A másik barátod engem minõsített személyesen. Ezt szintén nem tolerálja a fórum szabályzata.
Az, hogy 2008-as, vagy máskor született az csak egy dolog. Ezek általános érvényû szabályok, az évek folyamán nem változnak.
Pár rész a fórumszabályzatból:
AMIT TILTUNK A FÓRUMUNKBAN:
8. Obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata. Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek.
Bikemag FAQ:
(16.) Ha a fórumon viselkedéseddel többször, vagy akár folyamatosan munkát adsz a moderátoroknak, sok jót ne várj! Õk is emberek, nekik is van jobb dolguk minthogy mások butasága vagy rosszindulata miatt pakolgassák a hozzászólásokat a helyükre, kiszedjék az oda nem illõ írásokat vagy hogy ÁLLJ-t mondjanak offtopic veszekedés közben. Igen, õk vállalták hogy ezt csinálják de azért legyünk már megértéssel és belátással feléjük is, feleslegesen ne adjunk melót nekik.
Hozzám meg pláne ne gyere árulkodni hogy XY moderátor mit csinált és hogy te ezzel nem értesz egyet, mert egyrészt ez privátban nem érdekel (látom én is a fórumot és közbeszólok ha valami nem tetszik) másrészt a moderátorokat én kértem fel erre a munkára és szerintem jól csinálják.
(27.) Adminnak és moderátornak nem szólunk be, pláne nem durván. Hiába hisszük, hogy nekünk van igazunk, nincs. Ha mégis beszólunk, vállaljuk a következményeket, ami lehet egy enyhe rászólástól kezdve bármi, egészen a fórumról való letiltásig. Ha nem tetszik az adott fórum hangvétele, stílusa, szabályzata vagy bármi egyéb, lehet másikat keresni.
Moderálási alapelvek:
A moderáció lépései általában a következõk:
Amennyiben egy fórumozó a fórumszabályzatban foglaltakat megszegi - és ezért a fórum moderátorainak bármilyen módon változtatni kell az érintett témakör, vagy a topik összetételén (törlés) -, az illetõ az adott topikban figyelmeztetésben részesül.
Az elsõ figyelmeztetés utáni következõ moderálás 7 nap "pihenõt" (a hozzászólási jog megvonását), többszöri figyelmeztetés a fórumból való ideiglenes - esetenként végleges - kitiltását eredményezi az érintett fórumtagnak. Kirívó esetekben a fórumozó azonnal és végérvényesen kizárható.
Ha egy fórumozó szándékoltan megtévesztõ módon állítja be egy házigazda döntését, azonnali és végérvényes kizárásban részesül.
A Bikemag Fórum üzemeltetõi fenntartják maguknak a jogot a fórumszabályzat szövegének módosítására, melyrõl mindig részletes tájékoztatást nyújtanak a fórumtagok számára.