Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Fasztudja. Eléggé durván terel a Mecsek, az idõkép széltérképén jól látszik. De szépek a felhõk.
Tegnap is elõször úgy tûnt a Mecsek eltereli az esõt, de inkább elugrottam Katáért kocsival, és amire hazaértünk már szakadt...

Ha hétvégén nem megyek Mariborba, és nem lesz esõ, akkor elmegyek a Fakereszthez videózni. Gopro elõre, hátra, jobbra, balra, fel, le, mindenhogyan, sokszor visszatolva. Meg még a fényképezõt is viszem, és azzal is. Aztán összevágom jól.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
május 15.-én csaptál el és júni 5.-én teszik közzé?! hábazz

vajon lesz esõ? mer ami északnyugatra bulizik, azt mi megússzuk. csak attól félek ha elmegyek tekerni, kipattogzik fölöttünk is vmi

Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát eddig bírtam. Megvettem a Vaude Tracer 20-at :D
Összehasonlítva a szintén 20l-esnek írt RP-hoz képest gecisok hely van benne. És elég jól össze is lehet húzni. Szóval a nyári túrákra, endurózásra a zsák már megvan, már csak erõnlét kell :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazz:
Kisteheraut sodorta el a bringst - ha ltta ezt a balesetet, azonnal szljon! - Rgi - Pcsi STOP
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Dh/endúró/fr...
K...kényelmes!

Maribor ...megyünk egy jó páran...:)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez ilyen endúrós tekerõs? Egy idõben gondolkoztam olyanon, de most épp nem kell.
Mettyú is ajánlgat egy IXS rövidgatyát, meg még a hátizsák is...sok lesz az ebben a hónapban :/

Maribor nem lesz most hétvégén? (bár esett ott is egész héten...)

Lehet új útvonalat kell keresnem munkába járáshoz, mert ezt elözönlötték a bábuk. Ma reggel a Papucstól a Szecskáig vonultak a középiskolások. Várostáblákkal, meg ilyenek. Biztos a POSZT-re jöttek...
Meg a Séta-tér is benépesült.
De ez mondjuk várható volt. Viszont a Rodostó aljában az balfasz apukáktól besírok. Senki elõttük, állnak az út közepén és bõgetik a francia szarjukat. Ha megelõzöm képes és elüt...
A Király utcán a GLS autó meg alig fér már el.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Hali!

Valakinek esetleg?

M es méret..k..fasza,csak nekem nagy lett!!

Troy Lee Designs KG 5450 Knee/Shin Guards | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szóval a nõk ne végezzenek fizikai munkát:
Index - Belföld - Nõk tényleg nem pakolhatnak homokzsákot?
De neki milyen kezei vannak már:
Index - Árvízi védekezés Kismaros térségében – Galéria
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Camelto kell!

Fúú nomádba én is el akarok már menni. Ár-érték arányba tök jó ruháik vannak. Csak a buzi árkádközpontúság miatt ez sokáig nem esett le

Az én rp zsákom már 5-6 éves és semmi baja

Duna durván néz ki, láttam párszor ma..

M6-on meg tetõre raktak egy 7es bömbit. Kár érte. Egy csomóan tolják neki szakadó esõben is bazz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Néztem a Camelback-et is, de az nincs sehol akcióban (vagyis nem találtam).

Az RP az jójó, de azért sosem volt tartós. Ha olcsó valami kellene, akkor tuti aldisat vennék. De most egy tartós és jó zsák kell.
Ma nem tudtam elmenni a Nomádba, mert jött az esõ, de majd holnap átugrok. Remélem lesz náluk és akkor majd meglátom élõben milyen...

Hmmm, itt pont hátizsákokat tesztelnek: Vaude Gravit 15+3 2013 Review and Test | Issue 23 | Free Mountain Bike Magazine Online | IMB
Mondjuk a Dakine Nomad helyett a Driftert tesztelik, de a Vaude Tracer 20 pont az amit én kinéztem magamnak. Jókat írnak róla...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Camelback..??

Kb 10 éves és hibátlan!

De van 2 féle Dakine...Nomád tényleg jó!

EVoc!

Olyat kell venni szerintem,aminek jó vastag a külseje,és belülrõl impregnált..

<<<ROCK&ROLL>>>

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
és akkor Magoo-nak egy új turbó a céges fókára a mai nap után :cool2:

jajj ezzel a hátizsákkal párszor én is megküzdöttem párszor, de aztán akárhányat néztem meg, mindig volt vmi, ami miatt nem tetszettek. és akkor ismét ugyanolyat vettem:

Pilis Sport Túrafelszerelés Hátizsák Sport RP outdoor BANI 25 AC

egyszerûen ez az egy van, ami nekem mindenben megfelel. mindenem ráfér, belefér, szellõzik a hátam, télen-nyáron kis és nagytekerésnél is ez van nálam. ez az egy táskám van, én nem szeretem átpakolni a cuccaimat, inkább veszek egy nagyobbat, és ha kell összehúzom. amíg nem volt gerincvédõm, mariborba is rajtam volt :-)

ezek a lenti táskák, amit Tomi linkelt picsa drágák. én nem adnék ennyit egy táskáért...inkább vedd meg az aldisat, és idd el a maradékot ;)

vid válogatás zsíír

Feltöltött kép

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Osprey!;-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Néztem én Evoc-ot is, de az még akcióban is brutál drága volt. Persze a gerincvédõ miatt megéri az árát, de hát na...
Ohhbazmeg majdnem megrendeltem a Nomad-ot, erre a Nomádban leakciózták a Tracert :D
Ajajajajjj....
Mindjárt átmegyek megnézem van-e itt a Nomádban...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekem Nomad van, jó kis cucc, kényelmes, bár picit elveszik a hátamon, de nagyon praktikus, átgondolt motyó, és mindenhova lehet rajta lógatni cuccokat. Ha kell vmi méret vagy tömeg adat, zsebek, cipzárak száma, akkor mondjad.

Én a RP hátizsákomat akarom lecserélni, mert kicsit kezdi megadni magát. A zippzár mentén elszakadt, a hálós részt is ott hagytam a szlovén aszfalton.
Amúgy pl. RP zsák a 14e-s árával már nem lenne igazán indokolható az Aldis Crane-nel szemben. Gyakorlatilag ugyanazok az anyagok, szolgáltatások...
Idén nyárra kéne már egy korszerûbb...
A Nomád oldalán ezeket néztem ki:
Deuter Compact EXP 12 hátizsák - Hátizsák, táska és poggyász - Italtartó zsák - Folyadéktárolós hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vaude Tracer 20 kerékpáros hátizsák (2013) - Hátizsák, táska és poggyász - Hátizsák - Kerékpáros hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vagy még ezt néztem:
Dakine NOMAD Bike Backpack with 3L Water Bag Blue - Dakine NOMAD Bike Backpack
De tényleg drágák :/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Hát a Nomad talán a legjobb, mert fullface is biztosan belemegy! Egyébként Evoc- ot nem nézett valaki! Az is drága, de talán...

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én a RP hátizsákomat akarom lecserélni, mert kicsit kezdi megadni magát. A zippzár mentén elszakadt, a hálós részt is ott hagytam a szlovén aszfalton.
Amúgy pl. RP zsák a 14e-s árával már nem lenne igazán indokolható az Aldis Crane-nel szemben. Gyakorlatilag ugyanazok az anyagok, szolgáltatások...
Idén nyárra kéne már egy korszerûbb...
A Nomád oldalán ezeket néztem ki:
Deuter Compact EXP 12 hátizsák - Hátizsák, táska és poggyász - Italtartó zsák - Folyadéktárolós hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vaude Tracer 20 kerékpáros hátizsák (2013) - Hátizsák, táska és poggyász - Hátizsák - Kerékpáros hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vagy még ezt néztem:
Dakine NOMAD Bike Backpack with 3L Water Bag Blue - Dakine NOMAD Bike Backpack
De tényleg drágák :/
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
A bringásat annyira nem néztem (mert van egy régi B+, amit használok), de amit vettem, abban tényleg nem sok zseb vagy kis tároló van. Igazából a tárcának, zsepinek csak két cipzáros zseb összesen a visszahajtható tetején. De azért szeretem, mert kényelmes.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen néztem én is azt a hátizsákot, és 5e-ért tényleg nagyon jó, de sajnos nekem nem eléggé. Eszta vett is egyet, Katának is lehet kellene egy.
Az a bajom, hogy nincs elég sok kis bizbasz tároló benne, és rühellem a hátizsák aljáról kikaparni a dolgokat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Jajj, és hátizsákot akarok, de annyi féle és olyan drágák vannak, hogy áááá.
De a vége az lesz, hogy kifizetek egy halom pénzt egy Vaude Tracer-ért, vagy Dakine Nomad, vagy valami Deuter zsákért. A Nomádban is vannak most nagyon jók elég jó áron (kb. a CRC árai környékén)

Nagyon drágák. Én az Aldiban vettem múltkor egy kis túrásat 5 ezerért és elég fasza. Volt bringás is szintén ennyiért, olyan, amit 10-15 körül kapsz kb.

Ezek:
http://www.aldi.hu/h.../2867_35760.htm

Az asszony meg ezt kapta: http://www.aldi.hu/h.../2867_35764.htm