Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Mi meg voltunk erdõben és elkaptam egy fát.Próbáltam így hátra leugrani a bringáról de az ujjaim ott mardtak a fékkaron és elkaptam a mutató ujjammal és úgy fáj mint a ... De nagyából tudom mozgatni csak nagyon fáj de szüleim szerint csak izületi zúzódás.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én csak 173 vagyok!

Fákken esõ, már tsepereg isss! Ááááájjjájáááájjjjjáááááájjjjj! Akkor majd megyünk éccakait ha eláll! Vagy alszunk bszjb!

Márió! DIG-et te tanítottad;)???

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fáking esõ

valakinek van 650es rugesza 190es tagho?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én meg tiszta takony vagyok bazmegbazmeg.

kéne vennem vmi telefont, ez teccene, jó ez? http://www.pannon.hu...kek/nokia/6020/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én akár el tudnék jutni a Tecáig is, de hát elõnyben vagyok ;)
Jó sötét lett...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Sztem találkozzunk valahol, mondjuk a téren és ott eldöntjük mi legyen, vagy mi a repedt here!? Ha? Vagy üljek vissza az asztalhoz? Idõben szóljatok, még nem ettem végig mindent!Feltöltött kép
Mennyük-mennyünk, siessünk!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na rájd 16:00-kor, csak kúria nagy fekete felkõk tornyosúlnak az hõn szeretett hegyünk felett vazzz.
VÁÁÁ-PICCS-BÕÕÕ

...hûûûha..megnéztem megint a hegyet, és sztem mx a Szécsitérig szervezzünk túrát...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Pifta:
Kössz, Nektek is, majd vigyázunk!

Slin:
Senkit sem érdekel:D! Mindenki bezabált, bort ivott, böfög, folyik a nyála és alváshoz készül!

16:00kor egy Orfû-Vágottpuszta-Zengõ-Gyurcsány-Szellemváros-TVtorony-Orfû-Magyarszék-Orbán-Szexárd kör? Megkeressük a listát!
Na egy rájd 16:00kor?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Kellemes húsvétot minden kedves pécsi kollegának!;)
Nyulakat békén hagyni az erdõkben:D Mert harapnak: http://www.mecsekerd...31/pic_01_n.gif

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Halihó!

Ma nekem is csak 14:30 körül lenne jó, viszont de. voltam Fatterral terepet nézni Jakabon. Petõcz aknához mentünk ki kocsival, és elég jó dolgok vannak. Tök jó út van, szóval könnyen megközelíthatõ, és óriási üres terület, aminek a fele le van betonozva (szóval egy esemény központjának alkalmas). Továbbá ez az akna (volt akna) közelebb van a tetõhöz, mint bármelyik városi út, és a terep is kiváló, szóval egy új pálya építésére tökéletesen alkalmas lenne.

Ha ilyan fél 3 körül nem esik az esõ, érdemes lenne kinézni oda bringával. Ha valakinek lenne kedve akkor az jeleze pls!

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Sztem nálunk is 3+. Egy Szellemváros? Sztem a déli oldalt ma nem kellene erõltetni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én olyan 3+

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
leghamarabb mikor tudnátok elindulni?!?!
rohadtul nincs kedvem egyedül menni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Három szõkeség vár bebocsátást a Mennyország kapujánál. Csengetnek, és kijön Szent Péter. Mondja nekik, hogy ha egy egyszerû kérdésre tudnak válaszolni, akkor beléphetnek a kapun. Szent Péter megkérdezi az elsõ szõkeséget:
- Mi az a Húsvét?

A szõkeség így válaszol:
- Oh, ez könnyû, ez amikor este mindenféle tûzijátékokat lehet látni, és ekkor sütnek új kenyeret.
- Nem. Sajnos rossz! - mondja Szent Péter, és a második szõkeséghez fordul. Felteszi neki ugyanazt a kérdést:
- Mi az a Húsvét?
A második így válaszol:
- Húsvét egy ünnep decemberben, amikor egy nagy fát feldíszítünk, ajándékokat adunk egymásnak, megünnepelve ezzel Jézus születését.
- Sajnos ez sem a helyes válasz. - mondja Szent Péter, majd kissé elkeseredetten, és lemondóan a harmadik szõkeséghez fordul:
- Mi az a Húsvét?
A harmadik titokzatosan mosolyog, Szent Péter szemébe néz, és így szól:
- Én tudom, mi az a Húsvét.
- Oh, igazan? - kérdezi Szent Péter kissé rosszat sejtve.
- Húsvét egy Keresztény ünnep, ami ugyanakkor van, amikor a Zsidók Peszah-t ünnepelnek. Jézus és a tanítványai az utolsó vacsorát ették, majd nem sokkal ezután Jézust elárulta az egyik tanítványa, és a rómaiak kezébe adta. A rómaiak elvitték, töviskoronát tûztek a fejére, kigúnyolták, majd egy hatalmas keresztre szögezték. Miután meghalt, egy közeli barlangba temették, amelyet egy hatalmas sziklával
zártak el.
Szent Péter megkönnyebbülten mosolyog, és örül, hogy a nõ tudja a választ, de a szõkeség ekkor így folytatja:
- Minden évben a sziklát elmozdítják a barlang elõl, hogy Jézus ki tudjon jönni, és ha meglátja az árnyékát, az azt jelenti, hogy még nincs vége a télnek...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Délután mi is megyünk!!!!!! 2-3 körül????

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nálunk lesz valami nagycsaládos ünnepi ebéd, szal mindneképpen valamikor délután lenne jó!
Már borul vazze. Csak holnap ne essen. Bringázni akarok.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Bugyis-bugyi!Feltöltött kép Boldog nagyfejû nyulat minden kedves kerékpározós Cimborámnak!
Mikor menjünk Husvéti tekerésre? Jönne a Nagysoós is Feltöltött kép! Menjünk sokan vazzék! Feltöltött kép

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
És valaki úgy kicsit késõbb?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csikánók tegnap kár h nem jöttetekki este,már megvolt az elsõ nyári hangulatu kiülés

no de ma menyünk egy laza nyulkiugrasztó tekerést!!!!!
jó lenne 12körül elindulni!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mindenkinek Nyulat!!!!!