Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én farkamat is bele e!

sásdi molkúton vki a wc mellé szart a padlóra, ott vigyorgott kulabá!

Tomi, ha mész ilyenre akkor szóljál :-)

Segítség! Bringataróval rendelkezõ arcoktól kérdezném, hogy hátsó ajtóra szerelhetõbõl milyet érdemes venni? Jó az olcsó is, vagy érdemes kicsit többet költeni és venni egy thulet?
Én ezt néztem ki: Peruzzo Venezia hátsó ajtóra (Szállítás | Kerékpárszállító | Hátsó ajtóra) | Kerékpár Webshop
Vállalható? Kombi fókára menne.

ilyen van nekem. meg sztem a többieknek is. és fasza. kombi fókán még nem próbáltam, de van egy itthon, úgyhogy rápróbálom ha akarod.

Feltöltött kép

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
a bikemag szerverbe meg a faszomat beleverem tövig. már bocsánat.
I don't care how it pedals

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
csapágycsere nem nagy kunszt ha van eg kis basic mech skill, kiszedésnél vigyázz mindenre, meg berakásnál méginkább :D kifelé a wd40 és krovafej, befelé a zsír és a krovafej ,valamint a gumikalapács a barátaid.
bringatartó jó a tizenpárezres, ha nem vagy design-sznob.
az enyém megvan vagy pár éve és mariborok ,meg három bringák is voltak, meg esõ meg szél meg odabaszkodás.
bírják.
érdemes venni átlátszó öntapadó fóliát, ha kényes vagy a fényezésre, mer egyik másik kidörzsöli

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Valaki megy Pestre mostanában, menjen valaki Pestre lécci... van egy(két) fék, amit el kellene hozni, és péntekig vissza kell jelzenem, hogy mi fütty van!!!
Köszi!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
vázban csapágycsere rejtelmeiben jártas valaki? én még nem próbálkoztam vele, de ha nagyon elbszni nem lehet, akkor inkább játszok vele segítséggel, minthogy beadjam szervizbe.
pedálban alig tudtam meggyõzni a megnyerõ tulajdonost, hogy megérné fölhívni a neuzert, ha már nem tud különbséget tenni a duro és a durolux perselyek között. "ez ilyen kis mûanyag gyûrû, az megy bele". nem, az fém. "ÁÁÁH, ez mûanyag! ilyen kis harmincezres villába nem raknak mást!" az lehet. de ez 100 körül van. nomeg beszéltem a neuzerrel egykor. "ma?" ma. tessék, itt a híváslista. "de kivel? mondott nevet? kire hivatkozzak, ha jön a futár? kinek adjam a kezébe? téged meg amúgy sem ismerlek, ide szoktál járni? mert érted, ez nem így megy.."
WTF???
pedig hiszem, az emberek alapvetõen jók és kedvesek. vagy nem.
Feltöltött kép

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Egyébként az olcsó tartó is ugyanazt tudja, mint a drága... Nekem már régóta olcsó fajta van(nem ilyen), lógott már rajta 2 milla is, és fönn maradt... Mondjuk nem csinálnék ilyet minden nap, de hát szükség törvényt bont(ott), csak a rendszám meg a lámpa látszódjék, mer' megb*sznak anyád hátán...:mad:

Asszem ennyi!:D

Segítség! Bringataróval rendelkezõ arcoktól kérdezném, hogy hátsó ajtóra szerelhetõbõl milyet érdemes venni? Jó az olcsó is, vagy érdemes kicsit többet költeni és venni egy thulet?
Én ezt néztem ki: Peruzzo Venezia hátsó ajtóra (Szállítás | Kerékpárszállító | Hátsó ajtóra) | Kerékpár Webshop

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Add el a fókát!
Vegyél dobozost...
;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

68 73 egy kuty
Spacert barhol kapsz

Yie, Katona Májk pénteken megcsinálja, addig meg idegbeteg leszek...
Holnap meló, várom a méled, 'szt megnézem wtf.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
OV-nek van Transportere, nem?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Japán egysebességes bajnokság: Single Speed MTB Japan Open 2012 - a set on Flickr

Annyira jó, hogy 2 hete olyanon túráztatom az agyam, ami vagy nem megy, vagy kibaszott drága megoldást igényelne. Mert az egyik okostojás fél az olcsóbb, de szerintem szintén megbízható megoldástól...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Suhaid - Suhaid - Dobra Zupa (eastern european mix) | Mixcloud - Re-think radio ez meg ahol mehet a zene meló közben
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

Ördög bassza meg, csak monó ért ide! Azért eltolom a vasat az impibe, mert ennek 73mm-es a csapágyháza (a váz meg 68-as), szóval távtartó kell valszeg és azt gõzöm sincs honnan szerezzek (esztergályos?). Ez legalább derüljön ki, ha holnap megjön a racsni, addigra már a vázban legyen a monó...

68 73 egy kuty
Spacert barhol kapsz

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
kormánytköszi!!!:)

imádok ilyen idõben bringázni..a hegyen..nem városban.. fákk

délelõtti villogózás 4autóval+trnsporter ..itt volt obama v mi? :)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Ördög bassza meg, csak monó ért ide! Azért eltolom a vasat az impibe, mert ennek 73mm-es a csapágyháza (a váz meg 68-as), szóval távtartó kell valszeg és azt gõzöm sincs honnan szerezzek (esztergályos?). Ez legalább derüljön ki, ha holnap megjön a racsni, addigra már a vázban legyen a monó...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, szemben a kapualjban a magassarkús cigánylány biztos szerelmes sms-t kapott O. Renátótól, mert most látszólag nagyon örül a telefonjának :D
Még ugrál is.
Jó dolog az utcára nézõ ablak :D :D

Lassan jöhet a csülök ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
e30 jááááj de szépen halad
dcode délután küldök papírt emailben
köszi elõre is
atis nem tudom mikor érkezek
tron kormáyn soon!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A hétvégi fõtt csülök maradékából csülök pékné módra reggel összedobva. Jó lesz ebédre! :D

Nem valami fasza az idõ.
A városi bringámnak a szabadonfutója megint hülyéskedik. Csattog, meg rángatja a láncot. Pedig nem akartam rá költeni...

Na, akkor egy kis hátsókerekes akció!
http://www.youtube.com/watch?v=58ShlIgm2Bw
És ilyet szeretnék csinálni egy héten át.
Nem ekkorákat ugrani, hanem csak valahol csövezni, és bringázgatni a senkiföldjén...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Mi az, hogy másik óra? Lesz egy új? Vagy csak átírás, ún. ügyfélcsere, másképp fogyasztóváltozás? :)
Utánanézek, ha bemegyek, de addig valami alapadatot nyomj privátban, cím vagy gyáriszám vagy partnerszám vagy levcím, ja meg a számod is mert most hirtelen nem találom a telóban.

Mindjárt kiülök a padkára a ház elé, hátha nem csönget a postás...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
ha nem jó, remek ügyvédet tudok.)

fekete nekem is most.. a váz is matrica nélküli matt, meg a kona villa is..bár a hajtás stucni agyak polírok,meg a fékkar..egész pofa igy.)

https://www.facebook...&type=1
ezt meg a melóból hazaérés örömére

vmikor egy szellem? kéne csinálni egy mini pump versenyt.)