Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. június 30. - 06:00

Írta 2006. június 30. - 01:39

Hosszas munka után elkészült a legújabb tuning a kisbringám telójába. Eredetileg a levegõn kívül semmi sem volt állítható rajta, és állandóan bekoppant. Most belülrõl állítható oda-visszaút csillapítást tettem bele. Ezek olyan jól állíthatóak, hogy még lock-out-ként is mûködnek. Sokkal érzékenyebb a teló és nulla levegõnél se koppan be!!

The life is short, ride more!
Írta 2006. június 30. - 00:33

leesik a fejem.
hétvégén megyek a rácalmási horgásztanyára. jeah.
kokkk, meg beszopott. igyá sok bort, és akkor tetszeni fognak azok a lányok is, akiknek te tetszel. jajj, ez gonosz

Írta 2006. június 29. - 23:18

BOLDOG PÉTER NAPOT A PÁLOKNAK!!!
csak most látom. köszönöm a Péterek nevében

Írta 2006. június 29. - 22:05

majd jövök
jók legyetek!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 29. - 19:28

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 29. - 19:28

Kokka: Nem kapsz mostanában leszállási engedélyt, vagy mi?

egyébként jön a második támadás!!!!!!! Jeeeeeee!
Valaki fürdõzni? Villámáltal megcsapatni?

Aktuális civil
Írta 2006. június 29. - 18:36

Anyum mondta hogy ha veszünk majd autót,olyan kellene amit jól lehet pakolni,én találtam :
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 29. - 18:11

LL pedig ne töröljön semmit. Mindenki azért írta azt ami, mert úgy gondolta/ja...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. június 29. - 18:10

Figyeljétek meg eljön még az az idõ, amikor több csajos téma lesz mint technikai

Én személyszerint örülök is neki.. kis változatosság

Éssss megjött a láncfeszítõm. juppí..
(valamit akartam még...)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 29. - 17:49

Írta 2006. június 29. - 17:15

Írta 2006. június 29. - 16:29

Esõ jó volt!
MENJÜNK ORFÛRE!!! Most nincs ott a sok buzi...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. június 29. - 15:46

Szeptember 2-3-án KÉT DH versenyt is rendezünk KOMLÓN. Sajna az évek alatt kifogytunk a felhalmozot PEPSI-s szalagjainkból (thx Kingl Robi). Sajnos egyenlõre nem tudtunk szerezni semmit. Vész esetben a VÍZMÛ-höz fordulunk, de az túl brutális (nem igazán szakad).
Kérlek titeket segítsetek szerezni pár tekerccsel. A fuvart meg tudom szervezni, csak fizetni ne kelljen sokat.
Nagyon köszi a szakosztály nevében is!!
Chicken
Tel: 30/4748-702 vagy hcsibe@vipmail.hu
Írta 2006. június 29. - 15:41

Legyen bringás téma is: ma elbicikliztem a CBA-ba
ja igen, és a bevásárlást mi vittük haza szomszéddal gokartal, rp hátizsákot a bukócsõre rögzítettem és ott is maradt. persze Kuszi telefonja is benne volt, de mire hazaértem már nem. visszamentünk megkeresni, és meglett!! összeraktuk, kicsit karcos néhol, meg behorpadt az akksija

itt meg még mindig nicsen madzagos telefon. van pár lyukas levél, leesett egy csomó dió,de a gyümölcsök megmaradtak

Mazsolka szárad

Tomy királyság! új focus-ok nagyon jók, meg ez a ford féle kis diezel is zsír
Írta 2006. június 29. - 15:20

Vagy, ha lesz szüli oder névnapod, akkor sütnek neked...
Itt is megállt a termelés a kódüzemben. De az elég durva volt, hogy telefonálni nem lehetett. A hálózat túlterhelt üzenet, leálltak az átjátszók. És mindez volt fél óra...
Írta 2006. június 29. - 15:15

Strandra v.ki? Este mozi?
Kösz Mildi az intézkedést, nem csinálsz inkább te 1-et nekem?
Írta 2006. június 29. - 14:37

Legyen bringás téma is: ma elbicikliztem a CBA-ba, száguldoztam az újhegyi dombon,lobogott a hajam, tök jót csapattam:D
Írta 2006. június 29. - 13:59

Kuszi: akkor péntek du, de hogyan jutunk oda a hova is?
Kokkk: tudsz a Tibinek 8"os tárcsához való hátsó adaptert? Csakhogy bringástéma maradjon....

Zappal ma ébredés után láttunk egy jó csajt...

és csakhogy intim téma is legyen: neked mikor jött meg utoljára?
naaaaaa, maradhatok?
Írta 2006. június 29. - 13:43

Vizipark lett a város egy órára. Csajommal húztuk a technikai ruházatot és mentünk jégesõbe kiállni, meg ereszek alatt fürdeni, bokáigérõ patakokban gyalogolni.

Sok ázott csimota meg csak lesett a menedékbõl. Persze volt pár belevalóbb ember, aki esernyõvel próbálkozott igyekezni...
Bringázni is kellett volna menni! Kár, hogy vége....
Aktuális civil