Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Ez komoly?
. Bélférges fos a faszodon? Na ammá valami! Ezt mûsor megmagyarázni, nem a monoblokkmagasságot! :D:D

gigaröhögõszmájli!!!!!!!
sikitva röhögök!!!!!

könyvbe belenéztél már?!
kurvajó szerintem,sokkal másabb mint a film

silent hillt nézzétek meg!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez komoly?

Váhh, fórumot váltok. Itt úgyis töketlenek vannak csak. Bélférges fos a faszodon? Na ammá valami! Ezt mûsor megmagyarázni, nem a monoblokkmagasságot! :D:D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nõklapja fórumról ollózva

H.G. / 2006-05-24 14:16

Csúnya baleset

Tisztelt Edit!

Van egy kis gondom. A minap szeretkeztem a feleségemmel análisan. Most csináltuk elõször, friss házasok vagyunk. Az a gond, hogy egyszercsak azt mondta, hogy nem jó, ürítési reflexe van. Ciki, de véletlenül megtörtént a baleset, csupa szar lett minden, hogy finoman fogalmazzak. Elkezdtem öklendezni. . . Undorító volt!
Ráadásként feltûnt, hogy apró fehér kis férgek mozognak benne.
Na, azóta, nincs kedvem a feleségemhez érni. Most mi lesz??!
Gabor

Sz. Mikus Edit / 2006-05-28 10:31

Válasz / #2952

Nagyon kellemetlen. . . Mindenképpen elõször sürgõsen el kell menni az orvoshoz féregirtásra (mármint a feleségének). A bélféreg nagyon gyakori, nem mindig vesszük észre, de sürgõsen kezelendõ.

Ami a balesetet illeti: ezért nem szabad beöntés nélkül anális szexhez fogni. Hiszen az ilyen bármikor elõfordulhat, és nem gusztusos. Mindenképpen feledésbe kell, hogy merüljön az eset, és ezzel az élménnyel együtt sem szabad, hogy elmenjen a kedve a szextõl.

Ha szeret valakit, akkor mindenével együtt szereti. A bõre illatával, a haja selymességével, de a kellemetlen testnedvekkel együtt, ami ezzel együtt jár. Hiszen a házasságkötés nemcsak a kellemességekre vonatkozik, hanem pl. arra is, ha a párja beteg, kezelni, esetleg pelenkázni kell, azt is el kell végezni. Gondolja azt, hogy betegség miatt kellett ápolnia, amitõl a párja éppen szexuálisan nem volt vonzó, de a párja, akivel összekötötte az életét.
Becézgesse, simogassa sokat, bizonyára neki is kellemetlen a dolog. Aztán lassacskán elfelejtõdik az egész, és újból lesz kedvük a szexhez, de remélem tanulva a dolgokból. Edit

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
beyond bikesrol nem akar valaki rendelni valamit!?
vagy valahonnan kûfödröl?
mert találtam 40$ért romic rugót ami jó nekem:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

áll a ház elõtt egy a3as fekete audi,nem is lenne érdekes ha a kulcsát nem hagyta volna el az olasz tulaj és én nem találom meg...

és még a fórum elött ülsz? Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áll a ház elõtt egy a3as fekete 1,9es audi,nem is lenne érdekes ha a kulcsát nem hagyta volna el az olasz tulaj és én nem találom meg...

RP cuccokban kissé csalódtam.egész délután abban mászkáltam kutya,teszkó stb,erre átázott olyan helyeken ahol jobban érte az esõ...
sux

én ezt próbálom épp
http://www.shop-dure...6e565989ad0716b
pénztáros csaj édesen mosolygott(bár kinéztem jó elõre hogy hol fogok fizetni :D )

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

3/4 2re odaéerek.

megdumáltuk

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

?
Magoo: holnap árkádtali?

3/4 2re odaéerek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem S azt hitte, hogy fél napos imperátor kutatásban vagy... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Mi van? LL eltévedt:D?

?
Sulim volt.

Magoo: holnap árkádtali?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na ezt ki kéne próbálni:
http://www.durex.com...?movieVersion=q

hehe, jó dolog a maratonozás

ejj ez jó lehet, persze csak 25fok fölött. utánna teljes bringakarbantartás, de megérné.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...eeeeez fasssszaaaaa. MARATOOOON!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
hehe, jó dolog a maratonozás :D

Azt tudnám mit keresek itt bennt még mindig?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehe, király idõ van! Bringáztam a kutyával! Görgõztem a garázsban, a kutya meg folyamat kergette a lábámat, meg nyalogatta róla az izzadtságot! Most megyek, járok egyet az esõben és hallgatok valami odabaszós zenét!

Mi van? LL eltévedt:D?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja nekem is van torrente 3. Letöltöttem torrentel...
eh
Jajj, olvasgattam a Lost-ról. Fúúú, hát beszarás. Itt szednek össze minden teóriát, tényt, feljegyzést Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy a nyáron megnézem elölrõl... Bár kb. ezt tervezgetem még pár sorozattal kapcsolatban, de ez tényleg érdekes lenne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most másztam ki a kdbol
most ne hívj!!
épp elég volt hogy valami kábeltvs szerelõ verte az ajtót,hát nagyoin nem érdeklet.
majd viszajön holnap...

kicsit szar ez az idõ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... :D Hívd most!!!

Van olyanom, hogy Red eye, meg Torrente... Meg kéne nézni közösbe! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Igenis!
Habár én nem az a fajta vagyok, aki bírni tud magával....
Márió majd rádcsörgök! :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bírj magaddal!!! :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
mondjuk most?:chin:

Aktuális civil