Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Elmarad a 2006. július 1-re tervezett nemzetközi 4-Cross verseny... :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát ilyenhez most lenne kedvem... :D

VAgy egy szarráázós versenyhez, itthon ülés helyett. De ahogy nézegettem, idény nyáron nem kell majd görcsölni, hogy mikor menjünk nyaralni, mert 1 hét összefüggõ faszás nyarat nem mond semikorra. Fasza lesz. Asszem beteljesedik még párszor az esõs verseny álmom...

Amúgy az én kabim még nem volt kimosva, de már 2szer éreztem, hogy biza picit nedvesedett belülrõl. Pedig 3 rétegû g.tex-es... Fasza...

S: mi ez a foci?!?! Bööö...

Tibur: csütörtöktõl bármikor, kössz, de addig nem. Esélytelen a dolog, de nem szívesen szerelek addig...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szemeteszsák és kockawhiskey...

mégha esetleg valahol talán beáznál sem érdekel, mert úgyis bokrokba ugrálsz. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah ez is igaz

van uj katalog?!
asszem ma turhabakancsban megyek ebédelni:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Olyan esõ úgyis csak 3000 méteren esik, amitõl nem áznak át ezek a szaros vízálló cuccok! Legalábbis a Mountex katalógusban mindenki vigyorog bennük valami kurrrvamagas hegycsúcson!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah erre gondoltam ámén is mikor moandtma hogy van ilyne cucc amivel ki mosnám...

gyorsítottama billenytyûzeten most mintha jobbanv enné a betûket :D

énkabátokban sincs gore,de hát eddig bevált ez is...
mamut kabátok vajh mit tudnak?!
láttam mostanában egyet valmi 78e forint volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Napkin is tegnap panaszkodott, hogy beázik a Gore-s Mountain Equip.

Nálam bevált a Nikwax, bár én nem mosószert használok, hanem újraimpregnáló adalékot asszem. Kiöblítettem a kabit, és utána pár napig áztattam a trutyiban.
Én is csak egyszer mostam ki a Sandstone-t három év után, és már sohasem lesz az igazi. De ahhoz képest, hogy semmi Gore bûvészkedés nincs benne, jól bírja, és nem ázik be. Persze Bohinjban, a szakadó vizes hóban szarrá áztam benne. De ott semmi sem segített volna, csak a szemteszacskó, mint Kaprunban. Ugye Zap:D?

Éééééésss, ha minden igaz, akkor holnap megyek carboncucc-gyártó mûhelybe:) ! Kiváncsi vagyok!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
soha nem fog elállni!!!!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én is arra gondoltam....

lehetséges,de a nyarancssárga nagyon nem szép koszosan...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Van kamerás mobilod, nem?

Amúgy jóreggelt!
Ma csodák csodája, nem volt komoly hiba a rendszerben.
A szomszéd csaj azzal riogatott, hogy a városban jobban esik, mint ott nálunk, de ezt nem nagyon érzékelem. Itt is esik, meg ott is. Amúgy leszarom. Dolgozni kell, és napsütésben az szarabb...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor ezért ázik be! Azok a mindenféle cuccok lószart sem érnek...

Nézd meg élõben. Nincs fotómasinám.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
többször mostam,van hozzávaló mosószer.
mivel világosabb színû ezért ki kell mosni kb évente 1x.

közben találtam itthon minden félé hozzá.

köszi

lõj már egy képet a nyergedröl!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Esõálló cuccot ne moss ki!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Na colonixes jó morning mindenkinek!

Baszki már másfél napja folyamatosan esik. Olyan mintha Java-n laknák, kis sárga kényszermunkás lennák, és itt lenne a monszun...

Olyan vibrációs péniszgyûrût sajnos még nme lehet kapni. Már próbáltuk pár helyen!

Márió! Azt a kotont mire használod? Abba tölti a kóbászt a család stifi bél helyett?

Fél nyócra már jött a lapos bácsi, és lelapozta az elõszobát. Persze semmi sem egyenes. Még az sem, amit nem én betonoztam... De nagyon fasza lesz. Aztán eladjuk és felköltözünk a Mecsekoldalba...

És Tényleg! Azt álmodtam, hogy Greg Minaar-ral síelek... Jókat ugratott:D! Sokszor álmodok síelõs-boardos-sípályásat...

Más nem történt. Viszont lesz Szombat esti láz folytatás:D! Örül az ország!

heheh
mi sem kaptunk még,de azt hittem azért mertmég gyereknek néztek,de akkor nem...

Szombatiestiláz az az a mûsor amibe a H.Éva van?!
Kedvenc mûsorom volt amíg ki nem esett!!

esõálló ruhát(kabát)elõbb mossam ki rendes mosószerrel és csak utána az ujraimpregnálóval?!
faszán elegem van az esõböl...de legalább itthon vagy ok és esélyem van tanulni

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na colonixes jó morning mindenkinek!

Baszki már másfél napja folyamatosan esik. Olyan mintha Java-n laknák, kis sárga kényszermunkás lennák, és itt lenne a monszun...

Olyan vibrációs péniszgyûrût sajnos még nme lehet kapni. Már próbáltuk pár helyen!

Márió! Azt a kotont mire használod? Abba tölti a kóbászt a család stifi bél helyett?

Fél nyócra már jött a lapos bácsi, és lelapozta az elõszobát. Persze semmi sem egyenes. Még az sem, amit nem én betonoztam... De nagyon fasza lesz. Aztán eladjuk és felköltözünk a Mecsekoldalba...

És Tényleg! Azt álmodtam, hogy Greg Minaar-ral síelek... Jókat ugratott:D! Sokszor álmodok síelõs-boardos-sípályásat...

Más nem történt. Viszont lesz Szombat esti láz folytatás:D! Örül az ország!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ma DU? ...tanulás helyett?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Semmi perverz, ocsmány álmom nem volt, így beszámolni sem tudok róla. :D

Nem megy ez a tanulósdi. Szokás szerint...

Tibur: segítesz forgópontot cserélni, meg a black-et szétszedni?! :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
ANÁLIS JÓREGGELT!!!

Válltsunk témát akkor, legyen állatsex--ott sok a bélféreg!

Ha valakit mellékesen érdekelne kicseréltem a bowdenházat...ááá haggyjuk ez tényleg UNCSI. Tehát felhúztam a farkamra az xxxl bütykös elõre beszarozott....

NA üdv

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ezt a beöntést én sem tudtam. De így biztos sokkal gusztusosabb. Megjött a kedvem az anál intruderhez! :)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

...ezért nem szabad beöntés nélkül anális szexhez fogni...

Na ezt nem tudtam... :D De hogy pont innen tudjam meg... Heheheheehehe... Ez nagyon nagy!!! Már csak az érdekel, hogy Márió mi a férgesszart keresett ott?! ;)

Edit: látom Dig alkotott megint...