Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LoL!

Oldd meg és teleport utánunk! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
azé' az gáz, hogy kihagytok megin..

Tessék egy találóskérdés ide is, mennyit kaszálhattak a parkolóõrök?

http://img.tar.hu/wu.../20798352.jpg#3

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Thx! ;)

Asszem mindenki készüljön olyanokkal, amik esetleg jól jönnek indór programokhoz... (Pölö ektiviti és egyéb állatfajták.)

És erõs dillemmám van a kutyával kapcsolatban. Azért ha esik, lehet, hogy nem hozom...

Márió: veled mi a fasz van?! Jössz, vagy megint pöcs vagy?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó utat, jó idõt, és kellemes idõtöltést kívánok mindenkinek, aki kihelyezi magát PSZL-re a hétvégén! Akik nem, azoknak is szépeket!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ajjajjj... Márió, mit bizniszelsz már megint?! :D Amúgy te jössz ma velünk?!

Kurva idõ! Autóztam és mondta a rádió, hogy "menjünk hétvégére kulcsosházba, meg természetbe, meg túrázni, csak vigyünk esõkabit. Mondom megyünk és LOL! ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
juuj de jó a video!!

zsolo: Dalma ma meddig van?!vagy ha utalok az is jó?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Videjó állat!

Zsolo: ok, remélem semmi nagy gázotok nincs, amiért elmarad a dolog.

Wuff: megyünk át. Minél elöbb, minél tovább. ;) Úgyhogy akkor ott kell hagynod a lakáskulcsodat. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Akkor nem tette fel! Egy gonddal kevesebb!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Tököm tudja mit telepítettél, te! Elvileg nincs is adminisztrátori jogod a laptopon, úgyhogy nem tudom neked egyáltalán hogyan sikerült bármit is telepítened!
Amúgy Start/Settings/Control panel/Add or Remove Programs és feljön egy lista, kiválasztod a VLC-t és arra nyomsz a bal oldalon, hogy Add/Remove Windows components! És ennyi!

..a végén az a: "És ennyi"--ezzel nagyon fel tudtok baszni--lehet hogy nektek egyszerû, de én csak pár hónapja vagyok internet és számítógép közelben--KAPJÁTOK BE --viszont kösz a seggítséget!!!

Zsolo: mit tudom én mi volt az????--azt nem telepítettem azaz másoltam, de most már megvan

Metty : ott az add-remow között nincs lehet, hogy nem is tette fel csak úgy csinált, hog yelhiggyem!!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

De amit én linkeltem az nem telepítõs direkt. Berakod egy könyvtárba és ha nem kell letörlöd.

Ja, kösz! Csak ez a Tibor otthonról hozott vmi telepítõs verziót! De már feltettem neki a tõled kapott nem-telepítõset!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
De amit én linkeltem az nem telepítõs direkt. Berakod egy könyvtárba és ha nem kell letörlöd.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tököm tudja mit telepítettél, te! Elvileg nincs is adminisztrátori jogod a laptopon, úgyhogy nem tudom neked egyáltalán hogyan sikerült bármit is telepítened!
Amúgy Start/Settings/Control panel/Add or Remove Programs és feljön egy lista, kiválasztod a VLC-t és arra nyomsz a bal oldalon, hogy Add/Remove Windows components! És ennyi!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na helpdesq MÁTÉ segített és FASZÁNFASZA A KLIPP!

METTY hogy lehet a szar VLC-t uninstallálni(nem amit küldtél-a másikat)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, király MPF az honnan???

Egy jó kérdés a CM-re eljövést tervezõ egyedeknek:

Mivel még nem mondtatok semmi pozitívat, amit én megértek, felmerült bennem egy olyan, hogy kiveszek két nap szabit, és hazamegyek Pécsre a pécsi felvonulásra, meg a PEN-re bulizni, aztán szombaton visszajövök a pesti CM-re, aki akar velem tarthat, és vasárnap este induló vonattal vissza is tudtok érni suliba/melóba.. Na? A vonatjegy kb. 5e, a teljesárú bicajjal..

Vagy tik jöttök fel csüt környékén aztán Pesten rideolunk..

Vagy csak én megyek fel, és ti nem is jöttök ide le..

Van még verzió?? Ezek közül nekem bármelyik jó..

SIKERÜLT!!! Tomi, ez qrva jó lett!!! Gratula!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Feltelepítettem v.mi VLC-t de nem tudom elindítani!

HEEELP

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
VLC viszi MPF viszi.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nekem megvót, és teccik:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem nem játsza le VLC-vel se... 0.8.2-es verzió, most töltöttem le... :(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
HEHEHE, ekkorát rég szórakoztunk Tisztelt CyberPunk Mûvészúr!!
A Taxik tánca... :D:D:D

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tibi, VLC játsza, én most néztem meg! Megosszam neked?
Tomi ez istenkirálymegacsászárzsír (mint a Wuff Juicy 7-je)! A zenét is nagyon eltaláltad hozzá!
Amúgy morgen, búbánatos aszott majmok!