Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Kár lenne kihagyni!

Héjjj!;)
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Toljatok fotókat!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Részemrõl ok!Unom már ezeket a faszfejeket!
Van fotóm is...De nyomhatunk egy ilyen kommandót!
Gerrilla háború lesz!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jah, én is gondoltam ilyesmire. Igazán ütõs lenne az RTL-Klub-os videó mellé rakni az ugyanazon a helyszínen felvett jelenlegi helyzetet tükrözõ videót...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Nincs is annál szebb látvány amikor az egyetemista lányka kis tûhegyûben tipeg...
Az jobb kezében trendi táska,a másiknaneg egy nagy bogrács!:cool2:

Megy kakigangbengre!:D

Ez jó Andris! Tomi el is kezdhetné, és felrakhatnánk Katonabogarakra!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kell készíteni egy fotót, amin az egyik oldalon az van, ahogy a természetvédelmi õr magyaráz a természetkárosító bringásokról ,a máikon meg a mai helyzet a traktorokkal. Kis szöveg alá, felbaszni a facebookra, és elkezdeni terjeszteni.

Bringa ma kerül elõ nálam.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Nincs is annál szebb látvány amikor az egyetemista lányka kis tûhegyûben tipeg...
Az jobb kezében trendi táska,a másiknaneg egy nagy bogrács!:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Nekünk meg új szobánk van, ezúttal nem fából van minden,és ez jó. Lehet lépni hármat anélkül hogy a szint tudna róla.
A net viszont lassabb.
Kálláduti blekopsz 2 még azért gyorsan lejött a régi helyen..
Nem vagyok befosva a játékmenettõl, ellenben a grafika üt. Érdekes, hogy ugyanaz a fos 4650 van bent, viszont 1920x1080 ban játszom sok effekttel és jól hasít. Persze láttam már jobbat, de azért Phenom II rulez.
-
Itt még élnek az erdõk és szerintem élni is fognak.
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Menjél el gyorsan szarni, különben felrobbansz! ;)

Ma voltunk Katával egy Teca kört, és nagyon megtáltosodott a spinningtõl. Alig bírtam lépést tartani vele. Ajajj...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
reggeltõl estig zabálok... tatárbifsztekkel kezdek, standard húsleves, vaddisznósült, kacsa, meggyszósz, ágyas pálinka, salvus víz, abált szalonna, kolbász, paprikapálesz, palacsinta, madártej.... 66.2kg-mal jöttem haza, most tartok 68.4nél. iszonyú.. és anyámék így élnek! várják, hogy az étkezések között elteljen az idõ.. hihetetlen, hogy még kutyát sétáltatni sem tudtam elcsalni õket. és csodálkoznak, hogy egyfolytában marják egymást. ha meg esetleg megkérdezem miért nem mozognak valamit, az a válasz: ennyi idõsen(48évesek mindketten) hova mozogjunk már? hihetetlen...

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Még táblára is kirakták, hogy ez mennyire jó, meg ló által vonszolás, meg lánctalpas baromság!?
Láttam a nyomaid. Eltapostam õket!:) Iszonyat jó volt csapatni egyet! És nem is éreztem túlzott visszaesést tavaly óta. Biztos a meleg hatása!?

Megnézzük a Django-t, szar hanggal!?

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Végre jó idõ,sikerült 3 körül tolni egy hegyet enduró stílusban...:)
De szomorúan tapasztaltam,hogy az erdõ kezd megsemmisülni állatkert alatt!!:mad:
Bleri út kampec,BMX,bombatölcsérek,felismerhetetlen.....!!!:mad:
A jó k...anyjukat a természetkárosító bringás szövegükkel!!!:mad:
Ezt persze egy újság sem közli le ,meg természetvédelmi magazin..ilyenkor hol vannak a zöldek????????????
Tervszerû erdõgazdálkodás ...a picsát!!!
Feltöltött kép
Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ööö én az oldalak szélére kapaszkodó ûrtámaszpontokat rajzoltam, meg lépegetõket is! :)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Annyira gyerekes dolog, de pont ezért a gimi jutott róla eszembe, valami kurva unalmas óra :) Nem mintha faszokat rajzoltam volna a tankönyveimbe - én végtelenül konstruktív és mûvészileg minimalista voltam: a szöveghasábok közép hidat építõ daruk volt a specialitásom :D

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
204k like, az a nem mindegy:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha lesz hó, akkor esetleg lehetne ilyet is csinálni: Night-snow photo session on Velika Planina | Bike Park Slovenia BlogBike Park Slovenia Blog
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
:D Ez kurvajó! :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Hát ez kurva kemény, cím is elmond mindent, de hogy mindez féceszbukon...!

https://www.facebook...sOnTheHeraldSun

:D

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nálam táppénz. nem bírok ezzel a torokgenyával, és már az arcüregemre is ráment. maradtam volna itthon már hétfõn.

tegnap komlói úton állok a pirosnál. jobbról papa-mama egy honda jazz-el indult a zöldnél, csomagtartó nyitva, tele könyvvel. fele kihullott az útra, és ha nem szól nekik senki, észre sem veszik. egy laza 50m-en így is szétszórták :D

aztán: nénike kitolat elém a plaza parkolóba, nem néz semerre, csak elindul, én meg fék, duda. erre hirtelen hátrafordult, és ijedtében akart nyomni (gondolom) egy satuféket, de nagy igyekezetében gázt adott. szerencsére nem volt olyan közel, és nem állt senki mögöttem, úgyhogy egy rükverc padlógázzal megmentettem a skoda elejét. néni végre megállt, és szépen visszaállt oda, ahonnan kijött. az meg, h közben az elejét lepadkázta, alap.

a lényeg, h vigyázzatok az öregekkel, teljesen kibaszottul nincsenek képbe. (aki májusban belökött az árokba, az is 78 éves volt)

király, micsoda kretén autók vannak itt:

The Bruce Weiner Microcar Museum - RM Auctions

Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ebédszüntetre szlovén bringásfilm:

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök