Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Hólapátolás hóviharba'? Ha elállt mondjuk mehetek én is, de addig tök fölösleges...

Bazzeg, hogy jövünk haza este, már ha bejutunk egyáltalán???

Negyed 11ig aludtam, de fos vagyok, meg göthös is még mindig!!!

Három pont, három kérdõjel, három felkiáltójel! Hülye is vagyok,,,:cool2:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

tegnap negyed 12 körül végre megjöttem pécsre rátótcityrõl, azt levillog egy rendõr. na fasza mondom, megint megbasznak vmi hülyeségért. már nyújtottam a papírokat, mikor megláttam Alexot vigyorogni :D el kell ismernem, h jó poén volt, bármelyikõtökkel megcsinálnám :D

lehetne most jót bringázni, mert nincs sok hó, csak a szél az geci, az nem buli, ha lefelé nem látsz semmit

:D

Gabeszékat nem irigylem! Most lapátoltam le a járdát, de mehetek megint! Jajj de szép a tél!:(

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Irány a Csinos kitûzõt gyártani meg széthógolyózni magunkat.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
tegnap negyed 12 körül végre megjöttem pécsre rátótcityrõl, azt levillog egy rendõr. na fasza mondom, megint megbasznak vmi hülyeségért. már nyújtottam a papírokat, mikor megláttam Alexot vigyorogni :D el kell ismernem, h jó poén volt, bármelyikõtökkel megcsinálnám :D

lehetne most jót bringázni, mert nincs sok hó, csak a szél az geci, az nem buli, ha lefelé nem látsz semmit

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
H1 az azért eléggé igazság osztó..

Mi kinyitottunk de mi fasznak..

Du megyünk egy Zsongorkõt kutyákkal,de holnap is jó! :)

Este meg mutatvány lesz remélem :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Egyébként szvsz már elég ritka a nyári gumi ilyenkor....tegnap 50/50 téligumi volt!

Inkább szimplán balfaszkodás van a gumi ellenére....Tolnáig agybetegséget kapnék az tuti...elég volt reggel hazafelé kicselezni a sok túlóvatos mazsolát

Tegnap tesco halál volt...még most is ráz a hideg, ha rágondolok és azt nem is mondtam, hogy 3x is megúsztam a balesetet a siklósi úton! A harmadiknál már azért elgondolkodtam, hogy kéne egy H1 neonsárgában, mert a kék corit nem akarják meglátni.......
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fasza az út Kaposvárra,csak sok a balfasz, aki a nyári gumival nem bírt otthon maradni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Jó havas reggelit!:o

Kaja aztán irány Tolna,este meg party!!:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Akkor neked kell ébreszteni!:P
Én is fáradtnak érzem magam reggel is,este is és még a csokit is kívánom! Pláne ebéd után! Januárra egy guruló krumplis zsák leszek, ha így folytatom! Lehet az a bajunk, hogy gecire nem mozgunk!? Kollektív úszás? Nekem kell, hogy húzzanak!:)
Nagyonszép a hátsó kerekem. 40g-ot spóroltam. Így legalább a kisbringába is normális kerék kerül, a felnit leszámítva, mert úgy néz ki, mint egy rojtos...!
Megejtettük a karácsonyi sütis,kajás bevásárlást! Jajjj, de jó, hogy holnap nem kell a sok droid között lavírozni! És a jövõ évi fogadalmam, hogy ha szembe jönnek, nem én állok félre!:cool2:

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Jó terv, de az asszony reggel suliba megy, úgyhogy baffó a sztori... A bor, meg az alvás az fix!!!!!!!!!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
mingyá hányok. zellerkrém leves, lasagna, mákosnúdli, húsleves, túróscsusza, plusz a nagymuterék sütijei.. a napi két étkezés után kicsit sokkol ez a dõzs.. pálinka shotok kellenek, hogy emésszek..

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Buli holnap alap..!:cool2:
Én is k..fáradt vagyok,már egyszer be is aludtam a tv elõtt!De feltámadtam!!Gyûrûk Ura megy..!;)
Zsóti...pihenj,igyál egy pohár jó vöröset aztán aludj nagyot!Reggel csináld meg az asszonyt ,és hidd el jobb lesz!!:D

Vasárnap,ha életbe maradunk mehetne egy kutyás össznépi...pl :Égervölgy ,vagy sima hegy aztán forralt bor valahol ..meghitt hangulatban!!:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én ma ittam 4 kávét, ettem egy tábla csokit, most csinálok ilyen krumplit: A két legjobb krumplis recept vacsorára - Nõk Lapja Cafe (a második bevagdosottat)
Megeszem, aztán ha lesz erõm lemegyek Estbe. Ha nem, akkor meg nem. De holnap valószínûleg autózunk egyet, és este parádézunk egy jót.
Meg kéne valami havazós izét is csinálni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
De rohadt fáradt vagyok!!!! Én nem megyek ma sehova! Szarok a bulikra! Alszom egy kibebaszott nagyot!!!!

Jövõ hét is szopás, meg még szombaton is lesz dolgozás! Antiszoc vagyok de marhamód! :mad:

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
nem mentem mert nincs rá keret most, meg nem használom a nagybringát :)
de majd holnap iszunk rá

esti random érdekes lehet nekem is ...

hó fent van bõven lapis tubesek közt vádlig ért tegnap

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

a hajtás kéne )

itató jó de a freshnapp vagy mi ami azért nem olsló ezer alatt van ilyen :)

Ez meg kevesebb mint 3$, de a másfél literes is 4$ alatt van ;)
http://www.myoutward...s-for-dogs.html

Kíváncsi vagyok holnap mekkora hó lesz, mert annyira az országhatár közelében fog mozogni a front, hogy minden idõjárásmodell más csapadékmennyiséget ír Pécs környékére. 10 és 30cm között mozog még mindig az elõrejelzés...

Este baszki nem tudom hova menjek, mert Estben Random Trip, É78-ban meg Carbonfools. Máskor meg lófasz sincs...

És a kocsimon nincs téligumi baszki. Pedig jó lett volna egyet menni vele a hóban. Na mindegy, akkor Katáét hajtjuk majd meg :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
itthon vagyok, kutya örül, cserépkályhában ropog a tûz, és a hûtõben nem romlott egyik kaja sem. egészen szürreális.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Neked mi nem kéne??:P

Hosszú nyeregcsõért is jól jöttél...:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
a hajtás kéne )

itató jó de a freshnapp vagy mi ami azért nem olsló ezer alatt van ilyen :)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Végre egy nap, mikor nem sötétedés után gyakorolhatok. Mondjuk lesz kábé egy óra az egész, mert hattól céges dínom-dánom a Bagolyvárban, utána meg Csinos, ha még bírok járni/beszélni.

Fail-ek kemények. Nem vinne rá a lélek, hogy ekkorákat repüljek, fasza bringa vagy adrenalin-orgazmus ide vagy oda. Tériszonyom van másfél méteren...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.