Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. June 08. - 08:52
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 08. - 08:50
Hát, este alig bírtam aludni, most meg nagyon tudnék... Millió dolog lenne. Van is. Na majd akkor még last minute-ben egyeztetés, hogy pontosan mikor is menjünk tekerni, de akkor belövöm, hogy jó legyen!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 08. - 08:36
Nem tom, hogy elsõ vagyok-e AW! Mettyúval mi a rák van?
Az enyim sem megy a telefonomon, de ebbõl még nem volt gubanc.
Fél nyóc óta Earthed 2-vel túráztatom magam, szóval ma 13:00-14:00 körül kötelezõ menni egyet, hallod Zap? Kokka meg úgyis tuggya...
Este meg lehet, hogy nyomok kis lájt futást Kedvesemmel. Meg melózunk elõtte. Meg ilyenek.
Még mindig nem tudom kijaza Dorci, mert eddig valami Judithról ment itt a csevely. Vagy az a Dorci? Mert én akkor Tamás vagyok...
Márió! Gyere te is tekerni! Majd elkérünk a fõnöködtõl!
FAHELY remélem megtalálta a helyes utat, nem a dzsipókkal aludt valahol az erdõben:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. June 08. - 03:23
igy jott ki :-)
azert szep almokat! ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. June 08. - 03:01
tentuska kicsi baba.
tentuska kicsi koch.
szepen alszik mar kokkk.
lolka vagyok.
venni kell egy esernyot majd feltolni mindenkinek /egyesevel/, es kinyitva kihuzni.
Ha az embert egy ilyennel akarják elaltatni, akkor nem meglepõ, hogy szénné röhögi az agyát, ugye?!?! Szénné röhögött aggyal meg fõleg nem lehet aludni...
Posted 2006. June 08. - 02:53
Posted 2006. June 07. - 23:49
zúgnak a trafók,fúj a szél,görgeti a nappali lények szemetét,maradványait.
fekete-fehér képekben fényképezve remekül vissza lehetne adni a hangulatot
asszem holnap is nyomok egy ilyent
kokka,12ig bent vagyok az irodában,behozom,aztán majd gyere érte
ezer mély az az árok,most megnéztem hazafelé
punnany nagyon üt!!
mien belsõt érdemes venni ami 2,3as gumiig jó,nem tul nehéz,de nem is 0,4mm vékony.
Balázséknak van most uj áruja?mert akkor viszem a digimérleget aztán válogatok és örületbekergetek mindenkit
http://www.safetygla...03-3060-80.html
tök jó cuccokat árulnak.nem csak a dizájn ipari,hanem tényleg az:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 07. - 23:27
tényleg nem akar senkisenem segíteni nekem adatkábelben? :-/ szép..
nameg valami jobbidõt is intézhetnétek.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 07. - 22:59
beszarás, csajom nõvérének a megane-ja beázik, áll a víz benne, pedig 1 éves, Tomyjé 21 évesen beázik az OK, mert abba elöregedtek a gumi dolgok...de ez?!
Posted 2006. June 07. - 22:21
Posted 2006. June 07. - 20:45
tech topic:
"Eredetileg tocsa írta:
Khmm. Szóval intim kérdésem lenne. Durva lesz
Kérdeznék a veszek-e alá fehérnemût/nem veszek alá témában. Szóval alapvetõen én is annak a híve lennék, hogy nem veszek alá. De nem tom, hogy csak nálam szokott-e olyan lenni, hogyha kaksizok egyet, és mondjuk nem luxus körülmények vannak, csak simán WC papírral törlök (nincs lehetõség alaposabban megmosni), akkor a tekerés következtében enyhén "berozsdásodik" a gatyó. Mert ugye ül az ember meg dörzsölõdik, és hát. Csak én járok néha így? És hát az még mindig jobb, hogyha a gatyó rozsdás, mintha maga a drága bringás nadrág lenne az. Szóval ebbõl a szempontból higiénikusabbnak gondolnám a fehérnemût."
én ezért nyomatok krepto után nedves wc-papírt. tuti nyerõ a cucc rozsda ellen jobb mint a "hemörájt"
Posted 2006. June 07. - 20:33
Márió, ja kössz! Holnap valahogy pls...
Hambi nagy királyság volt!
Posted 2006. June 07. - 18:02
Kössz. akkor megnézem, erre nem is gondoltam. csak egybõl a pánik, meg a sikitozás.. ehh..
IKEAból kell vkinek vmi? Illatosgyertya?
200*180-as franciaágy rendel, matraccal.
köszi, kapsz egy csokit érte:)
Posted 2006. June 07. - 17:48
AW,anyum is ikeázik
kokk vna itthon egy másik infrám,azt odaadom prószáld emg ha gondolod
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 07. - 17:40
Posted 2006. June 07. - 17:26
Posted 2006. June 07. - 17:20
IKEAból kell vkinek vmi? Illatosgyertya?
Posted 2006. June 07. - 17:13
Hogy ezt hol és mire kell állítani, azt nemtom.
Posted 2006. June 07. - 17:02
edit:
minden eszköz megfelelõen mûködik. nem értem. múlt héten ment, ezen a héten meg nem.
Posted 2006. June 07. - 16:42
edit:
Aztán ott van-e a meghajtó, ha nincs, akkor az eszköz tulajdonságait kéne nézegetni, meg ilyenek.