Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. June 07. - 11:49
Posted 2006. June 07. - 11:47
És?Ejjj... Foglalt a csaj. Na mindegy, nézelõdj csak nekem!!!
"Aki egy képnél többet tölt fel magáról, az dugni akar..."
Posted 2006. June 07. - 11:30
Kokk: ilyen hidegben NEM!!! vagy szerzel fûtött garázst(NAPKIN?)
Fékpofasütés meg van de az csak végsõ esetben , ha beolajosodott! ZAP szerint használ.
Posted 2006. June 07. - 11:28
Reggel beszereltem a hangszórókat az ajtókba. Még nincsen teljesen kész a dolog, de azért már használható.
Fékpofát akkor szoktak esetleg sütni, ha olaj ment rá. Amúgy inkább kolbászt kell sütni.
Ide megyünk pénteken
Posted 2006. June 07. - 10:52
Ejjj... Foglalt a csaj. Na mindegy, nézelõdj csak nekem!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 07. - 10:48
kokkka Szorre Judithnak hívják,tobbit intézd,vagy keress rá vannak ég szép képei
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 07. - 10:43
Fékpofa sütésrõl nem tudok, de baromságnak tartom...
Zapat: szeretnék féketbaszkuráltatni veled!
Fahély: szeretnék nagygépforgópontot és kisgépteleszkópot baszkuráltatni veled!
Elõre is kössz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 07. - 10:36
Itt mindjárt esik. Borzasztó. Egy jó kérdés a mai napra: féktárcsát folyékony mosószerrel, benzinnel vagy mivel illik mosni? Illetve a második miért szokták sütõben/vaslapon/gázon sütni a fékpofákat?
Posted 2006. June 07. - 10:33
A 22 pont jó és milliomoscsemete vagyok, aki jóképû, értelmes, blablabla... Szal õ pont jó lesz!
Baszki, nekem lassan musztály mennem, mert ki kell próbálnom a rugó... De így necces lesz. Mi van, ha holnap mégjobban fog esni? Akkor meg mégiscsak ma kéne mnnem... Vááá... Piccs... Bööö... (Csak hogy ti is értsétek! )
Wuff: oks, de essünk túl rajta, mert elfogom felejteni... Én is azért hívtalak, mert úgy volt, hogy mégsem jövök haza Pécsre, de aztán mégis csak hazajöttem, szal nem is baj, hogy nem vetted föl, mert abszolút értelmetlen lett volna a Föld meg még most is forog és ma sem találkoztam hátulgombolósokkal!
Posted 2006. June 07. - 10:27
nem õ 22,nem 17:D
kelle mennem fogorvoshoz....
RP rendeseek voltak,mondták hogy küldjem vissza a kabátot,átvizsgálják...
Ákos!!Miko mehetek?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. June 07. - 10:21
Tekerésnek lõttek, mert fûteni kell és itt a monszun. Vazze veszek egy földet a Dunaparton, hozzá kafferbivalyt meg vietnámi húzott szemû ribiket és rizsát fogok termeszteni bazmeg...
Az a csaj meg csak a fotón ilyen, élõben még a sminket és a megasztárt sem szereti, hát még a büdös izzadt bringásruhádat, meg a Peti nevû sárgolyót:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. June 07. - 09:45
Kokk, má' nem hívtalak, mer' közbe elindultunk, úgyhogy majd legközelebb már rendezzük a függõ ügyeket!
Posted 2006. June 07. - 09:31
Márió ez a csaj kamu! Ilyen nincs!! Itt helyben ki...em!! Éljenek a MACSKALÁNYOK!!!
WUFF én is gratula, de miért is?
Durva volt a tegnap esti film a TV-ben
Posted 2006. June 07. - 09:23
Márió: mondd, hogy vele is jóban vagy és õt is elhívod valahova... Õ is 17? Miért nem tudnak picit idõsebbek lenni?!
A rohadék dõjárás szídásába most nem kezdek bele, de szeretném érzékeltetni, hogy ez már vérlázító!!!
Én ma menni akartam a hegyre! Vagy ugrálni Szellembe, vagy akármi...
Posted 2006. June 07. - 09:01
Posted 2006. June 07. - 01:21
Megnéztem a Donnie Darco-t. Láttátok már?! Ha nem, nézzétek meg, de ne éjjel 11-kor kezdjétek, egyedül egy sör után, mert nem lesz jó a kis lelketeknek... Na megpróbálok aludni.
http://images.iwiw.n...9_1144142854169
vele megnézhetnéd
baaaz és oda járt hozzánk a suliba..
Posted 2006. June 07. - 00:56
igaz még nem láttam de elõítéletes vagyok
de megnézheténk vlamikor
Ákos,10-11között mehetnék cdért??
bazz nem tudok aludni
törim is 4es lett,szal jóság
amenyit én a 4év alatt tanultam...
Posted 2006. June 07. - 00:49
Posted 2006. June 06. - 23:10
munkaidõre való filmecskék,igy kb ki lehet bírni a bent ülést!!
atom mód northshore idõjárás van,meg kivették a hátteret a hegy mgöül
gondolom updatálják a texturákat aztán hogy ne keljen anniyt renderelni
kissé durva bringagyilkolások vannak a végén és klezmer zene van a végén
meg ugy tûnik ohgy elmaradt a világvége,
bár lehet hogy hatalmas giliszta koloniák fulladtak meg ma az esõtöl..
Posted 2006. June 06. - 23:07
remélem péntekre eláll, mert inkább kinnt sütögetnék, mint bennt karaoke party.
Mondjuk a focimeccs az 100%, de elõtte utána hajajj. Érdekes lesz ez a csapágyépítõ tréning...
mindenki tökre izgul a cégnél