Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szecskára biztos nem...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.azbeszt.h...sdope/napirajz/ 073.ordenare és 067fank 121 pollen
térre menjünk!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na

akkor mi legyen?
jó idõ van üljünk ki
jó film van nézzük azt

de3 szigoruan 8tol bármeiket :D

döntsétek má e me akkó nem mosok lábat ha kiûlünk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Valaki várost erõltet, valaki filmet.
És már 20 éve minden esti program 8 körül kezdõdik bszjb!

Kölcsönadni nem tudom, mert a vinyón pihen.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
hááánytóóó??

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akko legyen város

spinninget skippelem,egyedül nem megyek,viszotn máskorra jó leesz :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Akkor mi van??? Nekem b is bármi jó!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah város...
bár ma elbeátorkodnék spinningre

de város...

meglesem azért a kisdögöt

Dakine kesztyûk bazz de kcisik,XL éppen csak ráfért a kezemre

mi a rémség van a sz téren...

jó leszs este tér,sok kikent picsák kimászkálniak az esõben shoppingolt cuccaikban

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Bennem ma vagy három ember lakik:
Egyik akar városba menni,
másik tuggya, hogy úszni kellene menni,
harmadik meg aszongya, hogy hagyd a picsbe, ma pihenõnap van:D!

Zsolo:
Sztem gyalog, vagy kocsival nehezen követed a hirtelen helyszínváltozásokat. Nálunk kimerevítjük majda Konya seggét!

Zap:
Kölcsön tudod adni majd a Vendettát, meg a Bõrnyakúakat?
Ja és az emberekrõl annyit, hogy Viki modnta tegnap, hogy kihalt volt a város, mert este meccs volt! Tehát ez a VB alatt sokszor lesz így:D!

Na mentem szerelni, píxxx!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem megyünk akkor emberek közé sörözni, vagy csak szocializálódni? :(

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De elötte jeleztem, hogy ma kisgéppel megyek, és az bõven életben kell hogy tartsa a vágyadat, hogy láthasd! :D

Nekem mindegy, hogy melyik film, mert egyiket sem értem, de legalább magyarok és nem kell senkinek hangosan olvasnia, vagy fordítania... ;)

Falling Dooooooooown!!! Faaallllling Doooooooooooooooooooooooooooown!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ja kokkk
ma 14óra24perckor lejárt az idõd...

:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
SILENT HILL SILTN HILL SILNET HILL

Anyu.... kélek vigyél el..Silen Hillbe....

Nézzük azt vagy a Vendettát!!!!!

Silnet inkább jó hangulata van!!
Nem a gagyi horror..

Elvileg márcsak pár nap a rugóig :D
jeee
van egy máik rugóm,de szerintem zsolo nem ekkorát keresel..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ami van: Equilibrium, Half Light, Isten Városa, Bõrnyakúak, Légcsavar, V for Vendetta, The Jacket, talán Silent Hill... Azt még nemtom melyik magyar, melyik feliratos. De legtöbb sajna magyar.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem csak annyira nem mindegy, hogy mit nézünk, hogy van amit szívesen megnézek többször, és van amirõl tudom, hogy nem szabad megnézni, kivéve, ha sok a sör...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
publikus meghívás.
filmet aki finnyás hozzon, vagy nézze csöndben, ami van! (ez általánosság, nem személyes célzás)

de ha úgyis sokan vagyunk, nem megyünk inkább sörözni? jó lenne kimozdulni már nekem. meg ha jön a Kokkk, úgyse lehet figyelni, mert mindig el kell neki magyarázni mi van éppen... :D :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
a vidéki ez esetben Pesti, és persze kizárva, mer mér ne. Fujj. Ezekután is LEMONDOK mindent.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Akkor este vidijó?

Ez egy publikus meghívás, vagy vidékiek kizárva?

De mindenki bringával jön, ugye? Még Zsolo is!

ööö
Most bringázunk vagy fotózunk? A 1,5kgos géppel a vállon még kevésbé leszek ügyes. Ráadásul még mindig nincsen rugó :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nemtökmindegy, hogy mit nézünk?! Úgyis mindig ökörködés a vége! Sört senki ne felejtsen el hozni! Meg jövök kisgéppel, hátha lesz valami uána... ;)

Iron Maiden - Falling Down!!! Heheehe... Véletlenül beraktam és hipersíkot ugrottam...

Patyó meg az elöbb írt egy sms-t. Ennyi volt benne: "Mi az a hipertext?!" Mondom vazz, natkozik, de honnan villannak be ekkora hülyeségek neki?!?! :D Aztán fél perc múlva jött a következõ: "Mi a bináris kód? Mi az az ASCII? És már csak 5 perc van! VIZSGÁZOOOOM!!!" Aztán épp idõben sikerült válaszolni neki... Nagyon komoly volt!

Ez a madzagon-távirányító nem is hülyeség... Rákötöm a miénket is valamivel... HEhehee...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
napot

ma megvágtak elektróból. és megcsodáltunk egy Orion csúcskategóriás TV-t, ami a 70' években készült. még távirányítója is van, igaz csak madzagos, de van. és király a hangja, a 4 hangszóró és a fadoboz miatt. bezzeg most már minden mûanyagból van, és ezüstszínû.

Tomy, te Matyinak hívod a bráneredet? :D az jó tábor lesz...:D