Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. március 15. - 21:48

Mi meg nem mozdultunk ki. Ettünk faza cukorborsó levest aztán rendbe raktuk a spájzt. Dakesz csomagtartónyi papírt és 2zsák szart dobtam ki!
Én is lépnék ha úgy lenne... Osztrák OCT be mehetnék denem tudok osztrákul meg hát minek!?
Én is lépnék ha úgy lenne... Osztrák OCT be mehetnék denem tudok osztrákul meg hát minek!?
Írta 2013. március 15. - 18:37

Holnap nekem is dvárra kéne eljutnom, vas meg vissza, de nemtom hogy. Semmi kedvem milliárdokat költeni vonatjegyre...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2013. március 15. - 18:35

Írta 2013. március 15. - 18:00

Egykor indultznk,most értünk ide!
Dombóvárnál visszafordítottak a jardok.
Kaposvár Lelle..."kics kerülõ"...
Most meg nyomok egy nagy szauna projektet..

fotók a hóátfúvásos kalandokról késõbb..

Dombóvárnál visszafordítottak a jardok.
Kaposvár Lelle..."kics kerülõ"...
Most meg nyomok egy nagy szauna projektet..

fotók a hóátfúvásos kalandokról késõbb..
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. március 15. - 17:25

Tomi:
Ez úgy van, hogy mérlegel az ember. Én 9 (ejtsd: kilenc) évig nyomtam a pizzát, sok munkám, idõm, energiám, lelkem van benne. Mégis ez ennyi hátszéllel és tõkével, ami nekem van (0,2 km/h) - erre volt elég. Megéltem. NÉhány Maribor, bringa, swift. Ha ezt itt kint csináltam volna, már nem kéne dolgoznom 35 évesen. Persze úgyis dolgoznék (a fent említett belehelyezett lélek miatt).
Volt valahol egy cikk errõl és nagy vonalakban azt írta a tag, hogy amíg a család-barátok-csaj-egyéb pozitívumok ellensúlyozzák a sok szart ami fentrõl-oldalról hullik az emberre - addig marad az ember. Utána nem. Te is kijönnél egy szint alatt. Amit már nem éreznél méltónak.
Facebookon is van pár ember, aki ilyen olyan (igaznak vélt) indokkal a kivándorlókat méltatja. Egyszerûen nem értik a lényeget. MINDEN szubjektív.
A varázslat csak azért kell, mert ugyan anélkül is megy minden (kutya, kocsi stb) csak az már az itteni jövedlemi szintekre van belõve. Tehát az osztráknak nem sok, mert neki alap hogy van ház-kocsi-stb. És nincs eladósodva érte.
Tehát amit megkeres egy házaspár havonta (legyen mondjuk 3000-4000 euró, és akkor nagyon az alját mondtam), abból nem sok a havi 100 biztosításra.
Én személyesen a fent említett pár okból vagyok kint (nálam a mérleg elbillent). Magyarország szerintem jelenleg agymosott zombiland, amit ugyanúgy nemzetközi multik, bankárok és közönséges bûnözõk irányítanak, függetlenül attól hogy épp melyik oldal van hatalmon. Teljesen mindegy.
A morál az ami szét van fagyva otthon.
Néha eljátszom a gondolattal hogy nyitok valamit otthon megint, de egyszerûen a "groteszk" szó jut eszembe ahogy látom magam ülni és várni a vendégeket, akik nem léteznek. Mert az a réteg, amire lehetne vendéglátást alapozni, eltûnt.
Vagy ott az opció versenyezni a különbözõ cápákkal, akik ha akarják 2 hónapig veszeséggel árulják azt amit te, csak hogy lenyomjanak.
Fákken az egész.
Még 200 oldalt tudnék írni kb.
Ez úgy van, hogy mérlegel az ember. Én 9 (ejtsd: kilenc) évig nyomtam a pizzát, sok munkám, idõm, energiám, lelkem van benne. Mégis ez ennyi hátszéllel és tõkével, ami nekem van (0,2 km/h) - erre volt elég. Megéltem. NÉhány Maribor, bringa, swift. Ha ezt itt kint csináltam volna, már nem kéne dolgoznom 35 évesen. Persze úgyis dolgoznék (a fent említett belehelyezett lélek miatt).
Volt valahol egy cikk errõl és nagy vonalakban azt írta a tag, hogy amíg a család-barátok-csaj-egyéb pozitívumok ellensúlyozzák a sok szart ami fentrõl-oldalról hullik az emberre - addig marad az ember. Utána nem. Te is kijönnél egy szint alatt. Amit már nem éreznél méltónak.
Facebookon is van pár ember, aki ilyen olyan (igaznak vélt) indokkal a kivándorlókat méltatja. Egyszerûen nem értik a lényeget. MINDEN szubjektív.
A varázslat csak azért kell, mert ugyan anélkül is megy minden (kutya, kocsi stb) csak az már az itteni jövedlemi szintekre van belõve. Tehát az osztráknak nem sok, mert neki alap hogy van ház-kocsi-stb. És nincs eladósodva érte.
Tehát amit megkeres egy házaspár havonta (legyen mondjuk 3000-4000 euró, és akkor nagyon az alját mondtam), abból nem sok a havi 100 biztosításra.
Én személyesen a fent említett pár okból vagyok kint (nálam a mérleg elbillent). Magyarország szerintem jelenleg agymosott zombiland, amit ugyanúgy nemzetközi multik, bankárok és közönséges bûnözõk irányítanak, függetlenül attól hogy épp melyik oldal van hatalmon. Teljesen mindegy.
A morál az ami szét van fagyva otthon.
Néha eljátszom a gondolattal hogy nyitok valamit otthon megint, de egyszerûen a "groteszk" szó jut eszembe ahogy látom magam ülni és várni a vendégeket, akik nem léteznek. Mert az a réteg, amire lehetne vendéglátást alapozni, eltûnt.
Vagy ott az opció versenyezni a különbözõ cápákkal, akik ha akarják 2 hónapig veszeséggel árulják azt amit te, csak hogy lenyomjanak.
Fákken az egész.
Még 200 oldalt tudnék írni kb.
I don't care how it pedals
Írta 2013. március 15. - 14:22

húgom aszondta, h járhatóak az utak siófok felé, nem fagy. csak akkor lehet gáz, ha hófúvást fogsz ki.
ti is kaptatok sms-t a belügyminisztériumtól, h ne hagyjátok el a gépjármûvet?
jó ez, h a flekkenbe minden korsó dreher mellé páleszt adnak, csak nem épp egy nagy minõséget, úgyhogy mindig szétfájdul tõle a fejem
szépet lép:
Egyes Golf, ahogy még nem láttad
ti is kaptatok sms-t a belügyminisztériumtól, h ne hagyjátok el a gépjármûvet?
jó ez, h a flekkenbe minden korsó dreher mellé páleszt adnak, csak nem épp egy nagy minõséget, úgyhogy mindig szétfájdul tõle a fejem
szépet lép:
Egyes Golf, ahogy még nem láttad
Írta 2013. március 15. - 13:27

Írta 2013. március 15. - 12:06

fáj a fejem
vajon milyen lehet a hegyen?
azért az ilyenbõl jó kimaradni, 50 jármû bazz:
Lnglovagok - Kpek - Beszorult srltek mentse a tmegbalesetnl az M7-esen
vajon milyen lehet a hegyen?
azért az ilyenbõl jó kimaradni, 50 jármû bazz:
Lnglovagok - Kpek - Beszorult srltek mentse a tmegbalesetnl az M7-esen

Írta 2013. március 15. - 10:21

Hínnye! Mondjuk van benne valami...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. március 15. - 03:00

Fasznak mentél ki. Itthon azért nem tetszik senkinek semmi, mert bizonyos dolgokhoz varázsolni kell.
Ott meg varázsolni kell mindenhez? Vagy miafasz? Kutya, kocsi? Volt munkatársam se nagyon posztolt még "zsíros munkát londonban" nekünk, szóval szerintem jól beszopták õk is, a nagy világszabadságot...
Mert bazmeg dolgozni itthon az faszság lett volna, fõleg úgy, hogy a régióban versenyképes fizetést kapott eddig is.
Ha ezt kimoderálja valaki, akkor megértem miért ment ki Tamáska...
Ittam sört, Mettyú taláált padkát, szóval mehetek aludni...
Ott meg varázsolni kell mindenhez? Vagy miafasz? Kutya, kocsi? Volt munkatársam se nagyon posztolt még "zsíros munkát londonban" nekünk, szóval szerintem jól beszopták õk is, a nagy világszabadságot...
Mert bazmeg dolgozni itthon az faszság lett volna, fõleg úgy, hogy a régióban versenyképes fizetést kapott eddig is.
Ha ezt kimoderálja valaki, akkor megértem miért ment ki Tamáska...
Ittam sört, Mettyú taláált padkát, szóval mehetek aludni...
Írta 2013. március 14. - 22:17

Ez kellene már:http://www.vitalmtb.com/videos/member/DH-Adrenaline,20065/970biking,307
û és á
remélem ki tudom most hozni a socomot amikor jövök vissza. itt a hotel mögötti hegyen olyan backcountry land van hogy na. az a harapnivaló fenyõerdõtalaj, és hát szint is van bõven. nem is megyek döngölt bikeparkba.
...na jó, de.
-
ja és mégiscsak lehet varázsolni a rendszámmal, csak nehéz.
a vállalkozás megindításához pedig ma kaptam egy jó nagy adag segítséget. minden fasza csak maradjon is így.
I don't care how it pedals
Írta 2013. március 14. - 19:36

Engem lefújt a bringáról, kifújta a kezembõl, arrébb fújt állva, rengeteget röhögtem 
az a potés fal kurva para, hányszor leomlott már?!

az a potés fal kurva para, hányszor leomlott már?!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2013. március 14. - 19:31

teca melletti utcából 3/4 5kor indultam és 10 perce értem haza...káoszbazmeg! elakadt autók, rendõrmentõtûzoltó karambol és árokbacsúszás hegyek. pote-vel szembe elfújta a szél a téglafalat a buszmegállóra
reggel siklóson csávó csimán kijött elém az elsõbbségadás kötelezõ ellenére, úgyhogy jól oldalbaszedtem, video is van róla :cool2: úgyhogy fel kell vinnem a kocsit pestre, de szerencsére rábeszéltem a flottakezelõt, h inkább had ne ma..
amúgy arrafelé semmi hó nem volt.
reggel siklóson csávó csimán kijött elém az elsõbbségadás kötelezõ ellenére, úgyhogy jól oldalbaszedtem, video is van róla :cool2: úgyhogy fel kell vinnem a kocsit pestre, de szerencsére rábeszéltem a flottakezelõt, h inkább had ne ma..
amúgy arrafelé semmi hó nem volt.
Írta 2013. március 14. - 19:26

Írta 2013. március 14. - 19:06

Ez kellene már:http://www.vitalmtb.com/videos/member/DH-Adrenaline,20065/970biking,307
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2013. március 14. - 18:21

Barbakánnál 1 busz keresztbe, 2 vár rá. De nem nagyon tud megmozdulni a kisbusz, mert pont beszorult a Leons elé...
Ahol már kicsit meredekebb volt, ott kénytelen voltam tolni, mert a szél visszafújt. De nagyon sok autós szerintem lecserélte nemrég a téligumit, és most bûvészkednek.
Ahol már kicsit meredekebb volt, ott kénytelen voltam tolni, mert a szél visszafújt. De nagyon sok autós szerintem lecserélte nemrég a téligumit, és most bûvészkednek.
Írta 2013. március 14. - 18:09

Nekem meg most szólt az egyik építésvezetõ a 400 ágyasról,hogy ott meg a tetõt szedte le a szél.

<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2013. március 14. - 18:05

Villányban nyár volt ehhez képest, igaz kaparnom kellettett a szélvédõt.
Itt darabok szakadnak le a szomszéd hát új tetõterének könnyûfém tetejébõl. Jó tartós konstrukció.
Itt darabok szakadnak le a szomszéd hát új tetõterének könnyûfém tetejébõl. Jó tartós konstrukció.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. március 14. - 17:55

Írta 2013. március 14. - 17:23

Kellett volna hoznom nagy szemüveget, mert így nagyon a pofámba jön a hó. És mintha ilyen fagyott apró tüskés kaki lenne, mert ebben a szélben rendesen szurkál. Az északi szélben jó lesz északra haladni