Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Szombat estére nem lesz vmi program? Megint itt lesz a hugom is így Petikutya is jöhet ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
csak a tulaj...

Ja, Mettyú, nem megyek haza 7végén mert több projekt is lesz - pl. bútornézés, 4329. fejezet

meg olybá tûnik, hogy a ló se lesz egybe, így nem tudnék tekerni, viszont jövõ héten nagyon is!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Még jó, hogy egy hónapja azt mondtam, hogy idén már nem költök semmit bicajra :( drága sport ez... :(

és egy bicaj sosincs kész.. :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mivel kedves b.nõm aszonta utószülinapi ajándékként vesz nekem egy cipõt ki is választottam egy ilyet: http://www.specializ..._cipok/taho_mtb - nagyon találó, TAHO névre hallgat.

Én gondoltam egy ilyen pedálra: http://ebike.hu/term...d-/-patent/2243 de ez egyelõre húúúzós, 18ért... ehh.. gyûjtök. A cipõ viszont body geometry meg minden...

Meg aztán lehet, hogy eladtam a hussefelt szettet 13ért, majd ma kiderül, tegnap megnézte a srác, aszonta jó lesz, és akkor beruházok egy Hone-ba, mielõtt a Husi teljesen lebetegszik, aztán nem lehet eladni se...

Még jó, hogy egy hónapja azt mondtam, hogy idén már nem költök semmit bicajra :( drága sport ez... :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ZAP még nem biztos hogy kell, majd kiderül a booltbamenés után(neten van 5-ös Castrol is)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W:
Nekem egy ilyen pedálom van bedobozolva. 1x használtam, aztán pont utána vettem meg ezt a keretest. Ha érdekel.

De ha jót akarsz, akkor veszel egybõl valami keretest... Igaz azok drágábbak, sõt ami igazán jó, az nagyon drága :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tibi: elvileg ja. csak Mosquitonál van.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
METTY--még gondolkodó

ZAP--eladó a 10-es CASTRO olaj?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Akkor most nem is jössz majd haza, Bandi? Az augusztusi projektre mikor lesz válaszod? Csak mer' írnék a srácnak a szállás miatt!

Többiek: Aug elsõ hete Schladming! Aki akar, az írjon és megbeszéljük a részleteket. Kokk, te szeptembert mondtál, de ha mégis elõbb akarsz gyere te is!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

LoL-LoL-LoL... :D

Ülést várd meg!

Edit: sztem vlami: "apám" féle lehet. ;)

Pestiek: valaki tudna nekem lehozni egy bringát? Nagyon fontos lenne!

Jövõ héten pénteken megyek le 'üresen' ha az jó, és kifizeted természetesen a bicajjegyet, akkor lehet szó a dologról..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
JÓREGGELT!!!

KOkk--hol van az a tesi?

A Tibi meg nem én vagyok.(intense demo)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Vazze, izomláz, hulla fáradtság... Ma egész nap fal, aztán bontás. Nem lesz rövid ez a nap. Ha valakinek van kedve, látogasson ki a tesihez... ;)

Szép napot!

És Wuff: ma nem leszek gépközelben, de akkor haza tudod hozni a kisgépem?! Kössz elõre is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A mindent túlélõ Csikós az utcsó pillanatban bemondta az unalmast és én lettem a falállítás fõnöke. Kicsit parás volt így elsõre. Emberi áldozatok száma nulla! :D Viszont nem kicsit fáradtam el. holnap meg kelés és folytatás. Bö.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
nyummadtfejüek
Hazaértem, most már meg is fürödtem, de sör nélkül is olyan tompa a fejem.
Csütörtökön megint mehetek a vízfejûeket meglátogatni. Áh, kész.
Ennyi buta embert...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm...

nem értem mit nem lehet ezen érteni... fejvakarós szmájli

de kokkkkk eléggé jól fordít máriórol
Marci,ha megsürgetnéd a borokat boldog lennék!!

voltunk moszkivcsal sztrítelni... vidám dolog volt:D
csak tulugrottam a szt. István téri lépcsõt igy leplacsantam síkra,no ez már nem volt olyan vidám dolog....
azt hittemszétszakadok,meg a bringa is..

ahelyett hogy fejtegettetek volna,írhattatok volna pá boltot,no de mindegy.

S,jah sajna nem lesz míting point a vonatbol...

Tibivel találkoztam,tetõtöl talpig Troy lee cuccok,O google,épp meséli hogy nem tudja hogy intense v demo-t vegyen.... :o

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

Pifta: a fasznak nem húzol bukót! Ha legközelebb látlak, olyan sallerrel leszel gazdagabb, amit nem most fogsz elfelejteni...

ez egy véletlen volt! a nagy feltolásban elfelejtettem, mer elõtte nem használtam egy ideig, aztán amikor már indulni akartam, akkor jutott eszembe....csakhogy inkább betörik a fejem, minthogy megint felküzdjem magam:D
amúgy akkor egy picit vigyázósabban, lassabban mentem...
de elég a mentegetõzésbõl, hibáztam mester:zab:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Nézik, de odáig el semjut, hogy azt nézzék... :D

Lényeg: könyvek helyett csajok, megint venni akar valamit valahol, de nem tudja, hogy mit és hol (azt hiszem ebbõl mindenkinek világos)... Ballagásra kap svájci órát, de nem tudja hol lehet kapni és milyet akar, csak ezt is megkérdezte, hogy bosszantson minket. Megy Pestre, de nem tudja mikor és miért. Azaz vásárolni a nem tudja, hogy miket. És a Petikutya hazavágta a szemcsijét, amivel ismét csak Pesti tébláboló körútján fog kezdeni valamit, ha kezd. :D

Csajok tényleg voltak nála, és órákat is nézegettek! És holnap megy Pestre, csak nem akkor amikor én sajnos...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nézik, de odáig el semjut, hogy azt nézzék... :D

Lényeg: könyvek helyett csajok, megint venni akar valamit valahol, de nem tudja, hogy mit és hol (azt hiszem ebbõl mindenkinek világos)... Ballagásra kap svájci órát, de nem tudja hol lehet kapni és milyet akar, csak ezt is megkérdezte, hogy bosszantson minket. Megy Pestre, de nem tudja mikor és miért. Azaz vásárolni a nem tudja, hogy miket. És a Petikutya hazavágta a szemcsijét, amivel ismét csak Pesti tébláboló körútján fog kezdeni valamit, ha kezd. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Érettségin nézik a helyesírást Márió? :D