Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem nincs kedvem spinningelni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
most néztem nálunk nincs semmi
és kint hagytam a táskám az erkélyen :D

huha találtam a mélyhûtõben vienettát!!!!
jeee

ma este spinning?egyedül nincs kedvem menni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

de a legjobb a metrosban electro W ben lehet kapni focipája alku távirányítot játékosok a gombok ÉS az alján sörnyyitó van!!!

ja az zsír, és Philips, úgyhogy jó lenne a TVmhez, csak én meg utálom a focit. de a sörnyitó miatt jó lenne.

Király, most nézem, hogy nálunk is mágjarakás van:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én azt már kifizettem!

hehehe, kokkk, ez nagyon hehehe....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
HEHE én cipõm volt valaha :D

kül én is szeretek focizni...

de a legjobb a metrosban electro W ben lehet kapni focipája alku távirányítot játékosok a gombok ÉS az alján sörnyyitó van!!!

persze csak ugy mondtam
no igy jobb
modisítottam

"kérek egy idõgépet vagy egy kardot hogy beledõljek"

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomi, ez lol! :D

Rendben, visszaszámolok veled... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fú, tényleg! Foci mindenhol!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kettõuk közül nekem a feketeruhás az álmom :D

megnéztem az Asterixet,vagy hogy írják azt a nyomurultat.Katarzis közeli élmény volt ezeket a szellemes rímek végighallgatni.De Monica enyit simán megért...
Hát a végén Cézárral azért cseréltem volna...ááááá

Vincent francia feje emg gondolom már unja is...

Sõt tegnapi a3 as sztorit folytatva:
az az autó bizony egy kedves olasz nõé volt,kb pont a jó korosztály.
de nagy balhé lett belõle,szal sirva jött ki a jáhzbol,mert valmi gáz volt a lakással.
no gondoltam jövök én itt a képbe,majd jol megvigasztalom hogy legalább a kocsikulcsa meglessz,de menthetetlen volt...

kokkka,tod hogy van ezazt esetleg hogy kedvezményt kapsz :D
de ha 21óra14perc25másodperc mulva nem látom meg hogy mien az a nyereg akkor nem:D
most indul

http://members.fortu...i/belluci14.jpg
K A V I Á R !!!!!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bringázni is lehet esõben, sõt van bicikli foci is ;) azt egyszer kipróbálnám.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jóvan Kokk MArci, te meg hülye vagy:D!

Akkor is a focci a király, mer aztat esõben is lehet jáccani!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Leszarom a hülye focidat8! :D

Lehet, hogy viszem a fékpofát. Visszaveszem, de nem dupla áron! ;)

Máglyarakást szívesen tesztelném egy körre...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Ha nem tudnád, akkor az esõ és a plazmatévé mellett a FOCCCIII az idei nyár slágere. És mivel itten mindenki köccsög bringás, gondoltam felvilágosítalak benneteket, hogy vannak a bringázásnál érdekesebb, játékos jellegû sportok is!
Pl. Foccilabdával nagyon ügyesen lehet túrázni is, DH-zni lehet vele. Más bejárja a világot a foccival, mi meg csak meddig jutunk el a bringánkkal bazdmeg? Na meddig? Tripammer fáig baszjb, és ott is eltévedünk:D!

Én nem ismerem a telefonokat, de mivel látom, hogy ma olyan nap van, amikor mindenki a kedvenceit, álmait linkeli, ezért nesztek:
http://www.supercars...o s/480/001.jpg

És imádom Anyukám máglyarakását is, de arról sajnos nincs se teszt, se fotó:(

Városi géprõl viszont lehet, hogy kellenek cuccok.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kurva esõnap

eddig én se tudtam, hogy análbuli elõtt beöntés kell. de ez nagyon durva, hogy még férges is volt. még jobb lett volna ha a csaj elõtte spenótot eszik kukoricával és mogyoróval :D :D

RP kabát meg nekem még soha nem ázott be,csak 1 éve van meg,de mindig abban bringázok és télen-nyáron. viszont nekem is elég dzsuvás, fõleg az olaj a gáz, de azt mondták túraboltban, hogy az semmivel nem jön ki. eddig nedves szivacson kívül még semmivel nem mostam meg, és nem is veszek rá semmilyen hozzávaló cuccost.

én is mindig ilyen ütésálló telefont keresek, de eddig nem találtam jó áron. ez az 5140i mondjuk jó lett volna de már nem gyártják. csak siemens-et de az meg nem kell mer már volt 4 és mindegyik összevisza lefagyott. de most már a samsung-om is lefagy néha. meg csajom nokiája is lefagy. szal minden szar.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kokkka nokia 5140i nem nézted?
én tök szerettem..

úgy tûnik hogy megoldodik a rugó nyavajgásomsokak (kb a fél fórum)megkönyebbedésére :D

nem kell valakinek hayesbe fékbetét?bontatlan zûd ebc
meg van egy komplett városi gép is
kissé kifutottam a pénzböl...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Miért nincs rendes ütésálló telefon?!?!?!

Hogy mindig vegyél újat.
Amúgy az a 300€ arra vonatkozik, ha csak úgy akarod megvenni. Elõfizetéssel olcsóbb lesz. Én is azon a Nokia-n gondolkodok már egy ideje. A 6230-ast nagyon megszerettem, csak hát nem valami strapabíró. De butábbat sem akarok venni.
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, ez a siemens új ütésállója, ami mellesleg nagyon csúnya és pár héttel a boltokba kerülése elött le is állították a gyártását. Valószínûleg sosem lehet majd kapni... Ez a nokia meg kicsit húzós lesz a 300 euros árával... Miért nincs rendes ütésálló telefon?!?!?!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

há mé?

Mire sikerült a területi kérdéseket rendezni kifutottunk minden létezõ határidõbõl...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
há mé?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A mamutkabát nem lesz neked egy kicsit nagy? Vagy majd veszel gyerekméretet belõle? Meg aztán a memutok kihaltak, hiába volt kabátjuk. Szóval nekem olyan tuti nem kéne... ;)

Lehet, hogy majd inkább 2007-ben veszek telót. Ezt a felütéses dologot elég fontosnak érzem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez már tény?! Francba... Sajnálom, pedig nagyon rajta voltatok. :(