Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. június 28. - 15:14

nagyon teccõ...Aki dobja a pénzt, annak húzzák ilyenre elemnnék ecce'
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. június 28. - 15:10

Jah, ez nem lenne rossz. Barátnõmet úgyis rá akarja venni az apja egy másik kocsira. Tegnap valami S60-as Volvo-t mutatott neki. De most inkább kombi kéne. Pl. pont ilyen jó lenne

Írta 2012. június 28. - 14:59

Eladó használt VOLVO XC70 2.4T A LEGJOBB ÁRON! egy ilyet akarnék..
Írta 2012. június 28. - 13:07

Alexnak olyan van, meg eddig én csak jót hallottam róla. CRC-n újonnan se vészes az ára: Suntour Durolux RCA Forks - 20mm QLOC 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Írta 2012. június 28. - 13:03

Nahát, jól sejtem, hogy a szellemvárosi pálya körbekerítése fáj neki? Pécsi Újság - Pécs - Helyi híreink - Körbekerítenék a szellemvárosi rétet
Ez is milyen szánalom már? Pécsi Napilap*-*Ne lehessen megbuktatni a diákokat testnevelésbõl!
Ezeknek meg jó:
http://www.youtube.com/watch?v=SQirJbjr-IE
A fekete pólós fájdalma kicsit focistás volt?!
És ha megkérdezik, mi lesz!? A "bringás gyerek" gondolkodást imádom! Legalább lesz szemetes,ahova be tudja dobni a kutyája szarát!
Írta 2012. június 28. - 12:47

Én meg a Márió féle ribit követném....:cool2:
Meg jött egy ilyen ma!!
Meg jött egy ilyen ma!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. június 28. - 12:31

Írta 2012. június 28. - 11:13

Nahát, jól sejtem, hogy a szellemvárosi pálya körbekerítése fáj neki? Pécsi Újság - Pécs - Helyi híreink - Körbekerítenék a szellemvárosi rétet
Ez is milyen szánalom már? Pécsi Napilap - Ne lehessen megbuktatni a diákokat testnevelésbõl!
Ezeknek meg jó:
Ez is milyen szánalom már? Pécsi Napilap - Ne lehessen megbuktatni a diákokat testnevelésbõl!
Ezeknek meg jó:
Írta 2012. június 28. - 10:37

Mondom hogy vannak vámpírok..vitték a vérbankba..
jah közben ylont megfejtettem...bátor húzás volt az tény..
gecirebringáznék már...
jah közben ylont megfejtettem...bátor húzás volt az tény..
gecirebringáznék már...
Írta 2012. június 28. - 09:53

Múlt héten csütörtökön meg 3 rendõrautó kísért egy furgont, amin phoenix pharma, meg sürgõs gyógyszer feliratok voltak. A tetején kék villogó benne is úgy láttam rendõr ült. De minden rendõr sisakban, mellényben géppisztollyal. A Ferencesek, Váradi Antal utca sarkán lévõ CIB bankhoz beálltak, aztán én eddig követtem az eseményeket. De nem tudom mi lehetett... Pénzt vittek nem pénzszállítóval? Vagy rengeteg gyógyszert raktak be a bankba???
Írta 2012. június 28. - 09:33

napi nyüszítõs

Írta 2012. június 27. - 22:02

na valaki meséljen Y-ban mi volt? kint az egész brfk..

elmetem egy kicsit fixizni meló után..háát fura amikor elefeljted hogy odavankötvemindenmindenhez...fák majdnem elrugtam magam .)
hétvégi valami össznézpi térrenézés?

elmetem egy kicsit fixizni meló után..háát fura amikor elefeljted hogy odavankötvemindenmindenhez...fák majdnem elrugtam magam .)
hétvégi valami össznézpi térrenézés?
Írta 2012. június 27. - 21:52

Kafa volt a mai!Csak rettenetesen be van nõve és dõlve a Panoráma!Mindenem tiszta "véres"!:cool2:
Kellemesen elfáradtam,ittam a téren egy jó roset,aztán alvás!
Kellemesen elfáradtam,ittam a téren egy jó roset,aztán alvás!

<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2012. június 27. - 18:56

Aha, oké:
Mondjuk én szerszám nélkül leszedem, felrakom, de messze vagyok az egy perctõl
Mondjuk én szerszám nélkül leszedem, felrakom, de messze vagyok az egy perctõl

Írta 2012. június 27. - 18:03

Van valakinek 28"as belsõje?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. június 27. - 16:24

17:00 Teca!
Tomi ,csörögj rám,nekem van szét-tört váltóból görgõm....
Tomi ,csörögj rám,nekem van szét-tört váltóból görgõm....
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2012. június 27. - 16:15

én is megyek Panorámát! csak kicsit más léptékben.. ma még Vásárhely, holnap Debrecen, pénteken Bp-n keresztül Sopron(VOLT) és talán Veszprémen keresztül vissza Hmvhely, hogy aztán a következõ héten újra Veszprémbe menjek az Utcazenére, ahonnan egybõl Pécsre a nyárigyakra. ójeee
Gabesz! a villámhoz nem kellett semmit sem átbuherálni! a szelepnél van az a hatlap gci, na azt ki lehet tekerni. megtörtént, luft bele, és jó. subler szerint a két tag is egyezik mindenhogy, és az rp kikopott perselyében is ugyan úgy kotyog az a szar mint a dhx air-ben. gondoltam megosztom, hamár a szopás ellenére sem tudtuk összehozni a gépet..

Gabesz! a villámhoz nem kellett semmit sem átbuherálni! a szelepnél van az a hatlap gci, na azt ki lehet tekerni. megtörtént, luft bele, és jó. subler szerint a két tag is egyezik mindenhogy, és az rp kikopott perselyében is ugyan úgy kotyog az a szar mint a dhx air-ben. gondoltam megosztom, hamár a szopás ellenére sem tudtuk összehozni a gépet..
Írta 2012. június 27. - 15:21

Írta 2012. június 27. - 14:46

Én úgy tudom, hogy 10e, vagy 1év. Amelyik elõbb bekövetkezikVááá, nekem meg elvonási tüneteim vannak!! Már 5. hete nem ültem bringán....
Meg izé, ilyen csotrogányautóban mennyi idõnként kell olajat cserélni? Km is, meg hónap is?

Meghosszabbítható-e az olajcsere-periódus?
Én is mennék már valami kalandozós bringázást, de elõbb rendbe kéne tenni a gépet. Lassan alakul is, valamelyik este szétbontom megnézem a forgáspontokat. Na meg ki kéne cserélni a foghíjas váltógörgõt is. Csak még mindig nem tudom melyik évjárathoz rendeljek X9-es görgõt...
Írta 2012. június 27. - 14:38

Vááá, nekem meg elvonási tüneteim vannak!! Már 5. hete nem ültem bringán....
Meg izé, ilyen csotrogányautóban mennyi idõnként kell olajat cserélni? Km is, meg hónap is?
Aktuális civil