Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aztán ugyanaz az ember, aki ezt kitalálta, pár hét múlva feltöltött magáról 3 képet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ejjj... Foglalt a csaj. Na mindegy, nézelõdj csak nekem!!! ;)

És?
"Aki egy képnél többet tölt fel magáról, az dugni akar..."

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...vannak más nõk is a világon--és jobbak is(de azért ez se kutya)

Kokk: ilyen hidegben NEM!!! vagy szerzel fûtött garázst(NAPKIN?)

Fékpofasütés meg van de az csak végsõ esetben , ha beolajosodott! ZAP szerint használ.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem ez egy hülyepicsa.

Reggel beszereltem a hangszórókat az ajtókba. Még nincsen teljesen kész a dolog, de azért már használható.

Fékpofát akkor szoktak esetleg sütni, ha olaj ment rá. Amúgy inkább kolbászt kell sütni.

Ide megyünk pénteken
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még mindig jobb, mintha rágót kefélne!!! :D

Ejjj... Foglalt a csaj. Na mindegy, nézelõdj csak nekem!!! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
pff a peti kefét rág:D

kokkka Szorre Judithnak hívják,tobbit intézd,vagy keress rá vannak ég szép képei ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Minél tisztább, pölö szliciles-alkohollal... Pölö, ha van csajod, nõvéred, húgod, anyud, akkor nekik tuti van, mert olcsó és jó a pofájukra! :D

Fékpofa sütésrõl nem tudok, de baromságnak tartom...

Zapat: szeretnék féketbaszkuráltatni veled!

Fahély: szeretnék nagygépforgópontot és kisgépteleszkópot baszkuráltatni veled!

Elõre is kössz! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi, há' az igaz, hogy arra nem vagyunk kiváncsiak, de semmi 'jó reggelt ganajtúrók' vagy hasonló beköszönés, már kezdtem azt hinni, hogy beteg vagy :D

Itt mindjárt esik. Borzasztó. Egy jó kérdés a mai napra: féktárcsát folyékony mosószerrel, benzinnel vagy mivel illik mosni? Illetve a második miért szokták sütõben/vaslapon/gázon sütni a fékpofákat?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Attól még nem rendesek, bszkb! Visszaküldöd, ránéznek, 2 hónap múlva visszakapod, hogy "nem rendeltetésnek megfelelõen használtad"... :D

A 22 pont jó és milliomoscsemete vagyok, aki jóképû, értelmes, blablabla... Szal õ pont jó lesz! ;)

Baszki, nekem lassan musztály mennem, mert ki kell próbálnom a rugó... De így necces lesz. Mi van, ha holnap mégjobban fog esni? Akkor meg mégiscsak ma kéne mnnem... Vááá... Piccs... Bööö... (Csak hogy ti is értsétek! :D)

Wuff: oks, de essünk túl rajta, mert elfogom felejteni... Én is azért hívtalak, mert úgy volt, hogy mégsem jövök haza Pécsre, de aztán mégis csak hazajöttem, szal nem is baj, hogy nem vetted föl, mert abszolút értelmetlen lett volna a Föld meg még most is forog és ma sem találkoztam hátulgombolósokkal!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ebben van vlami....

nem õ 22,nem 17:D

kelle mennem fogorvoshoz....

RP rendeseek voltak,mondták hogy küldjem vissza a kabátot,átvizsgálják...

Ákos!!Miko mehetek?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Há nem aludtam el, csak mijaszart írjak, tegnap nem bringáztam, ma meg nem nagyon fogok. A görgõzés közben szerzett élményeim sem érdekelnek senkit sem:D!

Tekerésnek lõttek, mert fûteni kell és itt a monszun. Vazze veszek egy földet a Dunaparton, hozzá kafferbivalyt meg vietnámi húzott szemû ribiket és rizsát fogok termeszteni bazmeg...

Az a csaj meg csak a fotón ilyen, élõben még a sminket és a megasztárt sem szereti, hát még a büdös izzadt bringásruhádat, meg a Peti nevû sárgolyót:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én köszönöm az elismerést, merhogy reggel beértem, látom Shoshi elaludt vagy mi, gondoltam lecsapok a Nagy Lehetõségre és én írok be elsõként reggel, hát ez a hiteles története a gratulációnak... hehe..

Kokk, má' nem hívtalak, mer' közbe elindultunk, úgyhogy majd legközelebb már rendezzük a függõ ügyeket!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
SZASZTOK!!!

Márió ez a csaj kamu! Ilyen nincs!! Itt helyben ki...em!! Éljenek a MACSKALÁNYOK!!!

WUFF én is gratula, de miért is?

Durva volt a tegnap esti film a TV-ben

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff, gratula, igen! :D

Márió: mondd, hogy vele is jóban vagy és õt is elhívod valahova... ;) Õ is 17? Miért nem tudnak picit idõsebbek lenni?!

A rohadék dõjárás szídásába most nem kezdek bele, de szeretném érzékeltetni, hogy ez már vérlázító!!!

Én ma menni akartam a hegyre! Vagy ugrálni Szellembe, vagy akármi...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
most akkor én vagyok reggel az elsõ?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Megnéztem a Donnie Darco-t. Láttátok már?! Ha nem, nézzétek meg, de ne éjjel 11-kor kezdjétek, egyedül egy sör után, mert nem lesz jó a kis lelketeknek... Na megpróbálok aludni.

http://images.iwiw.n...9_1144142854169
vele megnézhetnéd :D
baaaz és oda járt hozzánk a suliba..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
uh nekem nagyon ellenszenves az a film
igaz még nem láttam de elõítéletes vagyok
de megnézheténk vlamikor

Ákos,10-11között mehetnék cdért??

bazz nem tudok aludni

törim is 4es lett,szal jóság
amenyit én a 4év alatt tanultam... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megnéztem a Donnie Darco-t. Láttátok már?! Ha nem, nézzétek meg, de ne éjjel 11-kor kezdjétek, egyedül egy sör után, mert nem lesz jó a kis lelketeknek... Na megpróbálok aludni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://nsmb.com/videos/index.php
munkaidõre való filmecskék,igy kb ki lehet bírni a bent ülést!!

atom mód northshore idõjárás van,meg kivették a hátteret a hegy mgöül
gondolom updatálják a texturákat aztán hogy ne keljen anniyt renderelni :D
kissé durva bringagyilkolások vannak a végén és klezmer zene van a végén :D

meg ugy tûnik ohgy elmaradt a világvége,
bár lehet hogy hatalmas giliszta koloniák fulladtak meg ma az esõtöl..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát én megmondtam, hogy esni fog, aztán nem hisztek nekem. Hát nesztek!

remélem péntekre eláll, mert inkább kinnt sütögetnék, mint bennt karaoke party.
Mondjuk a focimeccs az 100%, de elõtte utána hajajj. Érdekes lesz ez a csapágyépítõ tréning...
mindenki tökre izgul a cégnél :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök