Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. June 30. - 12:18
Posted 2006. June 30. - 12:12
Na megnézem ezt az esõt alulról!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. June 30. - 12:00
most duzzogok mert utálok másnaposnak lenni.
Posted 2006. June 30. - 11:47
Posted 2006. June 30. - 11:44
Posted 2006. June 30. - 11:25
fasznak szóltok be, a pestipécsiekrõl is mindig elfeledkezik mindenki..
Posted 2006. June 30. - 11:18
Csomószor mentem úgy haza, hogy na most akár el is mehetnék tekerni. Aztán csak ülök és bambulok. Na de ez az én hülyeségem.
Posted 2006. June 30. - 11:08
Posted 2006. June 30. - 11:05
Úgyhogy kapja be mindenki, aki ennyire ráér...
Posted 2006. June 30. - 10:53
Ti hol éltek egyébként?!
Én a kánikula elõtt spec. minden hétvégén túráztam, bringáztam és ökörködtem. Amikor idõm volt, hétközben is.
Ezenkívül szerintem eleget próbálkoztam, hogy valami csapatfeeling fentmaradjon, Ildi is.
Az, hogy (részben, vagy valahonnan úgy érezhetõen) kihalt a szellem, szerintem elsõsorban nem rajtunk múlott. Bár ezt néha kommunikálni nekem nehéznek tûnik. Szerintem legegyszerûbb megmondani, ha valakinek valamivel baja van.
Bár, hogy mi lesz a vége úgyis tudom, nem ártana ezt azért személyesen megbeszélni....
Személy szerint szinte mindennap tekerek, mégsem sikerült együtt mennünk, illetve szinte senkivel sem, tisztelet a kivételnek.
Én csak sajnálom, hogy a tavalyi szinte mindennapos Kis-Tubesen naplemente nézõs, lefelé baszottul csapatós, nemfélünkafarkastól tekerésekbõl semmi sincs idén. Nekem hiányzik. És a Jéger nem pótolja. Ilyen vagyok és kész.
ez a topik attól jó, hogy nem csak a bringázásról szól, de azért mindig elõbukkan a téma, és mindenki jó hülye hozzá
Ha technikai okoskodásokat akarok olvasni, akkor belenézek a Tech-be és megijedek és szaladok ide vissza...
Hát én sem a technikai okoskodásokra gondoltam:D...
Posted 2006. June 30. - 10:48
Zap --te mirõl/kirõl beszélsz?(mi bringaszerelésrõl, nem Kokk?)
A statisztika szerint a CS.szellem álltalában nyaranta ki szokott hálni--mindenki szétszéled, de hogy miért?
Posted 2006. June 30. - 10:40
Meghalok egy züllött hajnalon...
láláláláááááá
ez a topik attól jó, hogy nem csak a bringázásról szól, de azért mindig elõbukkan a téma, és mindenki jó hülye hozzá
Ha technikai okoskodásokat akarok olvasni, akkor belenézek a Tech-be és megijedek és szaladok ide vissza...
Posted 2006. June 30. - 10:17
Én a kánikula elõtt spec. minden hétvégén túráztam, bringáztam és ökörködtem. Amikor idõm volt, hétközben is.
Ezenkívül szerintem eleget próbálkoztam, hogy valami csapatfeeling fentmaradjon, Ildi is.
Az, hogy (részben, vagy valahonnan úgy érezhetõen) kihalt a szellem, szerintem elsõsorban nem rajtunk múlott. Bár ezt néha kommunikálni nekem nehéznek tûnik. Szerintem legegyszerûbb megmondani, ha valakinek valamivel baja van.
Bár, hogy mi lesz a vége úgyis tudom, nem ártana ezt azért személyesen megbeszélni....
Aktuális civil
Posted 2006. June 30. - 09:53
Fahély: mikor érsz már rá? Egyszer túl hideg van, egyszer meg strandidõ! VAzz... :-)
Hétközben nehezen--sok a meló. Most hétvége? Úgyis dzsuvavan! Olyat meg nem mondam, hogy túl hideg van--talán TÉLEN :-))
Posted 2006. June 30. - 09:46
Köszöni szépen!Mellesleg Dalmának ezer mindenjót az EBre, bár még kicsit késõbb mentek! Örülök, hogy képviselsz minket! Szerintem nagyon verj oda nekik:D!
MSNen megbeszéltük, de hogy a többiek is tudják, nem lesz ott semmi surlódás.(A magyar nõi válogott utazását valaki örökítse meg nekem:D:D)!
...Persze megint diszkriminálok...
Posted 2006. June 30. - 09:25
Boccs, hogy elléptem, de ott nem volt jó kaja és éhes voltam és utána haza akrtam menni, de utána meg elautókáztam millió liter benyát és még össze is futottam Atusékkal.
Shoshi:
Márió: faszásat!!! De az infrát adhattad volna elötte...
Fahély: mikor érsz már rá? Egyszer túl hideg van, egyszer meg strandidõ! VAzz... :-)
Mindjárt indulok Csopakra. Szokás szerint nincs sok kedvem a sok újgazdag sznobhoz. Persze megint diszkriminálok, de nem nekem való az ilyen puccparádé...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 30. - 09:24
Posted 2006. June 30. - 08:35
Fúúú, mekkorát henteregtünk tegnap ebben Traffic-ban!
Esõ király, csak kicsit keresztülhúzza a számításaimat!
Csikó üzeni, hogy holnap 17:00 Teca, onnét indulás Jákob-hegyre gyalogosan, már aki ezt választja úgy összességében!
Kokka:
Én értelek! Nem a csajokkal van a gond, egyáltalán nem. Engem személy szerint inkább az zavar, hogy már semmi sem szól a bringázásról. Már szinte sértõdés van, ha brinzáni hívunk valakit. Ittavégefusselvéle.
Mellesleg Dalmának ezer mindenjót az EBre, bár még kicsit késõbb mentek! Örülök, hogy képviselsz minket! Szerintem nagyon verj oda nekik:D!
(A magyar nõi válogott utazását valaki örökítse meg nekem:D:D)!
Máriónak meg jó görögözést, csajodra vigyázz meg magadra is!