Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. April 23. - 19:32
nem tom kissé kipurcantam tegnap
a reggeli futóverseny meg a tekerés kissé sok volt nekem...
két alom kiscicát lehetne etetni abbol a menyiségû tejsavbol ami a lábaimba lötyög
de ma már papucsba kódorogtam hulla fejjel a városba,szal nyááár vaaan!!
jövõhéten keszthely! helikon,remélem nem égünk be
kicsit bánom hogy PEN nem jöt össze,de amit Tomi "Cserkésszalámi" írt,abbol elég élményem van pár évre:)
De kinyitottam az ablakot és pont a Bukott angyalok etetése tilos volt...
kicsit elindult bennem hogy kéne öltözni aztán menni,de se jegy se pénz...
Magooo,igaz,a felni a ludas!!!Nekem is ugyan ez van!!
Kéne vennem egy jó nyerget...
eddig bejött ez a mazohista dolog,már kevésbe...
valami ötlet?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. April 23. - 19:28
A két szökevény kiséretében, seggstírölés, meg seggvideózás, hétfõn Bandi nyomatja a videót is:D
Posted 2006. April 23. - 19:20
Nem megyünk bringázni?
Aktuális civil
Posted 2006. April 23. - 13:15
S.brothers: gyertek gyors M.hertelendre!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. April 23. - 12:44
Ja és nem kicsit fáj a bal combom, meg a jobb vádlim egy-egy pontban... Asszem nem kicsit hülyék voltunk. Kéne néha ilyen harcosok-klubját játszani.
:DH Ilyet Kaprunban jó játszani!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. April 23. - 10:58
Ja és nem kicsit fáj a bal combom, meg a jobb vádlim egy-egy pontban... Asszem nem kicsit hülyék voltunk. Kéne néha ilyen harcosok-klubját játszani.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. April 23. - 10:16
Egész jó vagyok ilyen korán... Mindenkitõl elnézést, mert vagy 6 különbözõ társaságot sikerült elhagynom, de amelyikre épp rátaláltam, annak mindig nagyon örültem és a legjobb az lett volna, ha minidg mindenki jött volna velem...
A jégerbe sztem tuti, hogy nem adtam bele, ezt ma pótlom. Csak nem tudok kinek és mennyit.
Amúgy nagyon faszás volt...
Na szép napot és menjünk 1000-en Magyarhertelendre!!!
Posted 2006. April 23. - 03:06
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 23. - 01:49
Baszki, de ez azért durva volt. 3/4 órás sorbanállás a jegyért (baszki elõre meg kellett volna venni), utána meg tömegnyomor a nagy sátorban. Állítólag 1500 ember a kapacitása a sátornak. Na mondjuk annyi volt benn szerdán, most meg 2x annyi. Fasza volt. Égett a zsír rendesen.
Nagy hugyozások, meg minden.
Kritikus Tömeges videó meg majd lesz. Egyszer, ha lesz kb. 2 órám, hogy összerakjam. De most nincs. Amúgy nem lesz nagy szám, kivéve, ha sikerül jó zenét találnom. Uncsi a felvonulás. Kevés, lassú, stb...
Posted 2006. April 22. - 22:41
Ezér se szabad Contit venni
hát én is így gondoltam és vissza se tettem, inkább fölraktam helyette egy régi 2.5ös highrollert de azzal is nagyon megszenvedtem mire fölment,legalább annyira mint a contival. lehet hogy itt a felni a hunyó? egy rimo light az, elöl single track van és arra simán lehet pakolni a miniont, igaz az csak 2.35ös, de az tök mindegy. eddig nem is zavart annyira hogy ilyen nehéz föl-le rakosgatni a gumit, de mostanába elég sok defektem van, mert ez a conti már be van repedezve. ezért is raktam föl másikat.
mondjuk ez a highroller elég kopott, de pár hét múlva veszek valamit.
na mivan mindenki elment PEN-be?
Posted 2006. April 22. - 21:30
Tomi a képeket énis várom, meg a webkamerás vidiót
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 22. - 18:31
reggel 8 óta kerítést csináltam és holnap folytatás, de ha elkészül lesz vmi kiskutya
autót is szereltem, beállítottam egy pöcköt a bal hátsó ajtóban amit a szerelõ elkúrt és most újra nyílik kívülrõl is.
aztán gondoltam gurulok egyet, de persze defektes a bringa :klnie: és ezt a kurva continentel külsõt egyszerûen nem bírom leimádkozni a felnirõl...
Posted 2006. April 22. - 17:22
Ez jó volt. Sikerült bomlasztani a tekerési kedvet, és ne mentünk le Orfûre, de ez így volt jó. Most kész vagyok, de ez megint csak jó. Tecánál sok okosembenek tanuló volt, akik bután néztek. Hehe.
Posted 2006. April 22. - 13:47
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. April 22. - 12:53
Holnap ebéd utáni M.hertelend jól hangzik...
Posted 2006. April 22. - 11:13
Ez kurrrva jó volt! És utána feelingelni is! És sztem nagyon sokan voltunk, többen mint amire számítottam!
Ma úgy tûnik fordítgatok és pihenek, elégg zúzó volt ez a hét...
Holnap szívesen mennék Hertelendre, valamikor kaja után!
Jó tekerést nektek!
Azért megnézem majd, hogy Pesten mekkora káosz lesz! Nyomjátok fõvárosiak!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. April 22. - 10:36
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2006. April 22. - 09:47
Lassan tényleg leszokok az alvásról... Ejjj... Akkor mi lesz ma?! Nem mûködik a váltóm és nem bírom beállítani. Meg kell tanulnom...
Ki ez a koton gyerek?!
Tomi: a film mikor lesz kész?! És mikor csinálunk filmet arra a zenére, amit én szeretnék?!
Reggeli!