Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
esik
áááá
nem hagy aludni
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Mário: ejnye, kinézted a kedvenc GMC-met a használtautókból, pedig az nekem kéne!! Feltöltött kép

Hosszas munka után elkészült a legújabb tuning a kisbringám telójába. Eredetileg a levegõn kívül semmi sem volt állítható rajta, és állandóan bekoppant. Most belülrõl állítható oda-visszaút csillapítást tettem bele. Ezek olyan jól állíthatóak, hogy még lock-out-ként is mûködnek. Sokkal érzékenyebb a teló és nulla levegõnél se koppan be!! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
na lárifári! Azt hittem összefosom magam. 12km 40 perc alatt 5 sör után. Nem nagy lófasz, de máskor 60 perc szokott lenni, csak most beparáztam az esõtõl...
leesik a fejem.
hétvégén megyek a rácalmási horgásztanyára. jeah.
kokkk, meg beszopott. igyá sok bort, és akkor tetszeni fognak azok a lányok is, akiknek te tetszel. jajj, ez gonosz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

BOLDOG PÉTER NAPOT A PÁLOKNAK!!!

csak most látom. köszönöm a Péterek nevében ;) meghoztam a szép idõt, na

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no fákkenek lépek görögörszágba
majd jövök
jók legyetek!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Márió mikor ütközünk össze csavar ügybe?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
politikai tisztogatás. lol.

Kokka: Nem kapsz mostanában leszállási engedélyt, vagy mi? :D :D

egyébként jön a második támadás!!!!!!! Jeeeeeee!
Valaki fürdõzni? Villámáltal megcsapatni? :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no komoyl volt az esõzés...

Anyum mondta hogy ha veszünk majd autót,olyan kellene amit jól lehet pakolni,én találtam :
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tehát hogy tiszta legyen: nincs bajom egyik csajjal sem! Icipicit sem! Csak nem értem a dolgot, hogy miért itt gyûlik ide a nép. De a baj velem van, sorry mindenkitõl. Ellenben én sosem fogom hagyni a csajomnak, hogy ide írjon, (ne értsétek félre, de) remélem nem is akar majd! Ezek után viszont határozottan kérem, hogy ne sértõdjön meg senki, nem akartam baszogatni senkit és írjatok nyugodtan... Na, pont.

LL pedig ne töröljön semmit. Mindenki azért írta azt ami, mert úgy gondolta/ja...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ugyanmáááá....

Figyeljétek meg eljön még az az idõ, amikor több csajos téma lesz mint technikai Feltöltött kép
Én személyszerint örülök is neki.. kis változatosság :)

Éssss megjött a láncfeszítõm. juppí..

(valamit akartam még...)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Mikor lesz az Orfûre menés és ott micsinálás lesz? Lehet elbicegnék ott...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
yeah:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ildi, ne légy cinikus! Nem veletek van bajom, de van egy csomó csajos fórum is. Ez a mi fórumunk. Mivel állandóan a pasiaitokkal vagytok, ez az egyetlen hely, ahova "menekülhetnek", ami az övék. Persze papucsok, tehát ha megkérdezitek õket, nem ezt fogják mondani, de így van...! Ufff!

Esõ jó volt!

MENJÜNK ORFÛRE!!! Most nincs ott a sok buzi... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Kedves Verseny- és Buliszervezõk + jó kapcsolatokkal bíró bringás barátok!

Szeptember 2-3-án KÉT DH versenyt is rendezünk KOMLÓN. Sajna az évek alatt kifogytunk a felhalmozot PEPSI-s szalagjainkból (thx Kingl Robi). Sajnos egyenlõre nem tudtunk szerezni semmit. Vész esetben a VÍZMÛ-höz fordulunk, de az túl brutális (nem igazán szakad).
Kérlek titeket segítsetek szerezni pár tekerccsel. A fuvart meg tudom szervezni, csak fizetni ne kelljen sokat.

Nagyon köszi a szakosztály nevében is!!
Chicken

Tel: 30/4748-702 vagy hcsibe@vipmail.hu

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Legyen bringás téma is: ma elbicikliztem a CBA-ba

ja igen, és a bevásárlást mi vittük haza szomszéddal gokartal, rp hátizsákot a bukócsõre rögzítettem és ott is maradt. persze Kuszi telefonja is benne volt, de mire hazaértem már nem. visszamentünk megkeresni, és meglett!! összeraktuk, kicsit karcos néhol, meg behorpadt az akksija :D , de mûködik!

itt meg még mindig nicsen madzagos telefon. van pár lyukas levél, leesett egy csomó dió,de a gyümölcsök megmaradtak :D ja, és akinek mélygarázsa van az most szivattyúzik meg vödrözik..

Mazsolka szárad :)

Tomy királyság! új focus-ok nagyon jók, meg ez a ford féle kis diezel is zsír

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, körömreszelõvel farag majd neked egyet :D
Vagy, ha lesz szüli oder névnapod, akkor sütnek neked...

Itt is megállt a termelés a kódüzemben. De az elég durva volt, hogy telefonálni nem lehetett. A hálózat túlterhelt üzenet, leálltak az átjátszók. És mindez volt fél óra...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Itt a ZELCO-ban is volt viharnézés Mettyúval--megállt a gyár a nagy bambulásban---elég szokatlan és DOOM-os volt a dolog--de élvezte mindenki--kivéve az állatkertet--oda bebaszott a villám(nem fox) és elkapott 1 ürgét is állítólag. Dõl a fejébõl a vér és néma lett. Elég világok harcás volt ahogy közeledett+az a szél pont olyan volt.

Strandra v.ki? Este mozi?

Kösz Mildi az intézkedést, nem csinálsz inkább te 1-et nekem?

Kuszi

Kuszi

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Mildi: 1re megyek fodrászhoz (ide Újhegyre,1 megállóra van), szerintem 2körül végzek. 43 busszal kell jönni, a végállomáson kell leszállni, a megálló neve: Újhegy. Busz negyed óránként van: 13:55, 14:10, 14:25...stb. Kb 5 perc alatt ér az Árkád elé ( a 27es +állójában kell fölszállni), Újhegyre 25 perc alatt. Szóljatok,hogy mikor,és kimegyek elétek!

Legyen bringás téma is: ma elbicikliztem a CBA-ba, száguldoztam az újhegyi dombon,lobogott a hajam, tök jót csapattam:D

Mildi

Mildi

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!

Kuszi: akkor péntek du, de hogyan jutunk oda a hova is?
Kokkk: tudsz a Tibinek 8"os tárcsához való hátsó adaptert? Csakhogy bringástéma maradjon.... :D
Zappal ma ébredés után láttunk egy jó csajt...:D
és csakhogy intim téma is legyen: neked mikor jött meg utoljára?
naaaaaa, maradhatok?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez vazze nagyon jó volt!!

Vizipark lett a város egy órára. Csajommal húztuk a technikai ruházatot és mentünk jégesõbe kiállni, meg ereszek alatt fürdeni, bokáigérõ patakokban gyalogolni. :D :D Jégesõ jóság, bizsergeti a válladat, meg a fejedet. :D
Sok ázott csimota meg csak lesett a menedékbõl. Persze volt pár belevalóbb ember, aki esernyõvel próbálkozott igyekezni...
Bringázni is kellett volna menni! Kár, hogy vége....

Aktuális civil