Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. June 07. - 16:38
Posted 2006. June 07. - 16:14
Posted 2006. June 07. - 16:09
Mitõl lehet az, hogy eddig látta és használtam az infraportot és most meg nem látja a telefont?! De sehogy sem... Pedig ugyan az minden... Ötlet?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 07. - 15:45
valki ma hegyre,csak ugy gyalog én meg petivel
vagy spinningre?
Ákos,nem igazán akaródik ez igy mûködni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 07. - 15:20
Jót kajáltam. Gyakorlatilag csak ezért élünk... Hogy együnk-igyunk (tankoljunk), meg néha dugni is kell egyet (karbantartás)... Vazz, autók vagyunk!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 07. - 15:08
Márió! Milyen Dorci, eddig valami Judit+h-ról volt szó....
Tiburon! Elvileg 19:00 kor kellene megkezdeni a bemelegítést, de elszámoltam magam vazze tíz oldallal, szal nem tudom mi lesz belõle...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. June 07. - 14:46
persze most van,mikor már menen az ember fia haza a munahelyrö
no este valki jön velem spinningre?
fél nyóc ef3
holnaptol meg gyorsan el fog telni a munkaidõ,mert van net és tech topic!!
Dorci aranyos csaj egyébként,abszolut nem olyan mint amiennek elsõre gondolná az ember
hm... mikor kisirta megát a vállamon....
tech topic:
"Eredetileg tocsa írta:
Khmm. Szóval intim kérdésem lenne. Durva lesz
Kérdeznék a veszek-e alá fehérnemût/nem veszek alá témában. Szóval alapvetõen én is annak a híve lennék, hogy nem veszek alá. De nem tom, hogy csak nálam szokott-e olyan lenni, hogyha kaksizok egyet, és mondjuk nem luxus körülmények vannak, csak simán WC papírral törlök (nincs lehetõség alaposabban megmosni), akkor a tekerés következtében enyhén "berozsdásodik" a gatyó. Mert ugye ül az ember meg dörzsölõdik, és hát. Csak én járok néha így? És hát az még mindig jobb, hogyha a gatyó rozsdás, mintha maga a drága bringás nadrág lenne az. Szóval ebbõl a szempontból higiénikusabbnak gondolnám a fehérnemût."
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 07. - 14:36
Az a csaj meg szép.--Módosítok, inkább csak SEXi
HARKÁLY rulez
Posted 2006. June 07. - 14:22
Posted 2006. June 07. - 13:47
Hát ez is mekkora ribanc már!
Ti tényleg ezekre buktok? hehe, majd kinövitek.
Na jó nem arról van szó, hogy nem szépek,
Arról nem is beszélve, hogy nagy valószínûséggel még fõzni se tud.
az elég, hogy jól néz ki. szerintem itt senkinek sem feleségnek kell lehet, hogy nem tud fõzni, de biztos jól tud puccsintani és ha még egy ilyenje is lenne....:http://www.hasznalta...creenwidth=1280
Posted 2006. June 07. - 13:41
Holnapi esõs projectet ma kéne nyomni, de benne vagyok.
Szerzek kaját valahonnan...
Posted 2006. June 07. - 13:37
Na jó nem arról van szó, hogy nem szépek, meg jajj, de baszki aki Penthouse fotózáson vesz részt, annak a legutolsó gondolata, hogy olyan faszival jöjjön össze, aki a napi 4x a ide írkál be...
Szerintem minden csaj olyan faszit akar, aki ide írogat... Olyat nem akarnak, aki a Tech-be ír:D!
Posted 2006. June 07. - 13:35
Posted 2006. June 07. - 13:31
Ti tényleg ezekre buktok? hehe, majd kinövitek.
Na jó nem arról van szó, hogy nem szépek, meg jajj, de baszki aki Penthouse fotózáson vesz részt, annak a legutolsó gondolata, hogy olyan faszival jöjjön össze, aki a napi 4x a ide írkál be...
Arról nem is beszélve, hogy nagy valószínûséggel még fõzni se tud.
Jeah, és vettem bazinagy egérpadot. Ilyen direkt optikai egérhez valót. Akkora mint az ilyen ebédlõasztalra való tányéralátét
Most egy darabig itt lesz bennt, mert otthon helyet kell neki csinálni...
Posted 2006. June 07. - 13:07
Márió én nem leszek ma nagyon, csajom viszont tanul, úgyhogy õ van. CDket kikészítem.
Aktuális civil
Posted 2006. June 07. - 13:03
Wuff:
Na jó, majd máskor beköszönök olyat, hogy belekönnyezel. Valahogy ma reggel nem volt kedvem netelni. Inkább nekiálltam a melónak...
Kokka:
Ha holnap esik, akkor is felmegyünk! Majd veszünk elõtte átláccó nájlonkabátot a 100HUF-osban...
Tibi:
Ma úgy tûnik megint úszok egyet...
Mindenki más:
Lassan kisüt a nap...
Posted 2006. June 07. - 12:48
hehe nem is tudtam, hogy Márió is beharangozta
nekem szomszédom harangozta be, mer az évfolyamtársa.
Posted 2006. June 07. - 12:42
Magoo: ez a csak, akit Márió beharangozott...
Ja és leejtettem egy sört, hogy rohadjak el!!!
Tibi: akkor ha nem szerzek garázst, idén már nem is szerelünk?! Ajjjajjj...
Posted 2006. June 07. - 12:40
pofasütést én nem próbáltam, csak sziliciles alkoholizáltam meg reszeltem és jó lett tõle.
tudom, hogy csak 17 éves, de leszarom, ha a Penthause címlapra dobja:
http://iwiw.hu/pages...&userID=8502710
Posted 2006. June 07. - 11:59
Ez még nem jelenti, hogy nem igaz ;DAztán ugyanaz az ember, aki ezt kitalálta, pár hét múlva feltöltött magáról 3 képet...