Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2013. February 13. - 18:03

Már én is...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. February 13. - 18:00

Posted 2013. February 13. - 17:52

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2013. February 13. - 17:42

Még regisztrálás nélkül is olvasható...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. February 13. - 17:34

Viszonylag zárt, és nem szólogatunk csak úgy be mindenhova.
Megvannak a hülyeségeink,de nem sértünk meg senkit!
Egymás között írkálunk...
Az a baj ezzel a nagy cenzúrázgatással,hogy elronja az egész hangulatát!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2013. February 13. - 17:19

Posted 2013. February 13. - 16:36

Posted 2013. February 13. - 16:19

Kéne!
Posted 2013. February 13. - 15:46

Posted 2013. February 13. - 15:19

Gondolkoztam is utána, hogy lehet a Volvo Sugga-ra kellett volna hivatkoznom...

Posted 2013. February 13. - 14:50

Csajok nélkül azárt szegényes lesz.
Mint diétás ecettel vízkõtleníteni...
Posted 2013. February 13. - 14:46

vannak itt más topikok amiben megy a csúnya beszéd stb. most mi vagyunk porondon.
értem én is...

Posted 2013. February 13. - 14:37

Pár évvel ezelõtt, egy szélsõségesen unalmas órán az egyetemen tuti, hogy személyes kihívásnak és háborúnak éreztem volna, amit megtorlással és határok feszegetésével kellett volna "provokálnom"...

De most inkább megyek tovább melózni.
Szánalmas.
Vissza akarok menni a suliba!!!

Amúgy halvány lila gõzöm se nem van, hogy mit írtam abban a posztban, ami para lehetett, de azt tudom, hogy ezt akartam linkelni:
Mert hogy ez egy beteg állat!
(Remélem ezzel nem sértem meg sem õt, sem a szabályzatot, se senki jóérzését...

http://indavideo.hu/video/Az_elso_hatraszalto_deszkarol_deszkara?s=0
Edit: egyszer csak végig kéne olvasni, hogy mit lehet és mit nem!

Edit 2: Tomi, a Volvo-s malacot!
Jeee, akkor már én is tudom, hogy mit írtam!
De szerintem abban semmi nem volt.
Még így moderálásos figyelemfelhívás után sem.
Na mindegy.
Posted 2013. February 13. - 14:27

[ATTACH=CONFIG]2641[/ATTACH]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2013. February 13. - 14:26

Pedig istenbizony nem ittam szombat óta

Posted 2013. February 13. - 14:14

Posted 2013. February 13. - 14:05

értem, bár nem gondoltam volna, hogy egy Pápás mém sérthet bárkit is.
semmi gond.
szóltam, és ha megértetted, akkor minden rendben.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2013. February 13. - 13:54

AMIT TILTUNK FÓRUMUNKBAN:
1. Személyeskedõ - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát sértõ hozzászólások. Nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú elõítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adó megnyilvánulások. A fentiek megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd még: "Moderálási alapelvek").
elsõ pont. pont te sértetted meg.
értem, bár nem gondoltam volna, hogy egy Pápás mém sérthet bárkit is.
Posted 2013. February 13. - 13:54

Ez most megint mi?!
ez most rend.
akinek nem tetszik, javaslom menjen máshová
tele van az internet szeméttel, nincs szükség arra, hogy ide gyûjtsétek mindet! akit érdekel, majd megkeresi.
nem lesznek pinák, nem lesznek csöcsök, nem lesz ronda beszéd, nem lesz horror, gusztustalanság, semmi.
elõször csak a renitensek kapnak pihenõt, de ha nem megy, bezárom az egész kócerájt.
és mindig gyorsabban fogunk bannolni, mint ahogy egy új nicket regisztráltok. kipróbáljuk?
és nem érdekel, mit gondoltok errõl az új rendszerrõl. éppen pont leszarom.
van egy szabályzat, aki be tudja tartani marad, aki nem annak viszlát. nem teszünk kivételeket csak azért, mert egyesek úgy gondolják nekik elõjogaik vannak.
mostantól kiemelt figyelmet kap a pécsi topik.
élvezzétek hát ki, megérdemeltétek!
Posted 2013. February 13. - 13:52

ettem egy jó csilisbabot, azt most irány gyulafirátót!
Folyamatos orgazmustól szenved