Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
itt szél, borsónyi jég vízzel,felhõszakadás, madzagos telefon elment. kimentem videózni az erkélyre meg a teraszra. imádom a vihart:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezaz! Golyó! Csípd meg!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na. A Golyó nem fosott be, ráuszítottam a dörgésre, kirohant a kertbe, megugatta, aztán rohant vissza hozzám:D! Most együtt vigyázzuk a vizet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csöpög az esõ. Kb. hordónyi cseppekben. A Kórház téren megjelentek a raftingosok.

Evezõ és ladik nélkül senki ne induljon el otthonról. Ha teheti mentõmellént is húzzon! A kocsikba szereltessenek propellert és kormánylapátot!
VILÁGVÉGE!

Ezt még ide:
Ez volt ma.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hehe:DH:DH!

Meneküljön mindenki és próbálkozzon esernyõvel!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Heh.
mivan kokkk? Irigykedsz?

Ja, ma megjött a 2 cégautónk. Egy kombi és egy szedán Ford Focus 1.6 TDCI vagymi. Nem nagy számok, de azért tökjó. Vezettem is, és hááát, azért az én 1.6os dízelem is húz ennyire az alsó fordulatszám tartományokban, no mondjuk utána már nem annyira, mint ezek... Hehe, szóval jó. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi
hát mindegy asszem 1024es lessz,feleannyi,aztán kibirom azt a kis várakozási idõt...

voltunk tegnap osztályal sütni fönt kisrétek tök faszás volt.megint sikerült benyomni egy üveg bortol,meg kellet kisérgetni dömör k. hoz haza sietõ jányokat,ami tök jó,cask amikor visza kell fordulni a sötötbe...
aztán ezt 4x sikerült eljátszani,de azért józanított rendesen hogy az adranalin csorog a fülemen.
meg találtunk egy döglött vaddisznót is,büdös volt és ocsmány...
meg(bár ez nem 100%)úgy tûnik egy ujabb áldozat volt tegnap.kurva para volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csajoknak csajos fórumot, vazzzz!!! Ez bringás fórum, ahol a tekerésekrõl, alkatrészekrõl és jó nõkrõl dumálunk! Nem értem, hogy párjaitok hogy engedhették, hogy intim szférájukba is betörjetek...

Nem kicsit vagyko ideges. Hajnali 7-es vonattal jöttem ki Villányba, de kiderült hogy fölöslegesn, mert Kiskõrösre kellett volna menni egy autóért, ellenben elcseszték a határidõt és jövõ hétre lesz csak kész. Fuck! Most itt szopok fölöslegesn...

Szal akár strand! Vááá... De késõn érek haza. Ejjj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
MÁLNÁS JÓREGGELT!!!

BOLDOG PÉTER NAPOT A PÁLOKNAK!!!

Tegnap este betévedtünk a városba és mindenfelõl tök jó zenék szóltak--csak a azt a NYAMMVADT LÁNGOSOST NEM TALÁLOM!!!! LÁÁÁNGOOOST AKAAAROOOK!!!! mindig látom, hogy jön v.i lángossal a kezében de kezdem azt hinni, hogy otthonról hozzák, engem idegesíteni!!!!

Ma strand stb?

Kuszi

Kuszi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nekem a délelõtt jobb lenne. Ha nektek gond, +oldhatjuk a délutánt is :)
Mazsola nagyon örülne nektek ! Puszi

Diszkrimináció?! Szép... :rocketman :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bazmegbazmeg. tudtátok, hogy a ha állsz a centrumparkoló és az árkád között, onnan nem lehet balra kanyarodni a parasztelosztó felé?! mer nekem a rendõr mondta meg. 5000ér. bassza meg. pedig telizöld van. :klnie:

béna... bazmeg a domus-parkoló akkora mint egy focipálya... egyébként meg lökhárító. mennyi volt a légtelenítés az imperátorban?

hát lehet, hogy akkora, mint 1 focipálya, de délután fél 4kor örültem, hogy találtam helyet. a lyuk meg 2 autó közötti helyen volt, ott ahova beálltam, csak nem vettem észre, mert olyan színe volt mint a betonnak.
imperátorba meg már nagyon régen nem jártam.

Mildi

Mildi

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Jó a péntek. Délután, vagy...? Egész nap málna málnával...nyam-nyam. Már csorog a nyálunk!
Köszi, puszi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Diszkrimináció! Tiltakozom! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Kuszi

Kuszi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Zap&Zapné!
Málnázás? Péntek jó nektek? Annál elõbb nem érdemes jönni,mert tegnap sokat leszedtünk. Na?:)
Ági

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Este nem jön be senki egy kis zenét hallgatni?
Kb. ilyeneket
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
béna... bazmeg a domus-parkoló akkora mint egy focipálya... egyébként meg lökhárító. mennyi volt a légtelenítés az imperátorban?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

segítsetek,kellene nets csomagot váltani,t online-nál.
jelenleg ez van: sebesség: 2048/192 kbit/s
e-mail: 5db (100 MB/db)
webtárhely: 50 MB
De úgy érzem nem használjuk ki,ráadásul a havi költsége is sok.
Szal az lenne a kérdés hogy kb mi az a sebesség amivel már el lehet netezni.Filmet nem nézek neten,nagyon töltögetni sem szoktam...

hát én nemtom mik ezek a számok, de azt tudom, hogy ami nekünk van az erre elég letölteni meg minden héten a totalcar-t szoktam, mást nem. azt se tudom nekünk mi van, de szerintem a legalapapp korlátlan hozzáférésû.

baszki dómuszparkolóba parkoltam le ma kocsival, és akkora gödröt fogtam, hogy benyomta a löghárítót a vonóhorog alatt, meg kicsit a felnit is lekarcolta. alig bírtam kijönni belõle.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Végem. ellépek haza. Ezt nem bírom tovább. sztem jó fél óra és otthon vagyok... Valaki Orfûre?!?!?!

Nagy gáz nincs, de pici káosz van. De ami egy könyvelõnek pici káosz, az nekem Gordiuszi csomó. De majd jól felgyújtom a sok szart és kész.

Pestrõl még nem tudok semmit. Mert holnap Kecskemét, meg Kiskõrös, aztán péntek Cegléd helyett Csopak, aztán az utánáról nulla infó... De majd ha megtudom, írom... ;) Miért, mi kell?! Vagy csak hiányzik a pofám? Vagy kéne, amivel lógok? És a CD-im? És már 1000szer megakartam adni a sört meg lét, de nem kellett... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
nem is értem hogy juthattál éppen te az eszükbe, hogy segíts könyvelést rendbehozni... :D egyébként is, ha rendbe kell hozni, ott gáz van :D

Kokk, jössz hétvégén Pestre? Meddig leszel itt?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Srácok, ha rajtatok is múlik, soha, értitek?! SOHA ne segítsetek könyvelést rendbehozni... Ez valami hihetetlen nagy faszság...