Megnézzük mi van malomvölgyben.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Baromi egyszerû. Se nekem, se Katának nincs autó nézegetésre idõnk. Faterja meg vett már pár autót és elég gyakran cserélgeti a sajátját is. És mostanában a Volvokra esküszik, a német autókat meg túlértékeltnek tartja. Van is neki egy S80. Ugyan nem egy mai darab, de szép nagy tepsi. Mivel õ választ, ezért Volvo. Nekem meg tetszenek a Volvok is, szóval nem tudom miért kéne problémáznom ezen.sry Attus, nem tudtam,h vírusos. De Tomi, minek akartok volvot? Es minek dizelt? Azzal használtan úgy is rábasztok. És miért Kata apja választ,miért nem ti,ha a tiétek lesz? Bebaszttam,holnap rátótcity,jajj
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
Itt nekünk nincs olyan. Hoznál le a zsebedben egy kisebbet, meg egy nagyobbat? Köszi!
Szóval a 2.5D a Volvó V70-ben az Audi-ból származó 5 hengeres motor van. Ami az Audi 100 és az A6 korai verzióiban is volt. Arról a motorról úgy tudtam, hogy az jó és strapabíró. Erre ma reggel mondja Atus, hogy inkább a D5-ös motorú kell nekünk, mert az jobb. Oké. De az kb. 1.5millióval drágább, mert még nincs magyar rendszáma...
És hiába van itt Pécsen jó Passat, attól Kata faterja húzza a száját, de az Audi motoros Volvó meg tetszik neki. Hát ki érti ezt?
Nekem meg az a bajom, hogy miért Shimano váltó van ezen, és miért nem Sram: Canyon | Mountainbikes | Torque FRX 7.0 Rockzone
Kettlebell-t milyet érdemes venni? Csak az eredeti RKC Military Grade, vagy akár ilyen cementtöltésû izé is jó lehet?
A téli felkészülésre jó lenne egy ilyen ajtókitámasztó, de több, mint 10e-ért inkább nem...