nagyapassattal mi lesz?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. szeptember 29. - 09:26

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. szeptember 29. - 09:17

na kajáztam meg kávéztam, rem nem leszek szarul és tudok indulni. már volt egyszer ilyen egynapos gyomorbajom, és úgy emlékszem elõtte akkor is szeszánmagos csirkét ettem a plázás kínaiba...asszem többet nem eszek ott
Tomi, ilyen kell a népnek :-)
Tomi, ilyen kell a népnek :-)
Írta 2012. szeptember 29. - 00:01

Én meg egy éjszakai vacsora után megittam majdnem egy palack kékfrankost.
Nagyon ûber!!!
Azt hiszem beért!
A holnap kalandos. De csak kéne edzeni is egyet...
Nagyon ûber!!!
Azt hiszem beért!

A holnap kalandos. De csak kéne edzeni is egyet...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. szeptember 28. - 23:52

Nah, lassan összejön az adatszinkron a rajt és a cél között. Ha jól számolom, akkor mondjuk 4 órás idõmérés, adatfelvitel, stb. alatt ~1M adatforgalmat generál egy oldalon. Az meg tökjó 
De még sok a meló és elég büdöset is fingottam az elõbb... Ejj.
Meg lehet megfáztam vagymi

De még sok a meló és elég büdöset is fingottam az elõbb... Ejj.
Meg lehet megfáztam vagymi

Írta 2012. szeptember 28. - 23:25

v40rõl jókat hallottam, haveromnak megvan 6 éve, asszem kb ez az évjárat.
valamint úgy néz ki hogy még 200km -rel odébb megyek a télre , mert itt elfogyni látszik az étterem.
amikor a fizu is veszélyben van ,akkor lépni kell. nyárra meg visszjövök fagyit árulni, persze a sajátomat remélhetõleg.
gun bros for android . nem tudom letenni, pedig idióta shooter : )
valamint úgy néz ki hogy még 200km -rel odébb megyek a télre , mert itt elfogyni látszik az étterem.
amikor a fizu is veszélyben van ,akkor lépni kell. nyárra meg visszjövök fagyit árulni, persze a sajátomat remélhetõleg.
gun bros for android . nem tudom letenni, pedig idióta shooter : )
I don't care how it pedals
Írta 2012. szeptember 28. - 20:25

amennyire én hallottam, nem egy eltalált darabok...apám is nézte egy idõben ezeket
mitsubishi carismával épült közös alapokra. az 1.6 és 1.8 benzin az renault motorral és váltóval van
geci szarul lettem, olyan hányingerem és hascsikarásom volt egy óráig, amilyet már régen éreztem. azt nemtom mitõl
mitsubishi carismával épült közös alapokra. az 1.6 és 1.8 benzin az renault motorral és váltóval van
geci szarul lettem, olyan hányingerem és hascsikarásom volt egy óráig, amilyet már régen éreztem. azt nemtom mitõl
Írta 2012. szeptember 28. - 19:02

Hozzáértõk! Erre mondjatok valamit! 
Eladó használt VOLVO V40 1.8 Klíma. ABS!!
Lehet lesz egy ilyenünk

Eladó használt VOLVO V40 1.8 Klíma. ABS!!
Lehet lesz egy ilyenünk

Írta 2012. szeptember 28. - 14:46

Aki tud menjen le délután Orfûre, mert el kell dolgozni a földet

Írta 2012. szeptember 28. - 13:24

orfûn fincsi daganya lehet 
este lent leszek már,,reggelre kiváncsi vagyok mit szárad..

este lent leszek már,,reggelre kiváncsi vagyok mit szárad..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2012. szeptember 28. - 12:17

Ezek szerint jól megáztál útközben? 
Amúgy ma fog esni, de holnap már nem, és ha lesz szél, meg napsütés, akkor azért vasárnapra jó is lesz a pálya
Tegnap este még a sörgyárazás elõtt sütöttem csirkecombot krumplival sütõzsacskóban, és azt kell mondjam, hogy remek lett. Fene se gondolta volna, hogy ilyen jó dolog valami mûanyag szarban sütni

Amúgy ma fog esni, de holnap már nem, és ha lesz szél, meg napsütés, akkor azért vasárnapra jó is lesz a pálya

Tegnap este még a sörgyárazás elõtt sütöttem csirkecombot krumplival sütõzsacskóban, és azt kell mondjam, hogy remek lett. Fene se gondolta volna, hogy ilyen jó dolog valami mûanyag szarban sütni

Írta 2012. szeptember 28. - 12:07

Írta 2012. szeptember 28. - 11:32

Írta 2012. szeptember 28. - 11:04

Leadtam végre a hátsó kerekemet, hogy csinálják már meg. Kiderült, hogy azért néhány küllõ is megadta magát 
Hiába, azért Maribor eszi a bringát

Hiába, azért Maribor eszi a bringát

Írta 2012. szeptember 28. - 07:36

Írta 2012. szeptember 28. - 00:47

aki olyan hülyeéletû, mint én, az jöjjön velem reggel Orfûre! 9, fél10re lent kell lennem, úgyhogy idõben indulás:) Zap? Bab? (Shoshi? bár a te beosztásod meg nekem vállalhatatlan, de hátha..)
Írta 2012. szeptember 27. - 23:02

Nekem meg a faszom abba, hogy az általunk rendezett versenyhez nincs hozzáférési jogom!
És baszki senki más nem hajlandó foglalkozni vele, akinek lenne hozzá joga!
És azért is akadok ki itt is, mert nem akarom a facebook-on nyomni a hisztit, de ez azért kurvára nem jó így...
Leginkább az szeretném, hogy ki az a Gász Máté, és miért van több joga, mint nekem?
És baszki senki más nem hajlandó foglalkozni vele, akinek lenne hozzá joga!
És azért is akadok ki itt is, mert nem akarom a facebook-on nyomni a hisztit, de ez azért kurvára nem jó így...
Leginkább az szeretném, hogy ki az a Gász Máté, és miért van több joga, mint nekem?
Írta 2012. szeptember 27. - 22:31

Írta 2012. szeptember 27. - 22:13

Igen, tudom, nekem is feliratosan van meg, de ezt a jelenetet nem találtam angolul baszod!

Írta 2012. szeptember 27. - 21:51

how high-t szinkronnal nézni emberiség elleni bûntett!
: )
: )
I don't care how it pedals
Írta 2012. szeptember 27. - 21:49

Tartunk majd egy pizzás,chipszes estet,meg a filmet!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: