Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. augusztus 04. - 22:00

Idevalósi aki rámköszönt az Ilona borozónál fél órája? Remélem hallatszódtam.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. augusztus 04. - 21:35

Írta 2012. augusztus 04. - 17:45

Írta 2012. augusztus 04. - 00:42

ja nem, csak felindulásból írtam, megjött rendben az Istenség Fantom kormánybefogóm és a Mag Tekeredés Verseny Sima kormányom is. VIszont van még egy orderem midnen mással és azzal van a gond.
Odaírják hogy elfogadják a Maestro kártyát és mégsem, aztán a bank transfernél nem egyértelmû az email. De panaszkodtam és elküldték érthetõen. Jövõ hétfõnél elõbb nem tudok fizetni, ami azt jelenti hogy még minimum két hetet kell várnom mire összeszedik és elküldik és ide is ér.
Elvileg ha megjön a kormánycsapágy az egyesút államokból , össze tudom rakni a jelenlegi 135 hátsóval, aztán ha megjön a crc pack ,akkor a rendes setup.
-
Ma lefagyasztottam 120 euro értékû halat, amit utólag kiderült nem kellett volna. Mikor felajánlottam hogy kifizetem, egy fuck off kíséretében elutasította a fõni. Viszont Esztertõl fizetés nélkül elsietett egy asztal, az már kicsit nagyobb para volt.
Nem egyszerû ez a szezon, de megéri.
Odaírják hogy elfogadják a Maestro kártyát és mégsem, aztán a bank transfernél nem egyértelmû az email. De panaszkodtam és elküldték érthetõen. Jövõ hétfõnél elõbb nem tudok fizetni, ami azt jelenti hogy még minimum két hetet kell várnom mire összeszedik és elküldik és ide is ér.
Elvileg ha megjön a kormánycsapágy az egyesút államokból , össze tudom rakni a jelenlegi 135 hátsóval, aztán ha megjön a crc pack ,akkor a rendes setup.
-
Ma lefagyasztottam 120 euro értékû halat, amit utólag kiderült nem kellett volna. Mikor felajánlottam hogy kifizetem, egy fuck off kíséretében elutasította a fõni. Viszont Esztertõl fizetés nélkül elsietett egy asztal, az már kicsit nagyobb para volt.
Nem egyszerû ez a szezon, de megéri.
I don't care how it pedals
Írta 2012. augusztus 03. - 17:05

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. augusztus 03. - 15:39

na, hát mit tettek már megint az angolszászok? csak nem pedált küldtek kaszakõ helyett?

Írta 2012. augusztus 03. - 15:18

a crc nek meg valószínûleg alaposan a kurva anyját.
Írta 2012. augusztus 03. - 13:36

Az elobb foglaltam azOrgona vendeghazban,de azert koszonom a tippet!Szevasztok!
Mof!Szállás van már Szilvásra?Route 66 panzió?!Keress rá gugliban...3500Huf/fõ+ifa.Kulturált hely...De kempingezni is lehet!:-)Az óccsóbb!
Írta 2012. augusztus 03. - 09:08

Szevasztok!
Mof!Szállás van már Szilvásra?Route 66 panzió?!Keress rá gugliban...3500Huf/fõ+ifa.Kulturált hely...De kempingezni is lehet!:-)Az óccsóbb!
Magellan-os
Írta 2012. augusztus 03. - 07:37

Kisvasútig (ugrató is!) az egyik, sípálya mellett Lámpásvölgyig a másik. A vízmosás versenyrendezésre ajánlott nyom lesz 
Bakker tegnap este a rengeteg kurva (éjszakai pillangó) mellett majdnem begyûjtöttem egy bringást is Máriagyûd után. Két furcsán imbolygó pislákoló fényforrást láttam, ami a küllõprizma volt. Azon kívül semmilyen fényvisszaverõ, vagy lámpa nem volt rajta. Nem tudom hogy gondolta a papa...

Bakker tegnap este a rengeteg kurva (éjszakai pillangó) mellett majdnem begyûjtöttem egy bringást is Máriagyûd után. Két furcsán imbolygó pislákoló fényforrást láttam, ami a küllõprizma volt. Azon kívül semmilyen fényvisszaverõ, vagy lámpa nem volt rajta. Nem tudom hogy gondolta a papa...
Írta 2012. augusztus 03. - 07:27

dalmi ha csajom lenne
már most be van feszülve hogy mit huzzon fel:D
holnaptól meg végre szabi, se teló se net..alig várom
ha az autó azt irja hogy service akármi az nem jó,gye?
Gyûlésen mi volt?
Olaj legyen benne....
Írta 2012. augusztus 03. - 00:09

Írta 2012. augusztus 02. - 23:45

Holnap mennek pályát kijelölni minden hatósággal, talán még a pápa is ott lesz.
Írta 2012. augusztus 02. - 23:20

Írta 2012. augusztus 02. - 21:34

dalmi ha csajom lenne 
Gyûlésen mi volt?

Gyûlésen mi volt?
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. augusztus 02. - 20:40

Dalmi!

Ma vége eljutottam Gábor pajtással kerékpározni! Egészen vízmûdombig sikerült baszatnom a gépnek, mert valami FASZ lenyúlta az elsõsegélycsomagból a belsõt!!!!

Ma vége eljutottam Gábor pajtással kerékpározni! Egészen vízmûdombig sikerült baszatnom a gépnek, mert valami FASZ lenyúlta az elsõsegélycsomagból a belsõt!!!!
Írta 2012. augusztus 02. - 20:01

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. augusztus 02. - 10:32

Szbi nagoyn integetett du nekem is 
Jah vegyél takony gumit aztán jóvan. pont
faszom:D
jaja erõsnek kell lenni télre, tavaszra meg fõleg!
rampagen ha estel már szinte mindegy
de még épp tengap néztük mi is hogy a börbön gyerek atlétában nyomta a konával.. eh..
hétvégén orfûn leszek ha valakit érint, kovácsSZ a szállá, lábólógató semmittevós bringázós evezõs pihi

Jah vegyél takony gumit aztán jóvan. pont

faszom:D
jaja erõsnek kell lenni télre, tavaszra meg fõleg!

rampagen ha estel már szinte mindegy

hétvégén orfûn leszek ha valakit érint, kovácsSZ a szállá, lábólógató semmittevós bringázós evezõs pihi
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2012. augusztus 01. - 23:40

Írta 2012. augusztus 01. - 22:59

hillbilly vágott wetscream modded? a butcher meg egy lekopott minion front : ), de azért jó lehet, lehet beruházok egyre.
crc dont have any, ebayre még ránézek, usából drága lenne két gumi : /
szóval marad a kaiser meg a minion front , vagy két kaiser, már egész emberi áron van.
rampage-re nem húznak gerincvédõt?!
crc dont have any, ebayre még ránézek, usából drága lenne két gumi : /
szóval marad a kaiser meg a minion front , vagy két kaiser, már egész emberi áron van.
rampage-re nem húznak gerincvédõt?!