Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
este sem?

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
MÉGSE OKK KOKK-nem megyek ma sehova!!!!!!!!! bszza meg!!!!!!!!!ááááááááá

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
OKKK--KOKKK

Ja fenntvagyok IWIW-en bszjb! szerintetek felvegyem a Szilvibéyb-t ismerõsnek? hehe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Talán lehet, hogy az jó lesz nekem, e nagyon nem tõlem függ... Ha összejön, csörgök!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
....mért mit a fracokat csináltok ?

Bringa nekem 16-17 tõl ,valaki?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shit happeds... Lehet, hogy nem tudok veletek menni, mert kapok autót és el kell mennem vásárolni, meg ilyesmi és majd akkor kell visszavinnem, mikor mondják. Addig itthon ülés. Szal képlékeny.

Este mikor jöttök le, túrázzatok el megnézni minket! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
és mér nem jössz?
mennyé most dokihoz, 3ra ottvagy...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Estét nem tudom, addigra már elkókadok sztem, de a tekerés alap:D!

Monnyon fel mindenki és jöjjön:D!

A Csabi most már nem is biztos benne:D! Aszonta nem pont a mai napra gondolt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kisgfaszom belétek hogy nem jöttetek!ezer ezer jó idõ van fönt
kissé ázott a talaj ugy tapat hogy hátul a slick gumi végig tartott,ugrálgattam meg minden ezer jóóóó volt,bár volt hogy elöl-hátul bekoppnat,szal kicsit még kéne a dolgon finomítani.örülök hogy nem cseréltem el a villát a shermanra,5ös olajjal(bár könyen lehet hogy 2,5w)full kimozgja a 13-14cm és az utsó pár mm en progeszivedik fel,mert a rugó "menete"sûrûsödik,tagba viszont hiányozik a sebességérzékeny csili... :(
az mikbe van?!5elem dhx?
hogy lehetne ennek a hiányát orvosolni!?
bazz de kurvajó volt fönn
ez hiányzott enkem nem az acc400

most lefürdök aztán megeyek dokiho,meg nyulakat venni!

este megyünk!!!!
elõtte egy spár?!vvagy egy médiamárkt?! :D
mindenesetre a Petit hozom :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor 3 tér,
majd tuningolt Vöröshegy, sorompós pályával, meg freeride sarazással...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nekem úgy háromtól már biztosan jó! Jah, és képzeljétek a Bernhardnak is kell szólni, ha megyünk:D!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
zsolo: felfelé akkor nem kell, a busz felmegy TV toronyig...

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Hehehehe... Márió, melyik csaj nem a pénzért kísérget?! Csak valamelyik hivatalból teszi, a másik meg sunnyogva, de elvárja, hogy kapjon ezt-azt... :D

Az összes csaj...

Néha aggasztóak vagytok...

Tényleg: éccakai gyalogtúrha? 21:25-kor megy fel egy busz, ráadásul TV toronyig!!!! Úgyhogy a lustaseggûek is jöhetnek....

Mi továbbra is mennénk, csak ne rohanjunk mert kivették a tüdõmet :/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak hanggal!!! Nagyon komoly! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
KisBé is tegnap szólt, hogy még lóg egy csomóval, de mivel nem szóltam, el is buktam... :D

Este sajna lógok az árkádon, vagy ülök a kocsiban és autóval engedem le - húzom fel Csikóst... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
HEHEHEHE

tök jó, Kokkk néha vesz valamit, majd otthagyja valahol. Van itt is egy kis fékolajad a doboz alján... :D
majd eladjuk a Márió fékével.

Tényleg: éccakai gyalogtúrha? 21:25-kor megy fel egy busz, ráadásul TV toronyig!!!! Úgyhogy a lustaseggûek is jöhetnek....

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Hehehehe... Márió, melyik csaj nem a pénzért kísérget?! Csak valamelyik hivatalból teszi, a másik meg sunnyogva, de elvárja, hogy kapjon ezt-azt... :D

Fahély: neked adtam valamikor egy doboz manitou zsírt, hogy használsz belõle, aztán majd visszadod. Azt buktam?!

Az összes csaj...

Az a doboz alján 1 kis zsírra gondolsz? Azt sztem eladtam a telóval együtt, de megnézem...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mennék bringázni, nekem a most jó... :D
Na jó, mostantól bármikor.

Tibur: az nem is az én poénom, hanem az közös project. De régen röhögtem ennyire könnyesre magam én is. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella Négerek!

Nagyon jól éreztem magam tegnap! Kurrva jókat röhögtünk! Az a baj, hogy annyira enm emlékszem a filmre!

Na átadtam az irodát, boltoltam egy festést, meg voltam TCuminál is adsl modemet leadni, szal végeztem ezzel a bagázzsal...

Délután kellene menni vaalmit, kicsit dhzós feelingem lett a tegnap estétõl. Valamikor délután jó, monnyuk kettõtõl és kb. nyócra jó lenne hazaérni...

Na megyek veszek nyuszicsokit meg lófaszkákat a szerettekenk, hogy legyen valami a bogyók mellett!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Hello!

Szombaton vki közös tekerés és nyúlvadászat? Wuff, Dnl és Fugger melegmány felé veszi az irányt aki akar csatlakozni rajta, leszakadt a pajta.

Give me some iced-tea from long Island!