Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. June 30. - 06:00
Posted 2006. June 30. - 01:39
Hosszas munka után elkészült a legújabb tuning a kisbringám telójába. Eredetileg a levegõn kívül semmi sem volt állítható rajta, és állandóan bekoppant. Most belülrõl állítható oda-visszaút csillapítást tettem bele. Ezek olyan jól állíthatóak, hogy még lock-out-ként is mûködnek. Sokkal érzékenyebb a teló és nulla levegõnél se koppan be!!
The life is short, ride more!
Posted 2006. June 30. - 00:33
leesik a fejem.
hétvégén megyek a rácalmási horgásztanyára. jeah.
kokkk, meg beszopott. igyá sok bort, és akkor tetszeni fognak azok a lányok is, akiknek te tetszel. jajj, ez gonosz
Posted 2006. June 29. - 23:18
BOLDOG PÉTER NAPOT A PÁLOKNAK!!!
csak most látom. köszönöm a Péterek nevében meghoztam a szép idõt, na
Posted 2006. June 29. - 22:05
majd jövök
jók legyetek!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 29. - 19:28
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 29. - 19:28
Kokka: Nem kapsz mostanában leszállási engedélyt, vagy mi?
egyébként jön a második támadás!!!!!!! Jeeeeeee!
Valaki fürdõzni? Villámáltal megcsapatni?
Aktuális civil
Posted 2006. June 29. - 18:36
Anyum mondta hogy ha veszünk majd autót,olyan kellene amit jól lehet pakolni,én találtam :
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 29. - 18:11
LL pedig ne töröljön semmit. Mindenki azért írta azt ami, mert úgy gondolta/ja...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 29. - 18:10
Figyeljétek meg eljön még az az idõ, amikor több csajos téma lesz mint technikai
Én személyszerint örülök is neki.. kis változatosság
Éssss megjött a láncfeszítõm. juppí..
(valamit akartam még...)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 29. - 17:49
Posted 2006. June 29. - 17:15
Posted 2006. June 29. - 16:29
Esõ jó volt!
MENJÜNK ORFÛRE!!! Most nincs ott a sok buzi...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 29. - 15:46
Szeptember 2-3-án KÉT DH versenyt is rendezünk KOMLÓN. Sajna az évek alatt kifogytunk a felhalmozot PEPSI-s szalagjainkból (thx Kingl Robi). Sajnos egyenlõre nem tudtunk szerezni semmit. Vész esetben a VÍZMÛ-höz fordulunk, de az túl brutális (nem igazán szakad).
Kérlek titeket segítsetek szerezni pár tekerccsel. A fuvart meg tudom szervezni, csak fizetni ne kelljen sokat.
Nagyon köszi a szakosztály nevében is!!
Chicken
Tel: 30/4748-702 vagy hcsibe@vipmail.hu
Posted 2006. June 29. - 15:41
Legyen bringás téma is: ma elbicikliztem a CBA-ba
ja igen, és a bevásárlást mi vittük haza szomszéddal gokartal, rp hátizsákot a bukócsõre rögzítettem és ott is maradt. persze Kuszi telefonja is benne volt, de mire hazaértem már nem. visszamentünk megkeresni, és meglett!! összeraktuk, kicsit karcos néhol, meg behorpadt az akksija , de mûködik!
itt meg még mindig nicsen madzagos telefon. van pár lyukas levél, leesett egy csomó dió,de a gyümölcsök megmaradtak ja, és akinek mélygarázsa van az most szivattyúzik meg vödrözik..
Mazsolka szárad
Tomy királyság! új focus-ok nagyon jók, meg ez a ford féle kis diezel is zsír
Posted 2006. June 29. - 15:20
Vagy, ha lesz szüli oder névnapod, akkor sütnek neked...
Itt is megállt a termelés a kódüzemben. De az elég durva volt, hogy telefonálni nem lehetett. A hálózat túlterhelt üzenet, leálltak az átjátszók. És mindez volt fél óra...
Posted 2006. June 29. - 15:15
Strandra v.ki? Este mozi?
Kösz Mildi az intézkedést, nem csinálsz inkább te 1-et nekem?
Posted 2006. June 29. - 14:37
Legyen bringás téma is: ma elbicikliztem a CBA-ba, száguldoztam az újhegyi dombon,lobogott a hajam, tök jót csapattam:D
Posted 2006. June 29. - 13:59
Kuszi: akkor péntek du, de hogyan jutunk oda a hova is?
Kokkk: tudsz a Tibinek 8"os tárcsához való hátsó adaptert? Csakhogy bringástéma maradjon....
Zappal ma ébredés után láttunk egy jó csajt...
és csakhogy intim téma is legyen: neked mikor jött meg utoljára?
naaaaaa, maradhatok?
Posted 2006. June 29. - 13:43
Vizipark lett a város egy órára. Csajommal húztuk a technikai ruházatot és mentünk jégesõbe kiállni, meg ereszek alatt fürdeni, bokáigérõ patakokban gyalogolni. Jégesõ jóság, bizsergeti a válladat, meg a fejedet.
Sok ázott csimota meg csak lesett a menedékbõl. Persze volt pár belevalóbb ember, aki esernyõvel próbálkozott igyekezni...
Bringázni is kellett volna menni! Kár, hogy vége....
Aktuális civil