Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
kössz mindenkinek, holnap vlszlg beviszem a pedálba

magoo: még a dobozban van, és úgy nem lehet mozdítani az állítókat ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Pirike a csajom. ...ugye, neked is bejön a bigge?!(mármint a szavazni és ba@&nivaló)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Hello hello SZAVAZNI KELLENE 1 PARTY SZÉPSÉGKIRÁLYNÕ 1-ik résztvevõjére--PIRIKE kéri: www.misspg.hu ott szavazás, és a második oldalon középtájt fekete hosszúhajú nagycsöcsû rózsaszín nyakbaakasztós fölsõvel levõ csajra!

Jutalom: a csaj 1 éccakára HEHEHE

hát nemtom ki ez a bige, és Pirikét sem ismerem, de szavaztam. ha gyorsan csinálna 1 pártot, akkor hétvégén is rá szavaznék :D

jajj de fos az idõ

jónapot

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És milyen vivi kamera? Milyen kazettát szeret? Mer akkor veszek bele olyat.
Van rajta állványmenet? Mennyire nagylátószögû?
Meg ha elhozod, akkor feltétlenül töltsd fel elõtte légyszives! Köszi!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
valami driver halál.
mi az a vivi? olyan, mint az iwiw?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerinme jóötlet lenne...

Tomi,viszek vivikamerát!!

az olyan amivel csak viviket lehet fölvenni!:D

valki hozzáértõ:
mi lehet a gond hogy hibakeresési módban gond nélkül fut a gép,normálban meg nem kb 5-15mp mulva fagy?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Elõször a www.misspg.hu-ra azt hittem, hogy www.misspig.hu, de most már tudom, hogy nem tévedtem sokat :D
Jájjj.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
A csöcseit elnézve lennék a kutyuskája...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...a második oldalon középtájt fekete hosszúhajú nagycsöcsû rózsaszín nyakbaakasztós fölsõvel levõ csajra!

Te, ettõl nem biztos, hogy egy kutya elfogadna kaját...

Tegnap voltam találkozón az Extrém Sportpályával kapcsolatban. Egyenlõre tervezési fázisban van az egész, de már most sokkal komolyabban állnak hozzá, mint a Mecsextrém projecthez.
Kontaktokat gyüjtenek, hogy az érdeklõdõk képben legyenek az aktuális helyzetrõl. Ha gondoljátok és megadjátok elküldöm nekik a levlista címeteket...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Faszás a dolog. Zapat totál begerjedt és már hajnli 11-kor nekemtámadt, hogy bizony leleszek verve. :D Csak bíztatni tudom a dologban, de nem adom könnyen az írhám!!! ;)

Kell egy köcsög ZH-t írnom ma. Piccs.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én meg bazzeg mindenkit lefilmezek!
Nincs valakinek kölcsönbe videókamerája? Akkor lehetne kicsit normálisabbat is csinálni. De ha nincs az se baj, mert jó lesz az is ami lesz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
MissPG.hu lol. Miss Pántya Gábor...

Mindenkit lenyomok Szekszárdon vazze!

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Á a 3. oldalon a csajszi 128- al vezet, az sem rossz, de a többi tényleg bányarém.Feltöltött kép

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Úbazze, honnan kapartak össze ennyi randa csajt?

Én nem szavazok, mert: Amennyiben szavazol, egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy a MissPG.hu reklámokat küldjön az e-mail címedre! és lusta vagyok ezért emilt csinálni. Úgyis jól áll.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hello hello SZAVAZNI KELLENE 1 PARTY SZÉPSÉGKIRÁLYNÕ 1-ik résztvevõjére--PIRIKE kéri: www.misspg.hu ott szavazás, és a második oldalon középtájt fekete hosszúhajú nagycsöcsû rózsaszín nyakbaakasztós fölsõvel levõ csajra!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

. Volt bennem antiugrás démon, de kb. 25. nekifutásra legyõztem és sikítva távozott. :)

ZSIBBADTAS-JÓREGGGELT!!

Mit MIT zapat? Te ugrottál és õ sikított--hülye ku&@vákFeltöltött kép

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ez nem gáz ?!

Feltöltött kép

Pesten kerékpáros, Pécsen "babakocsis" (kerékpáros köritéssel), vagy mi a kékség? :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Heh, mi van az idokep.hu-val? DOS attack? Éjfélkor 100% feletti terhelés, elég furcsa...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem meg Márió majd megszereli. Neki van gyakorlata. Én amúgy a fáradt olajban való áztatást, és egy teljes flakon WD40-et ajánlok rá. Meg persze a 2 kilóssal óvatosan kocogtatni. Ezekre elég sokminden fellazul.
Lazulás pedig mindenek a lényege. Jeah.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Hello!

Megpróbálom röviden: ma jött meg, az ebike-tól rendelt hátsó bb7-esem. Már rendeltem tõlük kb 1 éve egyet elõre. Lényeg: féktest rá van szorítva a külsõ fékpofa távolság állítókkal a tárcsára, és persze kifelé nem lehet õket állítani. Ergo nem tudom leszedni a tárcsáról. Az elõzõvel nem volt ilyen gond...

Kinek/hova érdemes vinni szerintetek?

Kössz.

Szakszervizbe.
Egyébként tuti, hogy lehet azt állítani, csak te ne erõltesd, inkább valaki, aki érzi mit lehet és mit nem.

Aktuális civil