Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. May 22. - 16:21
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. May 22. - 15:58
Akkor dög az a FOX40, hogy csak elfektetve fért be a kombi Focusba... ez a nem mindegy!
Posted 2006. May 22. - 15:54
Sütögessünk valamikor!
Wuff, jöttök most haza?! Mert akkor légyszi mondd, hogy eltudsz-e ugrani a bringámért és haza tudod-e hozni. Akkor Márió is kap ülést... Thx!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. May 22. - 15:30
Jobbra-balra tekergetem a fejem, és pattog valami a nyakamba. Nagyon idegesítõ.
Ráadásul azzal is idegasítenek itt, hogy menjek focizni. Vettek futsal labdát, ami nem pattog. Nagyon vicces...
Zap meg mint valami kis lanpartyra igyekvõ kiscsávó vitte a hóna alatt a monitort az utcán. Hehe.
Holnap meg mehetek büdöspestre a Tudálékos Akadémiára. Bemutatják 18-19. században felmért Duna térképek multimédiás kiadását, amiben a térképek digitális feldolgozásást gyakorlatilag én csináltam. Szép lesz. Öltöny, sok öreg, kopasz ember, meg nagy horkolások.
Posted 2006. May 22. - 15:16
Shoshi vettem neked beksõt, Tomy szerdán találkozik öccséddel, ha oda tudom neki adni addig, akkor szerdán odaadja, de ha kell akkor összefutunk vhol és odaadom elõbb.
Posted 2006. May 22. - 15:08
Végülis a motor hibája, ha gyors.... Csak egyesek ezt hibának, mások meg jó tulajdonságnak igyekeznek beállítani.']
Osztálytársam tegnap motorral összetörte magát, részben a motor hibájából kifolyólag, mohácson stabilizálták az állapotát, bár az orvosok nem sok esélyt láttak a túlélésre, aztán bevitték pécsre, 6 órás(!) mûtét alatt kivették a fél veséjét meg a lépét és most itt tartunk....szar
Hehe, szerinted rá fog valaki is ismerni arra a pályára? Mert addig nagyon sok víz fog ott még lefolyni, és a jelenlegi állapotában nem egy túl izgalmas verseny lenne. Szóval kicsit lát lesz szabva, de a hol, mi, mikor, stb. még eléggé kérdéses....']
ha legközelebb mennéknk pécsre, vki tudna velünk jönni és megmutatni, hogy hol lesz a verseny? mert hátha indulnánk rajta, aztán jó lenne ismerõs pályán gurulni...
Na mindegy.
Majd biztos elvisz benneteket valaki.
Posted 2006. May 22. - 14:37
Osztálytársam tegnap motorral összetörte magát, részben a motor hibájából kifolyólag, mohácson stabilizálták az állapotát, bár az orvosok nem sok esélyt láttak a túlélésre, aztán bevitték pécsre, 6 órás(!) mûtét alatt kivették a fél veséjét meg a lépét és most itt tartunk....szar
gondoltam leírom, miértne...
ha legközelebb mennéknk pécsre, vki tudna velünk jönni és megmutatni, hogy hol lesz a verseny? mert hátha indulnánk rajta, aztán jó lenne ismerõs pályán gurulni...
Posted 2006. May 22. - 13:28
Maraton? Június 5? Ki jönne?
Posted 2006. May 22. - 13:25
asszem ma kiveszek pár láncszemet, had feszüljön az a váltó, akkor biztos fönnt marad a lánc.
na m1ek +gyúrom a kis dögöt.
Ákosnak meg boldogat, sok sört és kevesebb kutyaszart, de azt is inkább a cipõtalpára
Posted 2006. May 22. - 12:09
majd reméelm legközelebb veletektartok má,mert nekem is jól esett volna...
kooooookkkkkk!!!!,mi a stájsz a nyereggel?!
egyébként üdv itthon
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. May 22. - 12:05
Az a fehér gombolyag, meg kegyetlen aranyos
én meg nyomott..
üdv Kokka
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. May 22. - 11:58
The life is short, ride more!
Posted 2006. May 22. - 11:23
Ha jövõre is ilyen túrával fûszerezett mulatság lesz, akkor igyekszek!
Matula alap.
Aktuális civil
Posted 2006. May 22. - 10:06
http://matula.hu/ind...e&rel=45&id=546
szerintem FEnék Tibi,álnéven a mi Tibink
És mennyire igaz, amit írnak! Nagyon jóóó!
Zákosnak boldogat, Kokknak jónapot a vadnyugaton...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. May 22. - 09:43
Posted 2006. May 22. - 09:37
Furi itthon ébredni, Kiestem mindenbõl... És este nem kóstoltam vagy 20 bort, amit elötte egy hétig minden nap. Hehehe...
Posted 2006. May 22. - 09:10
Marijoo--az biztos, hogy nem én vagyok, mert a Marsi A. RÜHELLEM!!!
Na hány kilit mentünk?
ZAAAP--AKKOR MOST MÁR TÉNYLEG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
-- milyet halóztak DDD
Posted 2006. May 22. - 09:02
Meg majd böfögök is.
Amúgy. Jó reggelt! Jó szurkolást! Jó étvágyat! Boldog születésnapot! Éljen Május Elseje!
Posted 2006. May 22. - 01:59
Posted 2006. May 22. - 01:11
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!