Kibaszott Blackspire láncfeszítõ kurvára nem akar felférni a vázra! Annyit köszörültem, mint egy lakatos, de kezdem feladni, hogy mûködik két tányérral... Mof, Bab! Nálatok simán felment?
Edit: Szerencsére azt írják, hogy a VPP-vel a leggecibb összehozni a láncfeszítõ kérdést! Szóval egy ideig még próbálkozhatok!
[/url]
nemtom a te vázad pontosan milyen azon a részen, de én esztergáltattam görgõt, vettem bele csapágyakat, a többit pedig megcsináltam én, és faszán mûkszik. ha van hozzá türelmed, érdemes próbálkozni. egy esztergált görgõ kb úgy néz ki mint egy bolti, a lemez részét meg ha szépen körbevágod, egyáltalán nem lesz gány kinézetû.
arra gondoltam, h a láncvillámat szépen lemaszkolom, és lefújom kaucsukos alvázvédõvel, ilyennel van lefújva gyárilag a autók küszöbje a kõfelverõdés ellen, sztem jó lehet láncvillavédõnek is, és jól is néz ki. majd kipróbálom egy régi vázon is, és ha télleg olyan mint gondolom, akkor megcsinálom a gépet.
Márinnya, lyrik jó
Alex, tegnap motorost gázoltak itt újhegyen a nagykozári úton? mer nem akartak beengedni a helyszínelés miatt az utcánkba, mivel pont a keresztezõdésben történ. majdnem elmentem hátul az erdõnek :-)
meló utáni csapatás nagy király volt!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére