Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2013. June 07. - 16:03

Tegnap is elõször úgy tûnt a Mecsek eltereli az esõt, de inkább elugrottam Katáért kocsival, és amire hazaértünk már szakadt...
Ha hétvégén nem megyek Mariborba, és nem lesz esõ, akkor elmegyek a Fakereszthez videózni. Gopro elõre, hátra, jobbra, balra, fel, le, mindenhogyan, sokszor visszatolva. Meg még a fényképezõt is viszem, és azzal is. Aztán összevágom jól.
Posted 2013. June 07. - 15:55

vajon lesz esõ? mer ami északnyugatra bulizik, azt mi megússzuk. csak attól félek ha elmegyek tekerni, kipattogzik fölöttünk is vmi

Posted 2013. June 07. - 15:42

Összehasonlítva a szintén 20l-esnek írt RP-hoz képest gecisok hely van benne. És elég jól össze is lehet húzni. Szóval a nyári túrákra, endurózásra a zsák már megvan, már csak erõnlét kell

Posted 2013. June 07. - 14:42

Posted 2013. June 07. - 14:02

K...kényelmes!
Maribor ...megyünk egy jó páran...

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2013. June 07. - 10:04

Mettyú is ajánlgat egy IXS rövidgatyát, meg még a hátizsák is...sok lesz az ebben a hónapban :/
Maribor nem lesz most hétvégén? (bár esett ott is egész héten...)
Lehet új útvonalat kell keresnem munkába járáshoz, mert ezt elözönlötték a bábuk. Ma reggel a Papucstól a Szecskáig vonultak a középiskolások. Várostáblákkal, meg ilyenek. Biztos a POSZT-re jöttek...
Meg a Séta-tér is benépesült.
De ez mondjuk várható volt. Viszont a Rodostó aljában az balfasz apukáktól besírok. Senki elõttük, állnak az út közepén és bõgetik a francia szarjukat. Ha megelõzöm képes és elüt...
A Király utcán a GLS autó meg alig fér már el.
Posted 2013. June 07. - 09:51

Valakinek esetleg?
M es méret..k..fasza,csak nekem nagy lett!!
Troy Lee Designs KG 5450 Knee/Shin Guards | Buy Online | ChainReactionCycles.com

<<<ROCK&ROLL>>>
Posted 2013. June 06. - 23:39

Index - Belföld - Nõk tényleg nem pakolhatnak homokzsákot?
De neki milyen kezei vannak már:
Index - Árvízi védekezés Kismaros térségében – Galéria
Posted 2013. June 06. - 21:05

Fúú nomádba én is el akarok már menni. Ár-érték arányba tök jó ruháik vannak. Csak a buzi árkádközpontúság miatt ez sokáig nem esett le
Az én rp zsákom már 5-6 éves és semmi baja
Duna durván néz ki, láttam párszor ma..
M6-on meg tetõre raktak egy 7es bömbit. Kár érte. Egy csomóan tolják neki szakadó esõben is bazz
Posted 2013. June 06. - 20:20

Az RP az jójó, de azért sosem volt tartós. Ha olcsó valami kellene, akkor tuti aldisat vennék. De most egy tartós és jó zsák kell.
Ma nem tudtam elmenni a Nomádba, mert jött az esõ, de majd holnap átugrok. Remélem lesz náluk és akkor majd meglátom élõben milyen...
Hmmm, itt pont hátizsákokat tesztelnek: Vaude Gravit 15+3 2013 Review and Test | Issue 23 | Free Mountain Bike Magazine Online | IMB
Mondjuk a Dakine Nomad helyett a Driftert tesztelik, de a Vaude Tracer 20 pont az amit én kinéztem magamnak. Jókat írnak róla...
Posted 2013. June 06. - 20:01

Kb 10 éves és hibátlan!
De van 2 féle Dakine...Nomád tényleg jó!
EVoc!
Olyat kell venni szerintem,aminek jó vastag a külseje,és belülrõl impregnált..
<<<ROCK&ROLL>>>
Posted 2013. June 06. - 17:22

jajj ezzel a hátizsákkal párszor én is megküzdöttem párszor, de aztán akárhányat néztem meg, mindig volt vmi, ami miatt nem tetszettek. és akkor ismét ugyanolyat vettem:
Pilis Sport Túrafelszerelés Hátizsák Sport RP outdoor BANI 25 AC
egyszerûen ez az egy van, ami nekem mindenben megfelel. mindenem ráfér, belefér, szellõzik a hátam, télen-nyáron kis és nagytekerésnél is ez van nálam. ez az egy táskám van, én nem szeretem átpakolni a cuccaimat, inkább veszek egy nagyobbat, és ha kell összehúzom. amíg nem volt gerincvédõm, mariborba is rajtam volt :-)
ezek a lenti táskák, amit Tomi linkelt picsa drágák. én nem adnék ennyit egy táskáért...inkább vedd meg az aldisat, és idd el a maradékot

vid válogatás zsíír

Posted 2013. June 06. - 17:03

Posted 2013. June 06. - 16:44

Ohhbazmeg majdnem megrendeltem a Nomad-ot, erre a Nomádban leakciózták a Tracert

Ajajajajjj....
Mindjárt átmegyek megnézem van-e itt a Nomádban...
Posted 2013. June 06. - 16:13

Én a RP hátizsákomat akarom lecserélni, mert kicsit kezdi megadni magát. A zippzár mentén elszakadt, a hálós részt is ott hagytam a szlovén aszfalton.
Amúgy pl. RP zsák a 14e-s árával már nem lenne igazán indokolható az Aldis Crane-nel szemben. Gyakorlatilag ugyanazok az anyagok, szolgáltatások...
Idén nyárra kéne már egy korszerûbb...
A Nomád oldalán ezeket néztem ki:
Deuter Compact EXP 12 hátizsák - Hátizsák, táska és poggyász - Italtartó zsák - Folyadéktárolós hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vaude Tracer 20 kerékpáros hátizsák (2013) - Hátizsák, táska és poggyász - Hátizsák - Kerékpáros hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vagy még ezt néztem:
Dakine NOMAD Bike Backpack with 3L Water Bag Blue - Dakine NOMAD Bike Backpack
De tényleg drágák :/
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2013. June 06. - 16:07

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2013. June 06. - 11:16

Amúgy pl. RP zsák a 14e-s árával már nem lenne igazán indokolható az Aldis Crane-nel szemben. Gyakorlatilag ugyanazok az anyagok, szolgáltatások...
Idén nyárra kéne már egy korszerûbb...
A Nomád oldalán ezeket néztem ki:
Deuter Compact EXP 12 hátizsák - Hátizsák, táska és poggyász - Italtartó zsák - Folyadéktárolós hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vaude Tracer 20 kerékpáros hátizsák (2013) - Hátizsák, táska és poggyász - Hátizsák - Kerékpáros hátizsák - Nomád Sport Outdoor Webáruház
Vagy még ezt néztem:
Dakine NOMAD Bike Backpack with 3L Water Bag Blue - Dakine NOMAD Bike Backpack
De tényleg drágák :/
Posted 2013. June 06. - 10:57

Posted 2013. June 06. - 10:54

Az a bajom, hogy nincs elég sok kis bizbasz tároló benne, és rühellem a hátizsák aljáról kikaparni a dolgokat...
Posted 2013. June 06. - 10:48

Jajj, és hátizsákot akarok, de annyi féle és olyan drágák vannak, hogy áááá.
De a vége az lesz, hogy kifizetek egy halom pénzt egy Vaude Tracer-ért, vagy Dakine Nomad, vagy valami Deuter zsákért. A Nomádban is vannak most nagyon jók elég jó áron (kb. a CRC árai környékén)
Nagyon drágák. Én az Aldiban vettem múltkor egy kis túrásat 5 ezerért és elég fasza. Volt bringás is szintén ennyiért, olyan, amit 10-15 körül kapsz kb.
Ezek:
http://www.aldi.hu/h.../2867_35760.htm
Az asszony meg ezt kapta: http://www.aldi.hu/h.../2867_35764.htm