Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rendben, most szólok, hogy légyszi hozdd haza a bringám... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk, majd meglássuk, hogy mi lesz, mikor megyek, ilyesmi.. Most pl. kocsival mentünk haza... de persze nem szóltál, hogy mi kell, ellenben egy szép Stab Supreme-t azt sikerült beszerezni ;)

Akkor dög az a FOX40, hogy csak elfektetve fért be a kombi Focusba... ez a nem mindegy!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ebéd után hazaértem és láttam, hogy a kis kutyusom nem tud mit kezdeni magával és szép az idõ, úgyhogy mentünk egy nagyot. Tettye, bányafal, kisbánya, arra hátrafelé bóklásztunk, nagyon kidöglött, faszás volt. Meleg van. :D

Sütögessünk valamikor!

Wuff, jöttök most haza?! Mert akkor légyszi mondd, hogy eltudsz-e ugrani a bringámért és haza tudod-e hozni. Akkor Márió is kap ülést... ;) Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
ááááá, recseg a nyakam!
Jobbra-balra tekergetem a fejem, és pattog valami a nyakamba. Nagyon idegesítõ.

Ráadásul azzal is idegasítenek itt, hogy menjek focizni. Vettek futsal labdát, ami nem pattog. Nagyon vicces...

Zap meg mint valami kis lanpartyra igyekvõ kiscsávó vitte a hóna alatt a monitort az utcán. Hehe.

Holnap meg mehetek büdöspestre a Tudálékos Akadémiára. Bemutatják 18-19. században felmért Duna térképek multimédiás kiadását, amiben a térképek digitális feldolgozásást gyakorlatilag én csináltam. Szép lesz. Öltöny, sok öreg, kopasz ember, meg nagy horkolások.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
lácnéküli DH kell, az izgisebbé teszi

Shoshi vettem neked beksõt, Tomy szerdán találkozik öccséddel, ha oda tudom neki adni addig, akkor szerdán odaadja, de ha kell akkor összefutunk vhol és odaadom elõbb.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

']
Osztálytársam tegnap motorral összetörte magát, részben a motor hibájából kifolyólag, mohácson stabilizálták az állapotát, bár az orvosok nem sok esélyt láttak a túlélésre, aztán bevitték pécsre, 6 órás(!) mûtét alatt kivették a fél veséjét meg a lépét és most itt tartunk....szar

Végülis a motor hibája, ha gyors.... Csak egyesek ezt hibának, mások meg jó tulajdonságnak igyekeznek beállítani.

']
ha legközelebb mennéknk pécsre, vki tudna velünk jönni és megmutatni, hogy hol lesz a verseny? mert hátha indulnánk rajta, aztán jó lenne ismerõs pályán gurulni...

Hehe, szerinted rá fog valaki is ismerni arra a pályára? Mert addig nagyon sok víz fog ott még lefolyni, és a jelenlegi állapotában nem egy túl izgalmas verseny lenne. Szóval kicsit lát lesz szabva, de a hol, mi, mikor, stb. még eléggé kérdéses....
Na mindegy.
Majd biztos elvisz benneteket valaki.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hello pupákok
Osztálytársam tegnap motorral összetörte magát, részben a motor hibájából kifolyólag, mohácson stabilizálták az állapotát, bár az orvosok nem sok esélyt láttak a túlélésre, aztán bevitték pécsre, 6 órás(!) mûtét alatt kivették a fél veséjét meg a lépét és most itt tartunk....szar

gondoltam leírom, miértne...;)

ha legközelebb mennéknk pécsre, vki tudna velünk jönni és megmutatni, hogy hol lesz a verseny? mert hátha indulnánk rajta, aztán jó lenne ismerõs pályán gurulni...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hadd csatlakozzam az ünneplõ tömeghez: Ákos, boldog, boldog, boldog Születésnapot, kívánjuk, hogy legyen még, sok ilyen szép napod! (copyright Halász Jucus..)

Maraton? Június 5? Ki jönne?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
napot

asszem ma kiveszek pár láncszemet, had feszüljön az a váltó, akkor biztos fönnt marad a lánc.

na m1ek +gyúrom a kis dögöt.

Ákosnak meg boldogat, sok sört és kevesebb kutyaszart, de azt is inkább a cipõtalpára :D ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no én nem kívánok mert már kívántam! :D

majd reméelm legközelebb veletektartok má,mert nekem is jól esett volna...

kooooookkkkkk!!!!,mi a stájsz a nyereggel?!
egyébként üdv itthon

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ákosnak még sok boldogot! ;)

Az a fehér gombolyag, meg kegyetlen aranyos :)

én meg nyomott..

üdv Kokka
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Boldog születésnapot Ákos, és még sokat a jövõben! :cheers:

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Köszi mindenkinek a bíztatást a további öregedéshez!
Ha jövõre is ilyen túrával fûszerezett mulatság lesz, akkor igyekszek! :D

Matula alap. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

http://matula.hu/ind...e&rel=45&id=546
szerintem FEnék Tibi,álnéven a mi Tibink :D

És mennyire igaz, amit írnak! Nagyon jóóó!

Zákosnak boldogat, Kokknak jónapot a vadnyugaton...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na akkor bódogat Ákos! Amúgy milyen készülékkel küldesz sms-t, hogy más a betûtípusa, he?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapat, Te vén f***! :D Boldogat! ;)

Furi itthon ébredni, Kiestem mindenbõl... És este nem kóstoltam vagy 20 bort, amit elötte egy hétig minden nap. Hehehe...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
TURHÁZÓS JÓREGGELT!!!

Marijoo--az biztos, hogy nem én vagyok, mert a Marsi A. RÜHELLEM!!!

Na hány kilit mentünk?

ZAAAP--AKKOR MOST MÁR TÉNYLEG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
-- milyet halóztak DDD

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, Zap iszok egy kis vizet az egészségedre!
Meg majd böfögök is.
Amúgy. Jó reggelt! Jó szurkolást! Jó étvágyat! Boldog születésnapot! Éljen Május Elseje!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Zap! :beer:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://matula.hu/ind...e&rel=45&id=546
szerintem FEnék Tibi,álnéven a mi Tibink :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!