Melyik fajta Bell?
ez: http://www.outdoorge...ews/Bell-Stoker
49 ojró volt, megérte. nameg a régi speci bukómban már nagyon nem volt szivacs és túlélt pár borulást is.
Melyik fajta Bell?
ez: http://www.outdoorge...ews/Bell-Stoker
49 ojró volt, megérte. nameg a régi speci bukómban már nagyon nem volt szivacs és túlélt pár borulást is.
Csaszi féle, mindenki által jól ismert, fekete-sárga-piros Demoért CCDB coil taggal ti mennyit tartotok reálisnak? Gondolkozom rajta. Hátha jó árban meg tudunk egyezni és nyárig szépen összeraknám. Van benne fantázia?
nincs. ultra over priced.
amúgy derég jártam itt
dhog módosította - 2015. január 15. - 22:09
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
megjött az útkaparónarancssárga bell sisakom! tök jó, hogy a camelbak-kal megegyező színe van
Szerintem is felesleges! Tapasztalat!
Az a váz meg szerintem teljesen overkill! Nincs az a pénz, amiért persze a Csaszi odaadná, meg még reális is lenne!
Csak külföldre kell nagybringa,de ezek az újfajta hiperszuper endurok meg teljesen jók a parkokba is! ÁM!
szerintem kurvára felesleges. akkor már inkább bérelj Mariborba, jóval olcsóbban jössz ki. Már ha lesz Maribor...
tyííha:
http://www.vezess.hu...-hidd-el/57854/
Csaszi féle, mindenki által jól ismert, fekete-sárga-piros Demoért CCDB coil taggal ti mennyit tartotok reálisnak? Gondolkozom rajta. Hátha jó árban meg tudunk egyezni és nyárig szépen összeraknám. Van benne fantázia?
Szegény ember a szegényes önbecsülésével a lóbaszó Audiban, lenyomtam a külső sávban, mert 90-nel tötyögött a belsőben, és ez salgópolc volt a kislábujjának, cipőzni kezdett, mint állat. De a móka kedvéért muszáj volt újra leelőznöm egy lejtőn 170-nel. (Különben is miféle faszom Audi az, amit lenyomok egy dízel opelmorzsával?) Na ez már annyira felbaszta, hogy engem és egy kamiont is egy jobbkanyarban előzőtt vissza. Kinéztem én is, mert láttam, hogy jönnek szemből, gondoltam ilyet még úgyse láttam, három autó cuzámmen, amiken egyesével átrobog a Piroska szörpöt szállító teher, Michael Bay-filmbe illő lett volna, de végül csak befért. Pécsváradig még egyszer utolértem pont a balra kanyarodó sávban, próbáltam integetni, remélem kellemes perceket szereztem neki, muhaha.
[/madmax]
deathcode módosította - 2015. január 15. - 16:28
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Voltam kerékpárni! Fölfelé maj'nem rókáztam, me' kaja után mentem rögtön, de lefelé már rohadt jó volt! ![]()
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
mozsafsik módosította - 2015. január 12. - 22:05
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Szép hely Orfű, de 213Km maraton előtt kihagynám azt a 300m szintet. :-)
Coldi módosította - 2015. január 12. - 19:14
Sziasztok!
Kerékpárosbarát szálláshelyet keresek áprilisra 2 éjszakára a városban. Olcsó legyen, az a lényeg :-)
Köszi a tippeket előre is!
Ha nem ragaszkodtok a pécsi szálláshoz, akkor ajánlom Orfűn a Mecsek Házát. Mást sajnos én nem ismerek, viszont akadnak itt nagyobb helyismerettel bíró kollégák, akik talán tudnak segíteni.
Sziasztok!
Kerékpárosbarát szálláshelyet keresek áprilisra 2 éjszakára a városban. Olcsó legyen, az a lényeg :-)
Köszi a tippeket előre is!
Köszönöm, no para, eaasyyy
!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.