Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ámberek!

Ragasztóhoz nem értek, de szeptember 7én házibuli nálunk, hajóhanemjó! Everyone's invited!!!! Megjelenés kötelezõ, mulasztást csak orvosi igazolás felmutatása esetén tudunk elfogadni!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ha pillanat ragasztó nem fogja meg, akkor szilikon, vagy fluor lehet benne. nehéz ügy, de mit kellene ragasztanod pontosan?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
két komponensû speckó ragasztó kell
patexnak asszem van emberi áron ilyesmije
I don't care how it pedals

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
hidegfront közel sincs még....

magoo a ragasztós múltadból emlékszel még valamire? :) mivel kellene ragasztanom valamit amit nem fog meg se a szilikon, se a pillanatragasztó...mûanyag az anyaga??? bárki? esetleg még erre gondoltam(de ezis cyano...) Loctite 454 - Henkel

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jájj, de jó! Gergõ tapsol neki:D!
http://dirt.mpora.com/news/brook-macdonald-leogang-world-champs-helmet-cam.html
Innét senki sem akarja megnézni?

Fúú, de jó lesz az új Dirt:
Dirt Magazine Issue #127 out now

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
pohorjézés jó volt! pont jó idõ volt, sokkal melegebbre készültünk. de iszonyat por van, és nagyon ki van fékezve a pálya, így sokkal nagyobbak lettek a kövek, úgyhogy sokszor vertem oda a gépet. döntött kanyarok is eléggé rázósak, szal nagyon ráférne a karbantartás! vannak viszont fasza új ugrók is. láttunk egy durva lábszártörést, motoros mentõ, hegyimentõk és végül helikopter jött a srácért, nem lennék a helyébe.

és most elõször nem bírtam megenni a prosuttót

du lehet mennék vmit, attól függ hogyan jön ez a hidegfront,

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah megvolt Szeged. Hazafelé táblától-tábláig volt 2 óra, pedig annyira nagyon nem is nyomtam neki :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
speed king fasza
én most vettem e gy 2,35 vékony falú miniont elõre, kedden schladming, all day :D ha esik akkor is.
azátn haza két napra

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

Szépen rojtos :D
Szerintem érdemes ilyen gumikat élõben megnézni. De ha a másikat ennyire lenulláztad, akkor kb. bármi jó lesz neked :D

Ne viccelj az a külsõ 2 évet kibírt :) A következõ fizuval meg is rendelem, mert azóta már mondta egy kolléga, hogy jó ez triálra

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szépen rojtos :D
Szerintem érdemes ilyen gumikat élõben megnézni. De ha a másikat ennyire lenulláztad, akkor kb. bármi jó lesz neked :D

Nekem a tegnapi defektemrõl kiderült, hogy a conti belsõ elöregedett, és a szelep mellett elengedett. Meg az oldalán is nagy hosszanti repedések vannak. De sebaj, van másik!

Ma leugrunk Szegedre kicsit. Jó lesz asszem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Már egy jó ideje rojtosodik az elsõ gumim oldalfala, de állítólag az még nem para. És ez? http://i47.tinypic.com/bga1xl.jpg
Jobb félni, mint megijedni alapon, ezt nézegetem: http://images.fahrra...5ec6ad19ba9.JPG
2.1es, hajtogatós, 618 g. 3500 forintért. Úgy látom a bütykök legalább 2x akkorák mint a race king-en voltak.
Vélemény?

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
na azóta megjött (visszajött) a futár , aki egy 40éves rokker és villogtatja a szemeit, de végül békében váltunk el, megegyeztünk hogy az anyját mindenkinek ,fõleg aki nem írta rá a tel.számomat a kísérõre. tehát fuck crc : )

: ) Zap, ja siralmas ez az ország.. tényeg, ahova nézek nyomor és pusztulás. Bezzeg otthon :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kicsit ritmustalannak érzem a Damjanichon lévõ pumptracket. De amúgy jó poén ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Háhá! Nálunk 3 kávéfõzõgép van (1 tartalék alkatrésznek, 1 meg javításra vár), meg biztonsági Nescafe instant tartalék ;)
A fõnökeim hullanának el elõször, ha hiány lépne fel :D :D :D
Sõt van egy egyetemi tanár faszi, aki ha bejön hozzánk a köszönés után egybõl csinál magának egy kávét, és mielõtt elmegy még iszik még egyet. Ha csak 5 perce jött akkor is :D

Úgy érzem, hogy a városi kisgép nagyon terheli a hulladék bal vállamat. Szóval ezt a elméletet kell igazolnom azzal, hogy a Boilerrel megyek ma. Esetleg hazafelé nyomok egy laza tornyot :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Ma ide ne jöjjön senki, ha teheti; elfogyott a kávénk, ma mind elhullunk!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

az itteni gls meg egy ráakás szar

Ehh, ezért tart ott az az ország, ahol. Heinz Fischer tehet mindenrõl.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hát én ezért küldetem mindig a munkahelyre. Ott mindig van valaki aki átvegye. Mondjuk múltkor meglepõdtem amikor az ebike-ról a Sprinterrel küldtek csomagot, és a futár elõtte odaszólt, hogy jön. A többiek akkor keresnek csak, ha valami bajuk van. De olyankor felhívnak, mert baszki ott van a fuvarlevélen a telefonszámom pont ezért.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Racsni és környéke helyrebaszval!
A hátsó fék bovdenjét szörnyen szakadt kritikustömeges matricák tartják, egy már nem is, azt fekete szigszalaggal fogom pótolni, mert szerintem menõbb a kötegelõnél. A szürkének jól áll a fekete :)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ki van írva nagy betûkkel hogy "ruhetag" hozza a csomagot, itthagy egy papírt, amin nicns semmi
se elérhetõseég se semmi
másnap visszajön reggel , és ugyanolyan semmilyen papírt hagy, azzal a felirattal, hgoy "return to sender"
felhivom az üfsz (emeltdíjas 0.88 cent per minute) hagyják csörögni 5 percig zenével, hogy menjene a pénz ,de nem veszik fel
na ekkor bepöccentem és a másik vonalon (ahol csak feladni lehet csomagot) felhivtam õket, persze egyõl felvették
mondtam mi a bajom, megadják az emeltdíjas számot, nam ondom a kurva anáytok, most megyek és panaszt teszek szmélyesen salzburgban .
na erre valami megmozdult, egybõl sikerült találni egy angolul beszélõ és igen kedves kollegát aki biztosított hogy maholnap megkapom a csomagot.
mondtam nekem mindegy csak ne küldjék vissza crc országba.
ja és a hab a tortán hogy azt mondják a szomszédok hogy "nagyon ideges " volt a futár. MIÉRT IS?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
újra Pécs...majd egy hét Orfû után fura..úgy kezded a napot hogy tókör futás, uszás kerti saját zöldségbõl reggeli, /regenerálódás/ du kis surf strand este sétégen vacsi+rozéfröccs stb...

tegnap meg 40kg zúzottkaviccsal és 8db 30as kistégálával a hátamon mászkálok a 40fokban,mert a taxis nem visz el tégákat..dszom..

hétvégén k.szénája+orfû?!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra