Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó kis program holnap estére a gasztronómia iránt érdeklõdõknek
Én például éhes vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ha jól emlékszem akkor felbontás után eláll 3 hónapig :)

és milyen jól nézne ki mondjuk 20 bulihordó a szekrényemen..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
há' ja. viszont ha nem iszod meg egybõl, akkor fos lesz.. meg ez olyan kontrollálhatatlan... :D csak iszol, iszol... viszont lehet fittizni a csajok elõtt, hogy van bulihordód, aztán mikor kiürül, szépen felteszed a konyhában a szekrény tetejére, majd 20-25 év múlva kidobod.. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
5
mondjuk drágább mintha 10 sört vennél, de mégiscsak bulihordó meg csapolt sör :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
a hír nem igaz, közleményt is adtak ki. na.

milyen bulihordó? Soproninak van bulihordója? 5 littyós? 2.000ér? Vagy 3 littyós? Végülis... hááát, ha 5 literes, akkor megéri.

bár akkor se éri meg nagyon, mer' 200ért egy fél liter? Hát, az kb. dobozos árban van.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
....hány literes?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
index.hu meg azt írja, hogy mercedes-el volt m1 txt meg azt hogy passattal...sõt tegnap este olvastam, hogy kamion alá csúszott, aztán olvastam, hogy 3 autóval ütközött meg azt is hogy nem ütközött, hanem borult. de mind3 tv txt azt mondja, hogy stabil az állapota..ugyanakkor a rádióban tényleg bemondták, hogy meghalt. szal ezek után mindenki azt hisz amit akar...
mindenesetre az egy passat:http://pecsinapilap....ex.php?id=14422

vettün a kisdögnek nyakörvet, most épp levenni próbálja.

van tecsóba soproni bulihordó 2 ruppóér. annyit megér, nem?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
egyre gondolunk

de sajnos az...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Azta kacsa hírt állítólag már a rádióban is bemondták, aztán meg visszamondták-pont mint a GYALOG-Galoppban...persze ha 1-re gondolunk???!!!

Márinnyó--csak nem v.mi rugóstag PERUjrafelvétel?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no hi

tök keméyn volt a tesi érettségi,egy az egyben tesiszakos felvételi
én meg a torna pf...
de ugy tûnik hogy kb 90%osra abszolváltam az egészet(atéltika,torna együtt)

ha jól sejtem amit akkor az valóban nem igaz.

nézem a méleket RP írt hogy valóban rossz a kabát dijmentesen cserélik mindkettõt egy áltamlam válaszott illetve kettõ kabátra :)

hulla fáradt vagyok

melegvíz meg beszart.átfolyós vízmelegítõ van,vízkövetlenítettük a hétvégeén egy napig volt meleg v.aztán mégsem.
talán az lehet a gond hogy kicsi a meleg víz nyomása.szinte alig jön a csapbol,hideg meg mintha 2x anyira jöne mint normál esetben

más
érdemes esetleg polgári perrel rávenni valakit hogy a hibás cuccát amit megvettem vegye vissza??

megismerkedteme gy ujabb homelessel Szipus Mikinek hívják és haluzott a kutyára valmi szörnyet
aztán a két cimborája is volt azok meg ugattak neki....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amúgy állitólag elég sok helyen terjed az a hír, amit zsolo aztán mégiscsak visszavont, mert kacsának bizonyult...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magooo! 10:00-10:30 körül elmegyek tekerni! Ha érdekel csippants meg +36 30 254 7136!

ehhh..délre értem haza :( , el kellett mennünk ékszíjért, mer a tulaj jö holnap és nem akartuk, hogy tudjon róla. pedig annyira mentem volna egyet...

néztük motoros boltba, ott volt olyan ami jó lenne de majdnem 6 ruppóért. aztán elmentünk egy mezõgazdasági gépek alkatrész boltba és vettünk 410Ft-ér!! na ez a nem mind1. és jobb vele mint az elõzõvel.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tök más téma
Érdekes dolgokat ír a faszi. Persze egy csomónál érzem, hogy azért szeretne sok-sok ügyfelet, de azért nagyrészt igaza van. Ejj, baszki, ha 10 éve olvastam volna ilyeneket...
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
akkor azért volt pirossal....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Meghalt Lenin.
De Lenin örökké él!

Amúgy az egész kamu, mert Lenin nem is volt. Sztálin találta ki, hogy riogassa a kisgyerekeket, de aztán õ is meghalt, és most vele riogatják az embereket. Lehet, hogy õ sem létezett?
Ááááá, IEnumerator blokkok = m_rapi.EnumFiles(pdaBaseFolder).GetEnumerator();
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mér mi volt az üzenet?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát tényleg!
Ott az a fa. Szinte látom magam elõtt. Többre nem fussa az idõmbõl baszki...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Az itt pár percig olvasható üzenet félreértésen alapult elnézést az érintettektõl!!!

Jah, nem tudom honnét vetted, hogy nem indulok Schladmingban:D!

Mindenkinek! Kis-Tubestõl Torony felé a legfelsõ bal-jobb kanyarkombi után 15-20 méterrel egy fenyõ bedõlt az útra! Félretettem, de lehet, hogy lesznek olyan kommunisták, akik visszateszik! Figyeljetek, ha mentek sütni:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért ezt bennt hagyom...
Ja, és az azért jellemzõ, hogy a Toller balesetéhez 2 helikopter is ki tudott menni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Az itt pár percig olvasható üzenet félreértésen alapult elnézést az érintettektõl!!!