Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...részemrõl csak pusztulás... jajjgatás tegnap este volt! Vedd észre már magad csak te lógsz ki a sórbol--tessék VISSZAfejlõdni hozzánk szépen, csak rontod itt a KATBOGARAK teljesítményét...sörivásban...a jégerezésrõl nem is beszélve...MUAHAHHAA

Ez jól néz ki: http://plog.uw.hu/ke...cmpano4_web.jpg

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Akkor ma senki sehova? Csak a pusztulás és a jajjgatás:D?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
FASZ LÁM A KÁR a METTYÚ is kifejleszthette, tõle kitelik, majd ebédnél rákérdezek.

TOMM --MÁJUS nem ÁPR.! Az ám a wellnessz cserkészkolbi+sör+döglés.

A lábam én is érzem de nem a Bugitól fõleg nem a Szombatitól

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor ez azt jelenti, hogy ki fognak rúgni? Ehehehe...
Szar dolog ilyenkor ráébradni, hogy mennyi mindent kellett volna megtanulni még szorgalmi idõszakban. De régen is volt... :D

Még mindig érzem a szombati bugit a lábamban. Mikor megyünk sütögetni?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Semmi extra. Vizsgaidõszakom van. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Dig, nekem már nincs sulim... ;)

Mi van, ejj? Kirúgtak? Vagy te rúgtad ki õket?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kirúgtak?

Bebebe, én voltam a gyorsabb!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dig, nekem már nincs sulim... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

TOMMY: "A tágas, arborétumszerû, több, mint 2 hektáros parkban májustól szeptemberig fürdõmedencék, étterem, borozó, sörözõ, büfésor, ajándékpavilon várja a vendégeket"--na jössz? Ezt írja Hertirõl...

Hát de még nincs április! Várjad már meg a jövõ hetet... Akkor majd megyünk. Áztatjuk a seggünket, és sült kolbászt eszünk a sörhöz. Vellnesszhétvége egész nyáron!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kokkknak ment, hogy húzzon végre suliba!
Sajnos nem tudom ki fejlesztette ki, de én nobelt adnék neki annyi szent.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Dig
ez a kis zöld lepedék az én hahota-skálám (1-10) alját súrolja 2 pt-tal. Ki fejlesztette ki ezt a spenót bránert?

Give me some iced-tea from long Island!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NAAAAAGYON LOOOL!!!! :D:D:D

"Nincs szívfacsaróbb, mint egy faszláma fájdalma..." Hehehehehe...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://zoldszar.uw.hu/

küldeném a vízfejbõl szeretettel minden pécsinek:D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Sonnenschöne Montagot mindenkinek!

Wuff, hol vannak a CM képek, videók a...brazildancerekrõl?

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, õ. Asszem úgy volt,hogy ha nyer, akkor megválasztják. És nyert. Mert másztam neki a Barbakánon. :D

Kell lét szereznem és akkor lehet, hogy én is beszállok, mert monoblock nekem is kéne...

Tibur:én teljesen odavagyok. Tényeg mindenem fáj. És megvan a bizonyíték, hogy már leérkezéskor is döntöttem, mert a jobb lábomat ugyan abban a pontban vágtam be egy picit minidg. ÉS az ott most elég lila. ;) Máshol meg nem is bringáztam nagyon...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Morgen Kritikusok (nekem inkább csak Pöcsmadarak)!
Márinyó mikor rendelsz és mit? Mert lehet, hogy betársulnék!
Vagy mondd meg lécci, hogy te hol vetted az occsó monoblokkodat (Token vagy mifene?), mennyiért és hogy szuperál! Nekem is kéne vmi hasonló egyszerû, ami azért mûködik!

A Csikós lett a diákrektor??????

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
TOMMY: "A tágas, arborétumszerû, több, mint 2 hektáros parkban májustól szeptemberig fürdõmedencék, étterem, borozó, sörözõ, büfésor, ajándékpavilon várja a vendégeket"--na jössz? Ezt írja Hertirõl...

KOKK-neked is?(fáj)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Azta mindenít... Mindenem olyan hulla fos, hogy az bszarás. Nem bírok mozogni sem. Fáj a lábam, kezem, nyakam, ... Sanszos, hogy ma én is pihenek egyet. De meglátjuk. A koradélután amúgy sem a legjobb. Na, meglátás.

Márió: te nagyon béna... Hogy tudsz elcseszni egész hétvégéket?! Rövid a póráz, mi?! :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Poénosak vagyunk Tommykám? Kapsz te is majd egy sorozat combos-vádlist, oszt megnyuszol--HEHEH

SHOSH--Na megvan(már kerestem ott) csak 1 kicsit béna vagyok a számtógépekhez-össze vissza kattingattam, aztán most jóra kattintottam.