Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. május 31. - 18:29
Írta 2006. május 31. - 18:19
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 31. - 17:54
akkor mi legyen?
jó idõ van üljünk ki
jó film van nézzük azt
de3 szigoruan 8tol bármeiket
döntsétek má e me akkó nem mosok lábat ha kiûlünk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. május 31. - 17:51
És már 20 éve minden esti program 8 körül kezdõdik bszjb!
Kölcsönadni nem tudom, mert a vinyón pihen.
Aktuális civil
Írta 2006. május 31. - 17:38
Írta 2006. május 31. - 17:25
spinninget skippelem,egyedül nem megyek,viszotn máskorra jó leesz
Írta 2006. május 31. - 17:14
Írta 2006. május 31. - 17:08
bár ma elbeátorkodnék spinningre
de város...
meglesem azért a kisdögöt
Dakine kesztyûk bazz de kcisik,XL éppen csak ráfért a kezemre
mi a rémség van a sz téren...
jó leszs este tér,sok kikent picsák kimászkálniak az esõben shoppingolt cuccaikban
Írta 2006. május 31. - 15:54
Egyik akar városba menni,
másik tuggya, hogy úszni kellene menni,
harmadik meg aszongya, hogy hagyd a picsbe, ma pihenõnap van:D!
Zsolo:
Sztem gyalog, vagy kocsival nehezen követed a hirtelen helyszínváltozásokat. Nálunk kimerevítjük majda Konya seggét!
Zap:
Kölcsön tudod adni majd a Vendettát, meg a Bõrnyakúakat?
Ja és az emberekrõl annyit, hogy Viki modnta tegnap, hogy kihalt volt a város, mert este meccs volt! Tehát ez a VB alatt sokszor lesz így:D!
Na mentem szerelni, píxxx!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. május 31. - 15:44
Aktuális civil
Írta 2006. május 31. - 15:30
Nekem mindegy, hogy melyik film, mert egyiket sem értem, de legalább magyarok és nem kell senkinek hangosan olvasnia, vagy fordítania...
Falling Dooooooooown!!! Faaallllling Doooooooooooooooooooooooooooown!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 31. - 15:18
ma 14óra24perckor lejárt az idõd...
Írta 2006. május 31. - 14:59
Anyu.... kélek vigyél el..Silen Hillbe....
Nézzük azt vagy a Vendettát!!!!!
Silnet inkább jó hangulata van!!
Nem a gagyi horror..
Elvileg márcsak pár nap a rugóig
jeee
van egy máik rugóm,de szerintem zsolo nem ekkorát keresel..
Írta 2006. május 31. - 14:43
Aktuális civil
Írta 2006. május 31. - 14:36
Írta 2006. május 31. - 14:25
filmet aki finnyás hozzon, vagy nézze csöndben, ami van! (ez általánosság, nem személyes célzás)
de ha úgyis sokan vagyunk, nem megyünk inkább sörözni? jó lenne kimozdulni már nekem. meg ha jön a Kokkk, úgyse lehet figyelni, mert mindig el kell neki magyarázni mi van éppen...
Aktuális civil
Írta 2006. május 31. - 14:09
Írta 2006. május 31. - 14:04
Ez egy publikus meghívás, vagy vidékiek kizárva?Akkor este vidijó?
öööDe mindenki bringával jön, ugye? Még Zsolo is!
Most bringázunk vagy fotózunk? A 1,5kgos géppel a vállon még kevésbé leszek ügyes. Ráadásul még mindig nincsen rugó
Írta 2006. május 31. - 13:58
Iron Maiden - Falling Down!!! Heheehe... Véletlenül beraktam és hipersíkot ugrottam...
Patyó meg az elöbb írt egy sms-t. Ennyi volt benne: "Mi az a hipertext?!" Mondom vazz, natkozik, de honnan villannak be ekkora hülyeségek neki?!?! Aztán fél perc múlva jött a következõ: "Mi a bináris kód? Mi az az ASCII? És már csak 5 perc van! VIZSGÁZOOOOM!!!" Aztán épp idõben sikerült válaszolni neki... Nagyon komoly volt!
Ez a madzagon-távirányító nem is hülyeség... Rákötöm a miénket is valamivel... HEhehee...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 31. - 13:55
ma megvágtak elektróból. és megcsodáltunk egy Orion csúcskategóriás TV-t, ami a 70' években készült. még távirányítója is van, igaz csak madzagos, de van. és király a hangja, a 4 hangszóró és a fadoboz miatt. bezzeg most már minden mûanyagból van, és ezüstszínû.
Tomy, te Matyinak hívod a bráneredet? az jó tábor lesz...