Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. május 16. - 09:17
Dalma-sajna nincs infóm fuvarról
Többiek:- tök jó v.milyen gasztro tevékenységet összekötni bringaszereléssel: most pidzarendelés és megérkezés között a pedáljaimat pocskoltam(gyárilag hiányzott 1 golyó az 1ikbõl)
Ma pihizek--nem tekerek sehova se bármennyire könyörögtök...hehehe
Tommy-te labdarúúúgsz?-te galád áruló
Aw-ez spd-s?
Írta 2006. május 16. - 09:13
hehe.. szegény embör..
Na, tegnap lett egy ilyenem nekem: http://www.specializ.../files/3776.jpg - és hihetetlen, hogy TÉNYLEG mennyire más benne tekerni, mint szegény kitaposott Vans-emben..
Írta 2006. május 16. - 09:04
Csak most meg a focis cipõmet nem találom. Péntekre ki kellett volna mosni... Öööööö.
Áááá, és megvan az is
Írta 2006. május 16. - 08:59
Jó reggelt Kukalakók!
Fúú, tegnap akkorát csapattam az erdõben! Endúró jellegû menés volt! Lezúztam Szuadóig az erdõben, és ott gondoltam, hogy azon az úton jövök vissza, amin a brigád ment szombaton (zöldtúrha útvonal). Elindultam rajta, menten jó sokat, és már nagyon bent voltam az erdõben, amikor szanszerte ágazott az út, én meg vakartam a fejem. Csak kicsit távolabb kevert egy fával megrakott UAZ.
Elindultam az egyiken, csak kicsit kezdett gyanús lenni, hogy õzek szaladgálnak át elõttem pár méterrel. Vakartam a fejem, a mobilon no szugera, úgyhogy gondoltam visszafordulok, mert nem volt térképem. Vissazzúztam az abaligeti útig, és Szuadón fel, majd Teca.
Itthon persze kiderült, hogy jó irányban mentem, csak tovább kellett volna mennem a zöld és piros közös jelzésen:D! Sokat röhögtem magamon:D! Ott voltam már a forrás elõtt pár méterrel, erre vissza a betonig, és megásztam Szuadót!
Ma is kellene menni valamikor, lehet, hoyg még csatlakozom Márióhoz! Eléggé fáj a derekam valamitõl, ha javul kicsit, akkor jelentkezem! Úgyis vele álmodtam!
Meg még visszavan az elõszoba járólap-eltüntetési projekt fele is!
Szép papot!
Dalma,sajnos nekem senkim nem jár arra.
S,velem álmodtál,vagy a derekaddal!?!?Mert nem midegy...
Vagy velem álmodtál és úgy fáj a derekad!?
Nekem a valagam fáj a rettentõ nyeregtöl...
5koré idõzítem magam,remélem ma nem kell segédmunkáskodnom,mert ha igen akkor storno.Vagy csak rövidet.
Merre mennénk!?
Két lustaság merre van!?
Zapat megyek 10-11között vmikor
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 16. - 08:20
Írta 2006. május 16. - 08:20
Fúú, tegnap akkorát csapattam az erdõben! Endúró jellegû menés volt! Lezúztam Szuadóig az erdõben, és ott gondoltam, hogy azon az úton jövök vissza, amin a brigád ment szombaton (zöldtúrha útvonal). Elindultam rajta, menten jó sokat, és már nagyon bent voltam az erdõben, amikor szanszerte ágazott az út, én meg vakartam a fejem. Csak kicsit távolabb kevert egy fával megrakott UAZ.
Elindultam az egyiken, csak kicsit kezdett gyanús lenni, hogy õzek szaladgálnak át elõttem pár méterrel. Vakartam a fejem, a mobilon no szugera, úgyhogy gondoltam visszafordulok, mert nem volt térképem. Vissazzúztam az abaligeti útig, és Szuadón fel, majd Teca.
Itthon persze kiderült, hogy jó irányban mentem, csak tovább kellett volna mennem a zöld és piros közös jelzésen:D! Sokat röhögtem magamon:D! Ott voltam már a forrás elõtt pár méterrel, erre vissza a betonig, és megásztam Szuadót!
Ma is kellene menni valamikor, lehet, hoyg még csatlakozom Márióhoz! Eléggé fáj a derekam valamitõl, ha javul kicsit, akkor jelentkezem! Úgyis vele álmodtam!
Meg még visszavan az elõszoba járólap-eltüntetési projekt fele is!
Ilyen kapafogú kiscsaj van idõsebb változatban is egy csomó!
És igen az adrenalin jót tesz, a pollenek meg kapják be!
Kokknak is szép hetet! Kitartás! Ott állítólag jobb csajk vannak, mint Pécsett!
Szép papot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. május 16. - 07:51
Mindenkinek kellemes hetet és néha jussak eszetekbe, mert már most unom és elegem van.
Csácsá
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 16. - 00:10
Király a ROAM-os cucc nem tudjátok, hogy esetleg lesz-e itt vetítés?
gondolom Shoshiéknál lesz
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 15. - 22:06
szétszedtem csajom tv-jét, mert vezérlõegységet kell benne cserélni, (mivel mindig felhangosítja magát egy fél pillanat alatt) felírtam a számát, legalábbis remélem, hogy felírtam, mer nem tudom pontosan melyik is a vezérlõegység, úgyhogy felírtam párat. kíváncsi vagyok mibe kerül, holnap rendelek hozzá, ha nem horroráron van. viszont jó lesz majd beforrasztani...
Írta 2006. május 15. - 21:42
Írta 2006. május 15. - 21:13
Én csak egy kis segítséget szeretnék itt kérni. Nem tud valaki egy megbízható fuvart nekem holnap 15h utántól Pestre Pécsrõl?
Megköszönném, ha jeleznél valamelyik elérhetõségemen (visszahívlak):
72 513 807
dalma.kiss@beneficialrt.hu
kissd@dalmamag.hu
dalmamag.hu
Írta 2006. május 15. - 20:56
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. május 15. - 19:34
fater kéróját,f3al szemben,pakoljuk,parketta fölszedés,ki pakolás stb...
holnpa mikor lesz tekercs?!?!
5körül mennék valmerre szokásosá vált utvonalamon...
Írta 2006. május 15. - 15:40
KOkkk--én is én is bringa!!!
Írta 2006. május 15. - 15:23
megérkeztek az elsõ halak az akváriumba,meg egy-két növény is..
http://images.iwiw.n...0_1147515885489
õ mért csak 15éves?!?!?!?!?!
menjél a Ficánkába, ott mindenbõl van választék meg értenek is hozzá a 3as végállomása fele van.
nem baj az, hogy csak 15 éves
Írta 2006. május 15. - 14:54
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 15. - 14:31
jólvan fiam, ötösalá.
Akkor a mai lecke, hogy haladjunk is az anyagban: az adrenalin ugyan megszünteti a tüneteket, de a virágpor attól még bejut a szervezetbe, ráragad a hajra. Így, amikor felszívódik az adrenalinfröccs, elmúlik a fizikai erõkifejtés, hatványozottan jönnek ki a tünetek....
ez angyon is igaz!!!!!
hiába rohanok fürdeni rögtön és mosom a fejem,már mindegy mert érzem hogy bennem vannak....
világok haráct olvasom éppen és nagyon jóóó!!!!
megérkeztek az elsõ halak az akváriumba,meg egy-két növény is..
http://images.iwiw.n...0_1147515885489
õ mért csak 15éves?!?!?!?!?!
Írta 2006. május 15. - 14:08
De azt nem mondtad, hogy pont az enyémhez van, meg csak nyóccáz. Illetve erre nem emlékszem. Mondjuk az olaj pont a leglényegtelenebb az egészben, mert benzinkúton veszek 1 liternyit ennyiért.én már vettem 3 hete, azért mert az olaj nekem is jó, de mondtam neked
Írta 2006. május 15. - 13:59
...tudom az adrenalin megszünteti a tüneteket...
jólvan fiam, ötösalá.
Akkor a mai lecke, hogy haladjunk is az anyagban: az adrenalin ugyan megszünteti a tüneteket, de a virágpor attól még bejut a szervezetbe, ráragad a hajra. Így, amikor felszívódik az adrenalinfröccs, elmúlik a fizikai erõkifejtés, hatványozottan jönnek ki a tünetek....
Egyébként itt a nyitott ablak alatt ülve nincs túl nagy adrenalin szintem.
Aktuális civil
Írta 2006. május 15. - 13:55
http://images.iwiw.n...3_1145524024334
ja meg ez:
Chuck Norris nem köpül vajat. Meg-körbepörgõrúgja a tehenet, és abból
egybõl kijön a vaj
Bud Spencer kedvenc étele a hagymás bab.
Chuck Norris kedvenc étele Bud Spencer.
Superman egyetlen ellensége a kriptonit.
Chuck Norris minden étkezés után kriptonittal öblöget.
Chuck Norris Grizzly-kell játszott kiskorában plüssmackók helyett.
A Szent András törésvonal Chuck Norris edzõterme alól indul.
Régebben nem volt dõlt betû a word-ben.
De Chuck Norris egyszer oldalba verte a monitort...
Chuck Norris az egyetlen aki szemezni tudott egy ipari lézerrel!
Chuck Norris viszont kiskopasz biztos nem volt, mert az ipari
horgonyvágó nem vitte a hajszálait!
Chuck Norris ölte meg a Holt-tengert!
Ha Chuck Norris rajta lett volna a Titanicon nem történik meg a
tragédia. Egyszerûen kettéhugyozta volna a jéghegyet.
Fúúú, vettem légtelenítõ szettet a Pedálban. Köszi Tibi a tippet! Mondjuk nem értem miért nem mondták eddig nekem... Pont az én fékemhez való.
Lesz itt nagy fröcskölés, pocskolás
én már vettem 3 hete, azért mert az olaj nekem is jó, de mondtam neked
allergiával én is szenvedek, és az orsprével elõször én is szopok de pár hét és rendberak.