Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
22 éves FÉG lekerült a falról! A másik üzembe helyezve, jöhet a tél, de ne siessünk vele!:)

Megnézzük mi van malomvölgyben.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ez elég jól néz ki és a felszereltsége..;)

Holnap megnézzük Pohorjét!!:P

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aha, YT Tues 2.0 DH ltd. World Cup
Feltöltött kép
.
És mindezt 3e €-ért! Szemetek! Ez nagyon durva ajánlat!
Mondjuk a cég oldala nem nagyon akar most bejönni, de megnéznék egy súly adatot...
17.2kg, pedál nélkül. Hmmm. Picit nehéznek tûnik. Azt hittem legalább 17kg alatt lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
[QUOTE=tomidny;
A lényeg, hogy fater keres autót, Kata kifizeti, én meg vezetem :D[/QUOTE]

:) Fat Life :)

http://inst.ag/u/alr...d/p/QZQvEuuzO1/
így néz ki laposan
http://inst.ag/u/alr...d/p/QZQvEuuzO1/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

sry Attus, nem tudtam,h vírusos. De Tomi, minek akartok volvot? Es minek dizelt? Azzal használtan úgy is rábasztok. És miért Kata apja választ,miért nem ti,ha a tiétek lesz? Bebaszttam,holnap rátótcity,jajj

Baromi egyszerû. Se nekem, se Katának nincs autó nézegetésre idõnk. Faterja meg vett már pár autót és elég gyakran cserélgeti a sajátját is. És mostanában a Volvokra esküszik, a német autókat meg túlértékeltnek tartja. Van is neki egy S80. Ugyan nem egy mai darab, de szép nagy tepsi. Mivel õ választ, ezért Volvo. Nekem meg tetszenek a Volvok is, szóval nem tudom miért kéne problémáznom ezen.
A jelenlegi benzineseink meg bevágnak néha 10 litert is autópályázva. Az meg nagyon nem jó. Olyan dízelt meg úgysem veszünk amivel rábaszunk ;)
Amúgy sem akut a kérdés, kurvára ráér a dolog, de ha találunk egy jót, akkor le fogjuk cserélni a Lacettit...
A lényeg, hogy fater keres autót, Kata kifizeti, én meg vezetem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Totalcar - Tesztek - Drága vs. prémium, nyolc évesen azért ezt olvasni el

volvókat amiket néztem /v70 xc70 / kurvára lelakott belül,máliik a bõr stb...850 és társai meg tök egybe vannak..

ma felteszek egy núkpróf egyenes kormányt....kíváncsi vagyok..

jhétvége tatabánya dh valakit? ha már most nem lehetett orfûn

http://indavideo.hu/...os_romak_bulija ilyenkor úgy elgondolkodok...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
sry Attus, nem tudtam,h vírusos. De Tomi, minek akartok volvot? Es minek dizelt? Azzal használtan úgy is rábasztok. És miért Kata apja választ,miért nem ti,ha a tiétek lesz? Bebaszttam,holnap rátótcity,jajj

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
megnéztem az "ahol a kerékpárútvonal végetér" címû filmet és most csili van a seggemben hogy kéne menni menni
-
apa játszunk mérlegest 19 tonnával

I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Úúúúhh, milyen ára van!
CONTOUR ContourROAM videokamera extrém sportokhoz: vásárlás, vétel, tartozékok - CONTOUR ContourROAM videokamera extrém sportokhoz - Pixmania

Nekem legalábbis RKC van, a többi az olyan fitneszcsajos kinézetû:). Meg ezeknek kérlek geometriája van:).
Kondiban szokott lenni például. Vagy tacticalshop. Általában ahány kiló, annyi ezres:).

És én szívesen kipróbálnám az új shimano váltókat. Nagyon dicsérik a csendességüket és a váltás minõségét. Csak már nem tudnám megszokni a váltókart...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Biztos Barbitól kapta el a vírust ;)
Ezeket a csokikat már gyerekkoromba is rühelltem. Ezek nugátok nem? Az meg borzasztó. Én svájci csokin nõttem fel ;)
Ja, ez a V70 azért eléggé tetszik. Mondjuk az ugyanilyen korú Mondeo siralmasan néz ki hozzá képest. Ezek meg olyan szép kockák, hasábok :)

RKC mi? Ettõl a választól féltem :D
Na jólvan. És Pécsen hol lehet kapni? Majd hazahozom kormányra akasztva :D :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Mindenki azt vegyen,ami tetszik! Így legalább nem engem picsáztok majd!:) Az biztos, hogy mindkettõbe befér minden!:D
Fent a kazán, de még nem üzemel, mert kell beüzemelõ szaki, aki beüzemeli. Az meg szombaton jön. Ja és a konyhabútort is át kellene szabatni, mert kilóg és nem tudom becsukni az ajtót, úgyhogy faszom.
Egyetek csokit! Metróban ilyen is van, meg Kadarka ischler is!:) (remélem jó még)
Feltöltött kép

Magoo faszom a vírusos pennádba!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy, szerintem RKC!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Átlagfogyasztás 140 liter! :D

És jók a képek, thx! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Euro-I kibocsátás alatt-e vagy?
Paquin VS Silver Bullet - YouTube

Atyaég, ezek mik már?

Asszem kicsit rákattantam erre a témára, hehh.... :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jatényleg, azt kicsit félreértettem :)

Asszem annyi csak a gond a vw dízellel, hogy nem annyira korszerû, mint a D5. Meg ugye gyengébb is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Itt nekünk nincs olyan. Hoznál le a zsebedben egy kisebbet, meg egy nagyobbat? Köszi! :D

Szóval a 2.5D a Volvó V70-ben az Audi-ból származó 5 hengeres motor van. Ami az Audi 100 és az A6 korai verzióiban is volt. Arról a motorról úgy tudtam, hogy az jó és strapabíró. Erre ma reggel mondja Atus, hogy inkább a D5-ös motorú kell nekünk, mert az jobb. Oké. De az kb. 1.5millióval drágább, mert még nincs magyar rendszáma...
És hiába van itt Pécsen jó Passat, attól Kata faterja húzza a száját, de az Audi motoros Volvó meg tetszik neki. Hát ki érti ezt? :D

Nekem meg az a bajom, hogy miért Shimano váltó van ezen, és miért nem Sram: Canyon | Mountainbikes | Torque FRX 7.0 Rockzone

nemnem! a kék külföldi összesen kerül másfél millióba!

vw dízellel milyen para van Atus?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt nekünk nincs olyan. Hoznál le a zsebedben egy kisebbet, meg egy nagyobbat? Köszi! :D

Szóval a 2.5D a Volvó V70-ben az Audi-ból származó 5 hengeres motor van. Ami az Audi 100 és az A6 korai verzióiban is volt. Arról a motorról úgy tudtam, hogy az jó és strapabíró. Erre ma reggel mondja Atus, hogy inkább a D5-ös motorú kell nekünk, mert az jobb. Oké. De az kb. 1.5millióval drágább, mert még nincs magyar rendszáma...
És hiába van itt Pécsen jó Passat, attól Kata faterja húzza a száját, de az Audi motoros Volvó meg tetszik neki. Hát ki érti ezt? :D

Nekem meg az a bajom, hogy miért Shimano váltó van ezen, és miért nem Sram: Canyon | Mountainbikes | Torque FRX 7.0 Rockzone
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Tomi, emelj el két kisebb ágyúgolyót a hadtörténeti múzeum elõl, aztán tegyél rá két fület :)
De mit csinálsz?...csak az erózió mindenhol:
Grande Sassiere (3747m) on Vimeo

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A súlyzó nem ugyanarra való, mint a kettlebell ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

Kettlebell-t milyet érdemes venni? Csak az eredeti RKC Military Grade, vagy akár ilyen cementtöltésû izé is jó lehet?
A téli felkészülésre jó lenne egy ilyen ajtókitámasztó, de több, mint 10e-ért inkább nem...

szerintem a teszkós bõven jó, sõt ott egész pofás kézisúlyzókat is kapni és külön tudsz hozzá tárcsákat venni..szerintem azzal jobban jársz,ugy is tudod emelgetni