Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. április 25. - 20:57
ha msn vagy az is elég nekem...
jah hát nekem is az lett a vége az mlm nek hogy nem.több okbol is.
ÁSÓT ILLETVE CSÁKÁNYT VAGY MÉGEGY ÁSÓT KITÖL TUDNÉK KÉRNI?!?!?!?
NAGYON SÜRGÕS!!!
szerdán a délisarkban egy barátom zenekara lép föl(én is énekeltem ott)jó kis pogozós muzsika!!!gyertek sok múlik nekik ezen,mert ha elegendõ jegy fogy nyáron valami Carlos Santana nevû fickóval fognak egy szinpadon föllépni!!
szóval tombolni gyertek 500pénz
nem lehet nyerget kapni pécsen....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 25. - 20:53
Csüt. meg vizsga, már most tele van a f***om miatta. Pénteken meg indul a Siklós project. Fasza. Szombat-vasárnap meg bukom a versenyt Villány miatt. Asszem itt a vég...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 25. - 19:52
Nyomattam egy nagyon nagyon jó TVtornyot. Olyan száraz az erdõ, hogy csúszol, mintha vízben bringáznál!
Utána meg kibontottam egy beépített szekrényt, és felvéstem egy 30*50*10 cm-es betoncuccost. Akkora karom van! És egy kisebb armpump-om:D!
Holnap meg vár ennek a háromszorosa:afro:...
Nah. Mozs mondják, hogy ettõl a héttõl strandszezon. Király.
Jóccakát!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. április 25. - 19:46
Írta 2006. április 25. - 19:10
Vasárnap mennék ki Hertelendre versenyt nézni, kocsival. Ha vki akar, csatlakozhat. Maradunk, ameddig akarunk. Ez még rímel is.
És a vásári projekttel mi lesz, makimajom?
Írta 2006. április 25. - 18:52
Másztunk. Jó volt. Elfáradtam.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 25. - 18:13
Hehe, erre tuti fog jönni az anyázás, mert ez sajna nála vasárnap nem így vanHááát, vannak olyan emberek, akik már azelõtt felkelnek, hogy a lemenne a nap... de tudom, ez kivétel, Vasárnap vásárnap.
Bár ez így van rendjén, mert aki egész héten húzza a lóbõrt, az legalább vasárnap szívjon!
Írta 2006. április 25. - 17:44
gondolom ez is délelött... :(
Hááát, vannak olyan emberek, akik már azelõtt felkelnek, hogy a lemenne a nap... de tudom, ez kivétel, Vasárnap vásárnap.
Tomi, ez jó ötlet!!! A lassúbb versenyzõk érdekében a célban kéne sütni, hogy a kolbászillat motiválja õket!
Írta 2006. április 25. - 17:41
Írta 2006. április 25. - 17:17
Vasárnap mennék ki Hertelendre versenyt nézni, kocsival. Ha vki akar, csatlakozhat. Maradunk, ameddig akarunk. Ez még rímel is.
gondolom ez is délelött... :(
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 25. - 17:00
Írta 2006. április 25. - 16:57
...és ezért gáz ez is és az is.Szerintem igazából ez a baj az összes munkahellyel...
Írta 2006. április 25. - 16:55
az a baj ezekkel, hogy már túl sokan vannak bennük és te csak a piramis alján leszel...
Szerintem igazából ez a baj az összes munkahellyel...
Aktuális civil
Írta 2006. április 25. - 16:14
Napkin térdének orbáncvirág/fü olaj kell!! az mindenre jó, én a hátamat kenem azzal.
MLM-be meg akkor érdemes belevágni, ha pénzes embereket ismersz, akik ki bírják fizetni a drága termékeiket. mondjuk az avon nem drága, és Márió jó avontanácsadónõ lenne az a baj ezekkel, hogy már túl sokan vannak bennük és te csak a piramis alján leszel...
én is gondolkozom vmi olcsó városi gépen, egy csomó mindenem már megvan hozzá, váz mondjuk nem, de simán lehet találni vmi használt cro-mo vázat. meg 1 felni kéne, szlikkgumik, hátsóváltó :chin: asszem rámozdulok a dologra, 15-20 rongyból megúsznám a bulit
Írta 2006. április 25. - 16:02
Írta 2006. április 25. - 15:14
Írta 2006. április 25. - 15:09
Írta 2006. április 25. - 14:28
ha érdekel
no lemondtma ezt a mlm dolgot...
nissé nehéz volt de simerült azt hogy NEM
most meg várom a festõt hogy fessünk
aztán veszek nyerget,nem várok tovább
tudnék kölcsön kérni valakitöl egy ásót és egy csákányt vasárnapig?!?!
szindarabhoz kell
illetve a polgár pincészet egy tagjával kéne kontaktolnom több ügyben is
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!