Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. április 24. - 09:07
FAHELY! Furcsamód a www.dalmamag.hu -n találsz képeket a tekerésrõl!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. április 24. - 08:52
Írta 2006. április 24. - 08:44
De ti mehettek, megengedem, okk?!
Vannak képek és hol a M.Hertirõl?
Mariskoo? ébike?
Írta 2006. április 24. - 08:44
mármint mi a neve...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 24. - 08:27
Ma nem megyünk valamikor koradélután valamit, mindegy, csak lehessen csapatni!?!?!?
Írta 2006. április 24. - 08:20
Termálfürdõ pályacsekk DH jó volt!!--Kokknak bejön ez a fogadósdi ,lehet, hogy v.mi book makernek kellene mennie--vagy lóversenyekre!! heheh
ZSolonak kösz a maradék vizet életet mentett
MÁRINNYÓ--én Pénteken rendeltem de még semmi visszajelzés nem volt--lehet hogy meg lehet még dumálni velük!!!
NYUSZÓ--EEEGYÉÉÉL!!!!
Írta 2006. április 23. - 23:59
Mai tekerés ûbermega jó volt. Kössz mindenkinek és nagyon fasza volt "fogadni"...
Dalmának többször kéne bekattannia. Zapat máskor egyen! Atus beszarás mód nyomta, Shoshi kûzdött, mint egy ninja, Tibur nyomatta Tibur styleban, Beni, meg a tökmagok meg hihetetlenek... Jó volt. Kössz a fuvart, meg a képeket Zsolo! Meg örültem, hogy jöttetek többen!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 23. - 23:20
Írta 2006. április 23. - 22:51
amim most van an(n)ál tutter kényelmesebb mind...
fizik gobi esetleg még,azt tudnék jóval ár alatt
nem lelem az a bikkmagot amiben nyerget teszteltek,mi volt a borítón!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. április 23. - 22:39
Sztem BG nem humbuk, ami eddig rajtam volt tõlük, az tényleg nagyon jó volt.
Nyereg téma nehéz, próbálgass sokat. Lookin nem rossz, Fizik Niesene királyság, de persze kinek mit bír a segge. Nekem pl. jó a Selle Italia SLR-je is:D! Sokan dicsérik a WTB-t is!
Írta 2006. április 23. - 22:01
Írta 2006. április 23. - 21:47
DNL!!!megvan még a bukód?!a giro!!
Meg kéne próbálnom jó-e rám ,mert kéne!!
Holnap 9kor emgeyk a semiramisba,meginterjúvolódni
Írta 2006. április 23. - 21:02
Írta 2006. április 23. - 20:47
kirángatni a gödörbõl, amit állítólag Zap láthatatlan démonai okoztak:D!
Nekem meg Leheltõl jöttek, én csak a hordozó voltam...
Aktuális civil
Írta 2006. április 23. - 20:45
mire hazaértem tegnap még városban kicsit karikáztam szal léyneg az hogy kb ollo szerû járásom lett estére...
nézegettem a specinek BG mindne,ez hogy humbug-e vagy téynleg jó,zt nem tom,wtb nyergek is eléggé jónak tûnnek...
Írta 2006. április 23. - 20:24
Betoltunk mink is egy kis grill kaját!
Nagyon jó volt ez a kis edzés, köszönöm mindenkinek, aki bíztatott és aki megpróbált kirángatni a gödörbõl, amit állítólag Zap láthatatlan démonai okoztak:D! Utána már nagyon jó volt! Most meg visszamennék! Nem megyünk tekerni:D?
Zsolo nagyon gyors voltál képek ügyében;)!
FAHELY meg nagyon pimaszul nyomatta a sportot! De akkor is Beni a sztár!
Ilyet csinálhatnánk még sokat, még ha nem indulunk akkor is! Holnap egyet déli oldalon valamikor?
Na jó pilledést mindenkinek!
NYUSZÓKA! Te meg pocskoljad magadba a kalóriát, mert szükséged van rája!
Írta 2006. április 23. - 20:07
reggel 8 óta 3/4ed 7ig csináltuk a kerítést. és csak az utcai front van kész. hegesztéstõl meg fáj a fejem. és a pofám meg úgy barnult meg hogy látszik a hegesztõ szemüveg
én voltam az uccsó szavazó, 19:00át írtak be
Írta 2006. április 23. - 20:07
Háy János: Géza gyerek
E bikerol valaki nem tervez redelni?!
Költséget felezhetnénk!!
Írta 2006. április 23. - 20:02
Írta 2006. április 23. - 19:47
U.I.: Edináról van hír?! Mi van vele? Írtam neki sms-t, de nem reagált...
Ja és nem kicsit fáj a bal combom, meg a jobb vádlim egy-egy pontban... Asszem nem kicsit hülyék voltunk. Kéne néha ilyen harcosok-klubját játszani.
Fekhívtuk(Edna) még ma délelött Illdikó-segíségével és már eszik rendesen ki lett faggatva errõl!
Én vállalom a bal vádlid, de abba a kitekert pózban akár a jobb is lehetett nem emlékszem-és egyebekre sem
A Jágert meg beszámítjuk a sígatya kölcsönzési árába--NA ÜDV
ZAP: te meg jössz 1 sörrel a mai fuvarért
CM RULEZ
kúvvára kifáradtak a végtagjaim végei