Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

no,és Goldi õ is?!

Nálzunk most megint kitört az akvarisztika

ja Goldi, nagyon megszerettük ezt a fajtát. nagyon barátságos, könnyen idomítható, és jelez ha gáz van. az elõzõ Goldink már fölébresztett egyszer éjszaka, mert be akartak törni. és ha Õ nincs lehet, hogy arra ébredek, hogy vki bennt van...

akvarisztika nálam is m1, most veszek halakat, meg nemrég ragsztottam palából "sziklás hátteret". jól néz ki.

na az esõ elmosta a betonozást, de sok itt se esett, viszont elég durva fekete felhõk jöttek amik aztán arrébb álltak.

kiskutyát meg beraktuk a kenelbe, de még olyan pici, hogy vhogy kiszenvedte magát a 10x10es betonvasból. úgyhogy kellett rá vmit barkácsolni erre a pár hétre amíg nem lesz nagyobb.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah az jó lenne
tegnapi sutést élvezte nagyon!!
meg úgy látom bejön neki a sötétített üveges bmws fuxi maxi akar lenni,mert folymat hatalmas ágakat cibált Kisréten,de visza is hozta ha eldobtam :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na akkor megint össze kellene hozni ezeket kis bolondos szõrös kuttyerokat egy hatalmas jáccásra!

Itt eddig egy csepp sem esett...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pff már esik...

ákos majd izé...
teciffo ju lezsiv keygem ah inetíneleletgél

no,és Goldi õ is?!

Nálzunk most megint kitört az akvarisztika

meg a erkély alatt lassan készül a workshop

törölték a kep.taros galériám sõt az egész cuccom :(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
üdv

Bikini annyira nekem se jött be, de Republik király volt, csak az elejérõl lemaradtunk. de a doddzsemezés is fasza volt.

vettünk egy 6 hetes golden retrivert :)

na m1ek betonozni, nehogy ki tudjon vhol bújni ez a vakarcs

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
nincs valakinek egy modernebb Officéja? Elkérném... Öööö, megnézném, hogyan mûködik, mert kéne egyet vennem ugye.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, vicces, meleg van és legfõképpen pusztulós vasárnap...

Érdekes volt ez a Szellemváros! Valahogy nem vetett szét minket a tettvágy. Engem legalábbis biztosan nem. Majd legközelebb...

Márió:
Nem para, csak alig tudok kihámozni belõle valamit. És ez most rosszabb volt az átlagosnál. Azokkal még szoktam próbálkozni:D...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Reggelt!

• Zapat mit isteníett kikopott zokniban?! :D
  • Az az idióta mit keresett a vízben?
  • A gyíkor miért nem sütöttétek meg?
  • Miért kell az ilyen túrához 3 tányér?
  • ...

*Argon isten szent obelixét. A hitetlen gyaurok meg cipõvel léptek a szent betonra.
*Az idióták hínártalanították a tavat.
*Mert szexeltek. Olyat meg nem eszünk.
*Mert tele van hosszú felfelékkel. Egyébként a két tányér is elég. :)

Egyébként meg ki próbálta nekem beadni tegnap, hogy szar idõ lesz ma?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ezer bocs a teganp olvashatatlan postért....
zizegett a fejem nagyon,nem tudom mért ültem gép elé...

no amíg Ti szellemben repkedtek,az erklyünk alatt kipudváztam és most meg egy kisebb bringa tárolót építek.3gép befér,igaz a falra,meg kéne egy állvány szerelni,meg a falra akarok egy szerszámos polcot csinálni..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Akkor jó. Mentünk. Píxxx.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi: nekem délre haza kell érnem, de akár most is szívesen elindulok. Tõlem kimehetünk Szellembe! Na?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning majális!

Jó volt ez a majális, csak már nem bírtam. Csak képek kezdtek futni az agyamban, és nem igazán vette az adást a mûszer. Otthon viszont akkorát kajáltam!

Nem jön ki valaki ma Szellembe? Vagy valahová?

Jók a képek!

Márió! Nincs a montimon kilometroóra, szal max csak országúti adatokat tudok mondani! Meg kicsit olvasd át amit írsz, mert lassan a te postjaid olvasását is kihagyom:D...

Vazze. Nem tudtam már aludni. Miért kell felébrednem fél nyóckor, amikor kedvem szerint sokáig aludhatnák??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Elõször is Tiburnak hálás köszönet a tegnap reggeli életmentésért!
  • Zapat mit isteníett kikopott zokniban?! :D
  • Az az idióta mit keresett a vízben?
  • A gyíkor miért nem sütöttétek meg?
  • Miért kell az ilyen túrához 3 tányér?
  • ...

Este meg jó volt! Lehet, hogy le kellett volna mennem sörházba, de nagyon nem bírtam és azt hiszem jól tettem, hogy hazajöttem, mert sok volt már... Majd legközelebb!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
jajjj... :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nu mi most vánszorogunk vcisza az erdõböl
kajáltunk meg borztam

kicsit még ültünk a széchenyi téren és kihasnálva állapotomat,meg a kaugyát,azt játszottunk hogy meik csajokat merem leszólítani
,meg átestema téren a falon vagy mi a szar ahogy a mecsek scukibol jövünk ott...
de nem volt gáz,nem veték észre sokat..

ottvoltak a mekiben a tegnaip kutyások is a térröl,lesanáló mosjoal fogadtak ohgy de jó ls a kityád hõ van?!
mondtma hogy az kint de ha kijönnél meg lehet simogatni...

szal jóó volt csak eléggé zizizizizizzizizzzzzzzzz vana fejemben

meg raktunk nagy-nagy mágját meg ritiuálisan körbetáncoltam meg minden féle,peti szereti a sört

majálist meg hallgattunk,mert fölhallasztosszz

no lefejkszem mert hájok mindenhol

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és számolgattam a térképen, és kb. 25km-t mentünk. Nem valami sok...
Viszont jó. Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ja. Mégse maradtam le, mert az alkesz duó megvárt. Aztán trióként még az Attust is... :D

És ezek a rendes alkoholisták még el is vittek benneteket Abaligetre, ahol vadkacsák és dagadt picsák is vannak :D

Jajj, ennyi embert ezen a szar sörmajálison. Szerintem a Bikini egy része pléjbekk volt. Nem tetszett. De ettem sült pulykacombot, meg találkoztam általános iskolás cimborámmal, aki most a HírTV-nél operatõr, és ez jó volt.

Meg kokkknak jól megpöcköltem a fülét :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ejj basszátok meg, én meg itthon szoptam a fütyköst. hegeszté egész nap :( na de most m1ünk sörmajálisra. az mán jó lesz

csö

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja. Mégse maradtam le, mert az alkesz duó megvárt. Aztán trióként még az Attust is... :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hûha ez nagyon nagy volt.
A kavarás az elején... Áááááá. Na mindegy, azért jót söröztünk :D
Totál kifingtam Jakab-hegyig, utána nagy feltámadás lefele.
Abaligetre le a barlang elõtt nagyon jóóóó.
Hambi, jéger, kóla :D
Visszafele meg nem Szuadó fele mentünk, és az is nagyon jó volt, csak a tetején már elegünk lett.
De ez nagyonbaba kör volt.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök