Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. April 14. - 10:20
Fahély: neked adtam valamikor egy doboz manitou zsírt, hogy használsz belõle, aztán majd visszadod. Azt buktam?!
Kéne ma tekerni! Pölö most... Persze csak a szám nagy, mert lusta vagyok.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. April 14. - 10:19
jó a macskás képed!!
no lessz most tekerni kedve valainek jönni!?
met lassan elindulnék
Ja a macskás---az a társam és hívásra ÖLÜNK-GYILKOLUNK!!!
Mennyé bszjb mennyééé!!!
Posted 2006. April 14. - 10:01
Na ezt is jól megcsinálták!
De ez nem fotóbolt, vagy gimp, ezt ma az elvira produkálta!
Posted 2006. April 14. - 09:57
csak nyikorog a fékkar...
jó a macskás képed!!
igen az az Euro nyelvizsga k eléggé jófajta
korrektebb mint a telc az biztos
no lessz most tekerni kedve valainek jönni!?
met lassan elindulnék
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. April 14. - 09:39
Tekerés csak16-17 után ha elmúlnak a kehéim.
JA KÖSZ az estét a SZERVEZÕKNEK és a hozzávaló nyersanyagot HOZÓKNAK!!!
ZAP: marhajó a vicced heheheh
Zsolo: ott az árkád mellett, bent Cinderi utczában van v.mi nyelvbaszás(a CYRANO mellett)
Marimnyo--te éjjel nekiálltál fékezni????
Posted 2006. April 14. - 09:31
zapat,ha jó neked még délelõtt átugranék,ha nem jó az sem gáz maájd holnap
mert nem tudok délután menni.....
szal kb 11körül legkésöbb elindulnék fölfelé,lájtos,tul képp ujgéppel ismerkedõ menetet
http://users.atw.hu/...006/ata/a40.jpg
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. April 14. - 09:20
Posted 2006. April 14. - 09:16
és Zitával is így kötöttünk üzletet
Ahaaa szóval pézért van veled?!
Neten láttam már én is kísérõ kölcsönzõt:D
valld be,nem szégyen!
Hát végülis nem lenne rosssz,de akkor hozok cserébe egy kürtöskalit
mikó?
fõleg tekerés mikó!?nekem a doki fél1és fél5 közt rendel,kertiben.szal oda ki kéne érni mindenképp.
hát nme lessz hosszú,de legalább lesssz!!
Posted 2006. April 14. - 03:23
http://aktivistaklub...k/cm_terkep.jpg
a babakocsizás meg továbbra is röhej.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 14. - 01:15
Basszus amire hazaértem jól el is fáradtam. Holnap meg valami hülye fél9re tett egy megbeszélést. Nem értem hogy bírnak ilyet kitalálni. A cég nagy része 9-10 között ér be. És pénteken...ah.
Posted 2006. April 14. - 01:01
majd ha a "Görényi listáját" nézzük, az milyen jó lesz. :D
(bocs zsolo, de ez nagyon nagy)
Márió, holnap délelõtt itthon vagyok, ha iszapügyi gondjaid támadnának esetleg netalántán.
Aktuális civil
Posted 2006. April 14. - 01:00
http://www.fearfactor.atw.hu/
a picturesnél keressétek
Posted 2006. April 14. - 00:56
Nem vagyok mindig korán lelépõs, de ma fárdt is voltam és Zitával is így kötöttünk üzletet. Bár aszitu félreérthetõ volt, nem kell rosszra gondolni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. April 14. - 00:49
Csini hát... De hosszútávon asszem nem pálya. Sajnos. Na mindegy. Azért még hátha...
mo mifene?!
nem birod a RETROt vagy mi?!
komolyan mondom jóóóó
jah nekem is majd dokiho ki kell mennem,de inkább tekernék,szal az az elsõ piroitású
Tubus,Tomi,Magooo,Shoshi,többiek jönnek!?
pfffú.. iszap folyt ki a fékemböl....
érdekes látvány..
Posted 2006. April 14. - 00:44
Én is hazaértem, és köszönöm a fuvart ezúttal is, na meg a jóltartást.
Hosszú nap ez.. el is fáradtam.
Na ideje lenne vacsizni
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 14. - 00:40
Holnapi tekerésben benne vagyok, de össze-vissza lesz csomó dolgom. Azért valahogy csak megszervezzük...
Ma este faszás volt, mégha az elejét el is aludtam, a végérõl meg hamar elépotem... Azért kössz!
Posted 2006. April 14. - 00:24
kokka : csini!!!
holnap ride!!
nekem ugy lenen jó hogy 4körülre leérni!!!
Posted 2006. April 14. - 00:22
Posted 2006. April 13. - 18:36
ösztelóssal ugratóbol mért hátsókeékre érkeznek?
valahol azt olvastam hogy fullyt jobb kétkerékre letenni
szerintem fél9 körülre érkezem
Posted 2006. April 13. - 18:28
Fõzés elmarad. Ez nem az a nap. Majd rendelünk egy pizzát.