Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. október 17. - 21:46

android feka szar, vettem egy iconia tab-ot és össze vissza crash-force close .. fospisztoly
-
ma voltunk Königsee-t hajózni, nagyon ajda..
amúgy megnéztem, a múltkori hegyen áttekerésem ugyanoda vezetett volna, ha nem fordulok vissza félúton.
a Sasfészek meg nagyon komoly helyen van fent a hegyek között.
valamint Németországban kb feleannyiért veszel mindent (bolti szarokra gondolok, tusfürdõ meg ilyenek)
és kezd hideg lenni
-
ma voltunk Königsee-t hajózni, nagyon ajda..
amúgy megnéztem, a múltkori hegyen áttekerésem ugyanoda vezetett volna, ha nem fordulok vissza félúton.
a Sasfészek meg nagyon komoly helyen van fent a hegyek között.
valamint Németországban kb feleannyiért veszel mindent (bolti szarokra gondolok, tusfürdõ meg ilyenek)
és kezd hideg lenni
I don't care how it pedals
Írta 2012. október 17. - 20:21

Bringa tökre darabokban!
Lehet jönni a beígért cuccokért! Holnap, pénteken délután-este, aztán meg hétfõtõl újra!
Lehet jönni a beígért cuccokért! Holnap, pénteken délután-este, aztán meg hétfõtõl újra!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. október 17. - 19:14

Jó az a zöccség! Hajtani kell, és akkor jó
Én is 7 évig hajtottam a kéket. Zap meg már el is felejtette mikor vette az övét

Írta 2012. október 17. - 18:56

Ez király mindenkinek új bringája van/lesz vazze! Nekem marad a zöldségem...

Ezaz android milyen egy buziság, jön egy sms, megnyitom elolvasom, válaszolok aztán még vagy 1 órán keresztül még ott az ikon, hogy új üzenetem van, pedig nemis!?!? aztán magától eltûnik...
Sei, soku Si.
Írta 2012. október 17. - 18:51

Jólvan, akkor csak lesz neked is új bringád 
Szombaton Vad Fruttik? Nekem már megvannak a jegyek

Szombaton Vad Fruttik? Nekem már megvannak a jegyek

Írta 2012. október 17. - 17:45

Kormány eladó! Árat privátban!
A Tues összeszerelését meg a 43. naptári héten kezdik meg(jövõ hét ugye), aztán már közben megrendelik a szállítást, amirõl értesítenek, meg kapok tracking number-t is majd, oszt a DHL hozza eccercsak!!!!
A Tues összeszerelését meg a 43. naptári héten kezdik meg(jövõ hét ugye), aztán már közben megrendelik a szállítást, amirõl értesítenek, meg kapok tracking number-t is majd, oszt a DHL hozza eccercsak!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. október 17. - 17:32

Szép 
Nekem idén szeptemberben lett 10 éves a Chris King kormánycsapágyam. Igaz kb. 3 évig pihent, de aztán nagyon nem
A planned delivery date-re most azt írják, hogy week 43, szóval jövõ héten lesz új bringám
De, hogy miért kellett már kétszer ellenõriztetnem a kártyámat, azt nem értem. Mondjuk ez 2x30Ft-ba került, de akkor se értem. Mindkétszer sikeres volt, szóval most már csak vonják le a bringa árát, és adják oda a futárnak!

Nekem idén szeptemberben lett 10 éves a Chris King kormánycsapágyam. Igaz kb. 3 évig pihent, de aztán nagyon nem

A planned delivery date-re most azt írják, hogy week 43, szóval jövõ héten lesz új bringám

De, hogy miért kellett már kétszer ellenõriztetnem a kártyámat, azt nem értem. Mondjuk ez 2x30Ft-ba került, de akkor se értem. Mindkétszer sikeres volt, szóval most már csak vonják le a bringa árát, és adják oda a futárnak!

Írta 2012. október 17. - 17:11

Index - exit - Kormánycsapágy teszt eh miket találtam .)
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. október 17. - 17:03

Írta 2012. október 17. - 16:51

Hát lehet hogy lesz, ha kiárusítom a Coiler-t darabokban. Mert 1-2 éve F.Bazsi kijelentette, hogy neki kéne majd a vázam, ha lecserélem. Ha nem kell neki, akkor megpróbálom egyben eladni. Ha nem viszik el, akkor lesz zsibvásár... Bár most mindennek a béka segge alatt van az ára, szóval nemtom mi lesz...
Írta 2012. október 17. - 16:41

kéne nekem egy agy vagy ocsó komplett kerék..
meg egy tárcsafék esetleg..
meg egy tárcsafék esetleg..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2012. október 17. - 15:21

Jejeje, nyomogathatom a rendelés gombot!!!

És akkor majd jön a fehér narancs Torque FRX 5.0 Playzone! Jeeee!
Jeje, és a megrendelés elküldve! Most várok, hogy leszedjék a pénzt...

És akkor majd jön a fehér narancs Torque FRX 5.0 Playzone! Jeeee!

Jeje, és a megrendelés elküldve! Most várok, hogy leszedjék a pénzt...
Írta 2012. október 17. - 13:38

én passatokat nézegetek, 1.9 tdi. a sablon külföldön-dolgozó-magyarok-autója. nem rossz
viszont elõbb hotdog-cart featuring crepé sütõ projekt, jövõ nyárra. remélem csinálok egy jó nyári szezont itt a sváboknál ... és aztán veszek én is autót. addig mutyuki swift.
ez meg?!
viszont elõbb hotdog-cart featuring crepé sütõ projekt, jövõ nyárra. remélem csinálok egy jó nyári szezont itt a sváboknál ... és aztán veszek én is autót. addig mutyuki swift.
ez meg?!
I don't care how it pedals
Írta 2012. október 17. - 13:30

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. október 17. - 11:22

Írta 2012. október 17. - 11:06

Tegnap a járógipszem is eltörött
Igaz csak a talpa, a mûanyag bigyó mellett, de nem akartam, hogy az pont rosszkor forduljon ki alólam, meg egyébként is pokolian fájt már a bokám, annyira feltörte (gennyesre! mint az kiderült), úgyhogy ma reggel bementem a lánc u-i rendelõbe. A gipsz leszedésénél kevés fájdalmasabb dolog ért az életben - "nem szokott ilyen szoros lenni" mondta a nõ közben; nekem mondja???? Ha ezt tudom mozgatva hagyom, hogy megszáradjon rajtam és akkor van helye a lábamnak meg az izmoknak megfeszülni, ez egy spanyol csizma volt, basszák meg! A kontroll röntgen után már nem kaptam új gipszet, de a doki azt mondta, hogy még nem forrt össze (?????), fokozatos bemozgás, keménytalpú cipõvel. A hosszú víkendig még lesz pofám nem bemenni dolgozni.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. október 17. - 10:59

Nah meghalt a magyar Elvis:
http://www.youtube.com/watch?v=RfaPFPcfMKQ
"Komár László ötször nõsült, mindig büszke volt rá, hogy imádják a nõk. Állítólag több mint 2000 ezer nõvel bújt ágyba, amirõl szexnaplót is vezetett."
Hehe, és miért is akarok drága bringát, ha ilyet is lehet? Video: Klunking 2 - Pinkbike
http://www.youtube.com/watch?v=RfaPFPcfMKQ
"Komár László ötször nõsült, mindig büszke volt rá, hogy imádják a nõk. Állítólag több mint 2000 ezer nõvel bújt ágyba, amirõl szexnaplót is vezetett."
Hehe, és miért is akarok drága bringát, ha ilyet is lehet? Video: Klunking 2 - Pinkbike
Írta 2012. október 17. - 08:29

Úgy legyen! Meg is néztem, és még megvan, szóval ideje lenne, hogy megkapjam az sms-t 
De eddig csak mindenféle levonásokról kaptam
Tényleg vajon a Tues mikor jön? A weboldalon 45. hetet írnak, és addig még van 3 hét...

De eddig csak mindenféle levonásokról kaptam

Tényleg vajon a Tues mikor jön? A weboldalon 45. hetet írnak, és addig még van 3 hét...

Írta 2012. október 17. - 08:27

Baszki, eddig világvége volt a hét és még csak szerda van...
Gabesz, ma már ráérek csevegni is majd!
Bekokkosodsz, mi?!
Apátok f@szát!
Én is csak rá voltam pörögve, de meg is lett mindig a cucc!
Aztán megSOCTAM és jött az újabb pörgés...
Nõk jók, idõ hideg, bringa és idõhiány felsõfokon.
R Volvo fasza, de ennyiért már nagyon fullos A4-est lehet kapni.
Sünszag. LOL!
Piája, vagy pinája?
A hétfõi zh meg nagyon para volt!
Járjon suliba mindenki így jól!
Gabesz, ma már ráérek csevegni is majd!

Bekokkosodsz, mi?!
Apátok f@szát!

Én is csak rá voltam pörögve, de meg is lett mindig a cucc!

Aztán megSOCTAM és jött az újabb pörgés...
Nõk jók, idõ hideg, bringa és idõhiány felsõfokon.
R Volvo fasza, de ennyiért már nagyon fullos A4-est lehet kapni.
Sünszag. LOL!
Piája, vagy pinája?

A hétfõi zh meg nagyon para volt!
Járjon suliba mindenki így jól!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. október 17. - 07:32