pár hónapja elég jó áron volt, akkor majdnem vettem, de amúgy jó lenne, csak egyszer rá kéne szánni a lét.
FirstScene e-tanú (autós fekete doboz)
Smarty kamerák | CarCam.hu
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2012. April 19. - 19:54

Posted 2012. April 19. - 19:20

azzzz kemény ! kezdem érteni hgoy keletre innene miért megy mindenki kamerával az autóban..
gondolom aarrafelé gyakrabbak az ilyesmik.
-
pályaépítõknek gratula! gyors és rohadt a pálya, igazi veretõhelyszín
az elején a 2. vagy 3. ugró után lévõ jobbos kifelé dõl, szerintem az elbírt volna egy kis döntött kanyart, vagy egy mélyítõs nyomot, mert az elég necces a sok keresztbe kapálással, pláne érkezésnél.. nem értem az mire tanít. de alapvetõen kurvajó az egész.
ha leesik az esõ akkor az úr legyen irgalmas az agyagos talajon mindnekihez!
ma kaptunk egy kis ízelítõt a vizes pályából, kb 20 percig esett, de inkább csak idefújta a szél a vizet.. azélrt sikerült 2-3 at menni szárazon is..
élmény volt!
gondolom aarrafelé gyakrabbak az ilyesmik.
-
pályaépítõknek gratula! gyors és rohadt a pálya, igazi veretõhelyszín
az elején a 2. vagy 3. ugró után lévõ jobbos kifelé dõl, szerintem az elbírt volna egy kis döntött kanyart, vagy egy mélyítõs nyomot, mert az elég necces a sok keresztbe kapálással, pláne érkezésnél.. nem értem az mire tanít. de alapvetõen kurvajó az egész.
ha leesik az esõ akkor az úr legyen irgalmas az agyagos talajon mindnekihez!
ma kaptunk egy kis ízelítõt a vizes pályából, kb 20 percig esett, de inkább csak idefújta a szél a vizet.. azélrt sikerült 2-3 at menni szárazon is..
élmény volt!
I don't care how it pedals
Posted 2012. April 19. - 18:55

na ilyet még a bika nem baszott!
bólyba autókáztam egy mellékúton, amikor látom, h egy öreg elõttem mutogat az út bal felére. nem tudtam mi a szart akar, mivel se mellény, se semmilyen hivatalos eszköz forgalom irányításra nem volt nála, és útépítést, balesetet nem láttam, ezért gondoltam csak simán kikerülöm, erre beugrott elém és mutogat, h álljak meg. akkor látom, h a tõlem pár méterre lévõ fenyõnek a törzsébõl ki van vágva egy szelet döntéshez. és abban a pillanatban elkezdett dõlni felém a kb 6-7m magas fa...na köszbazmeg, toltam hipergyorsan egy rükit azt padlógáz! kb egy méterre a kocsi orra elõtt csattant a vége! akciófilmbe se számolták ki volna jobban sztem..kaptam egy pár kis darabkát a lökhárítóra, de a kocsinak nem lett baja. bezzeg az öreg még le akart baszni, h mi a faszt gondolok mér mutogat...mondtam neki, h azért ezt nem így kellett volna és hát nem a fa melletti részrõl kéne mutogatni, hanem mondjuk megnézni hova dõl, és onnantól elõrébb menni 10 métert...persze ezekre is megvannak a szabályok (gondolom én), de a szomszéd csávóval meg a stillfûrésszel õk biztos jobban tudják...úgyhogy csak tolta a faszságát, amire annyira összekiabáltam amennyire kb az életben még senkie, azt otthagytam. hülyepöcs, majdnem agyonbasztak! arról nem is beszélve, h ha nem ugrik be elém és nem kell megállnom, simán átérek idõben.
bólyba autókáztam egy mellékúton, amikor látom, h egy öreg elõttem mutogat az út bal felére. nem tudtam mi a szart akar, mivel se mellény, se semmilyen hivatalos eszköz forgalom irányításra nem volt nála, és útépítést, balesetet nem láttam, ezért gondoltam csak simán kikerülöm, erre beugrott elém és mutogat, h álljak meg. akkor látom, h a tõlem pár méterre lévõ fenyõnek a törzsébõl ki van vágva egy szelet döntéshez. és abban a pillanatban elkezdett dõlni felém a kb 6-7m magas fa...na köszbazmeg, toltam hipergyorsan egy rükit azt padlógáz! kb egy méterre a kocsi orra elõtt csattant a vége! akciófilmbe se számolták ki volna jobban sztem..kaptam egy pár kis darabkát a lökhárítóra, de a kocsinak nem lett baja. bezzeg az öreg még le akart baszni, h mi a faszt gondolok mér mutogat...mondtam neki, h azért ezt nem így kellett volna és hát nem a fa melletti részrõl kéne mutogatni, hanem mondjuk megnézni hova dõl, és onnantól elõrébb menni 10 métert...persze ezekre is megvannak a szabályok (gondolom én), de a szomszéd csávóval meg a stillfûrésszel õk biztos jobban tudják...úgyhogy csak tolta a faszságát, amire annyira összekiabáltam amennyire kb az életben még senkie, azt otthagytam. hülyepöcs, majdnem agyonbasztak! arról nem is beszélve, h ha nem ugrik be elém és nem kell megállnom, simán átérek idõben.
Posted 2012. April 19. - 17:26

Úgy van ahogy írtad!
dhog: így már oké a sztori és szép is: határozottan epic fail!
Ha már nyelv: hogy van németül az, hogy "Elküldené-e Magyarországra is?" Würden Sie es nach Ungarn senden?
Ich hasse den Deutschen eBay!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2012. April 19. - 14:42

este pestiek akarnak pszihomutánsokra menni
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2012. April 19. - 13:53

dhog: így már oké a sztori és szép is: határozottan epic fail! 
Ha már nyelv: hogy van németül az, hogy "Elküldené-e Magyarországra is?" Würden Sie es nach Ungarn senden?

Aktuális civil
Posted 2012. April 19. - 12:47

Posted 2012. April 19. - 12:10

Péterfy Borbála mûvésznõ elõadására megyünk. Egyéb kulturális programot nem terveztem hétvégére. Max. valami lájtos bebaszást

Posted 2012. April 19. - 11:42

hétvégi koncertáradatra tervezi valaki a menést? deszép ez a szó
bár az elvetemedés gondolom hátrányosan befolyásolná másnapi teljesítményünket..
jameg az játszik valakinél, hogy bringával lemenni Orfûre?

jameg az játszik valakinél, hogy bringával lemenni Orfûre?
Posted 2012. April 19. - 11:13

én lejönnék ha lehet..
most meg kimegyek szellembe,megénzem hogy állnak kint a dolgok..
jaja..meg van a faszinak pár jó videója fent..
valakinek egy 30gb-s ipod klasszik?
most meg kimegyek szellembe,megénzem hogy állnak kint a dolgok..
jaja..meg van a faszinak pár jó videója fent..
valakinek egy 30gb-s ipod klasszik?
Posted 2012. April 19. - 10:51

gondoltam hogy nem te voltál..
amúgy nem para, miattam ne pofozkodj, (ebben is) szarok a trendre.
malawi land jófajta.. az a benzinsor durva azért..
áhtung
mag 15-16 órakor megyek le csomagtartóstuhl a orfûre. egy hely van +bringával együtt még.
amúgy nem para, miattam ne pofozkodj, (ebben is) szarok a trendre.
malawi land jófajta.. az a benzinsor durva azért..
áhtung
mag 15-16 órakor megyek le csomagtartóstuhl a orfûre. egy hely van +bringával együtt még.
Posted 2012. April 19. - 10:14

nem én írtam .)
de linkeld be,majd viruálisan kiosztok egy-két kokit, mint a nagyvezérünk .)

szerelmes lettem..
filing megvan...no máni no stressz no problem
de linkeld be,majd viruálisan kiosztok egy-két kokit, mint a nagyvezérünk .)

szerelmes lettem..
filing megvan...no máni no stressz no problem
Posted 2012. April 19. - 10:00

a fixed gear hungári lefikázta a freecoasteremet.. nem baj.. hozzászoktam hogy aki nem illik bele a sorba (bármelyik sorra igaz) az így jár
backup/6 ja az összes
unfixed és kész.
ez meg hipnotik
UN #14 Alan Backdrop by SMOKE MACHINE on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
backup/6 ja az összes

unfixed és kész.
ez meg hipnotik
UN #14 Alan Backdrop by SMOKE MACHINE on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
Posted 2012. April 19. - 07:37

fizettek,az a lényeg..
nagyimnál elment a telefon.. és én ezt hazaérve f10 körül nem tudtam megcsinálni a számot nyomogatós ügyfélszolgálaton 44ft/p ért hívva..õ abból akkora ügyet csinált mintha kb az utolsó kenyeret nem tudtam volna elhozni a boltból és soha több kenyeret nem sütnének a pékek..fszomatmá'
reggeli mellé
nagyimnál elment a telefon.. és én ezt hazaérve f10 körül nem tudtam megcsinálni a számot nyomogatós ügyfélszolgálaton 44ft/p ért hívva..õ abból akkora ügyet csinált mintha kb az utolsó kenyeret nem tudtam volna elhozni a boltból és soha több kenyeret nem sütnének a pékek..fszomatmá'

Posted 2012. April 19. - 06:45

Hát ezért vannak csõdben a görögök, mert 1 pizzát akarnak enni, aztán rendelnek 8at 
Hát ennyi pizzától én is meg lennék terhelve nem csak a szerver

Hát ennyi pizzától én is meg lennék terhelve nem csak a szerver

Posted 2012. April 18. - 23:47

mert AKKOR túl volt terhelve.. ne legyél már te is görög!
édzs má meg!
)

Posted 2012. April 18. - 23:07

Posted 2012. April 18. - 22:13

Posted 2012. April 18. - 22:00

Posted 2012. April 18. - 21:58

Tehát 1?!
Iszonyaatbeszaratós a pálya! A kanyar, az ugrók, úgy repülsz, mint akit seggberúgtak! Azért a kiscsávók pályáját keresztezõre kellett volna még egy szint!
jön a kanyar, repülsz,érkezeldemárisrepülsz! ÁÁÁÁÁ! Alexnek is tetszene!
Legyen ilyen a talaj hétvégén!! Zsolti igazad lehet és tényleg meg kéne játszani a sütés-tekerés-ivás triót!
A telóm meg durva! Ez most bebizonyosodott!
Gabesz megvan a kalapácsod!
Iszonyaatbeszaratós a pálya! A kanyar, az ugrók, úgy repülsz, mint akit seggberúgtak! Azért a kiscsávók pályáját keresztezõre kellett volna még egy szint!

Gabesz megvan a kalapácsod!