Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na haj! Köszi Tibouron!

Dalmáékról én sem tudok semmit.

Sikerült kontaktot találnom a Környezetvédelmi Felügyelõséghez. Aszonták nem lesz gáz a versenyengedéllyel, lesznek feltételek, általános feltételek, de csak a megszokottak. Viszont van eljárási díj, ami 25 000 Ft. Addig nincs engedély, amíg ezt be nem csengetjük.

Sztem lassan érdemes lenne összeülni, és szponzorok után kajtatni...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dalmáékról nem tud valaki valamit?! Mi volt velük? Nem jön be a dalmamag...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
BALCSISJÓREGGELT!!!

SHOSH--és a doppingszponzoroknak nem köszönöd meg? --Meghallottam, hogy milyen távokat teljesítettél és mibõl és ledöbbentem elég rendesen(nekem 3 nap kellene ehhez hehehe) GRATULA!!!!!

Ne vegyetek autót , csak gond van vele és viszi a pénzt.(aksirotty)

Üdv itthon a RUGÓSTAGOPULOSZNAK!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na hella balatonozók, meg görögözõ!

Kinem szarja le, hogy megfejelte:D.

Kurva jó volt minden, pénteken csak pilledés, szombaton strandolás, meg iszonyat naplementében vacsorálás, 8 méterre a víztõl! Jó volt, hogy Öcsémék is voltak végre!

Verseny nagyon faszás volt, az elsõ felében végig röhögtem, meg bolondkodtam. Futás második felében kalapáccsal tarkón vertek. Onnét túlélés. A futás kicsit szarul volt szervezve, a többi tutti volt. Úszás ment a legjobban, bringát nem nyomtam, a futás meg nem volt naggyon nagyon szar:D! Végülis nyertem, mert végig akartam csinálni, és az simán ment. És csak 11 perccel maradtam le a második célomról, ami kicsit erõs célkitûzés volt. Ha nincs 40 fok, akkor megvan az is.
Mi lett volna, ha edzek is rá rendesen. Nemcsak 10szer megyek el úszni négy év után, meg nem csak heti egyszer futok...

Asszem mostanság nem basztatok senkit sem, hogy jöjjön bringázni. A golyóim le vannak könnyítve, kicsit hiányzik róluk a bürke. Tegnap csak terpeszben tudtam járni. Ma már fasza, de olyan izomlázam van, hogy nyújtott lábbal megyek le a lépcsõn:D!

Most pihi. Hétvége felé mehetünk pár lájtosat!

Köszönöm mindenkinek a szrukolást, elsõsorban a Menedzseremnek, Napkinnak és a másnapos Kolyoknek, Huginak, Cseri családnak, Szalavári Robiéknak, és mindenkinek!

Na szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ok...köszi :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

érdemes ddr2 venni,ha a többi nem az?ugye még mindig áll hogy a leglasabb elem sebességén fut az "egész"

Hát vehetsz DDR2-t, de elõtte jól élezd meg a késed, mert be kell faragni a sima DDR foglalatba. Bár a nagykalapáccsal is sikerülhet. Esetleg direktbe forraszd össze az érintkezõket. Utána már csak BIOS-t kell frissítened valami DDR2-es lap cuccával. Ha így összegányoltál mindent, akkor vegyél egy másik alaplapot, memóriát, stb...

Ja, és a Passat 6 személy számára is kényelmes! ;)
A hullámkatica meg a jövõ sportja!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hétvégejó volt, kár, hogy nem volt össznépi parti, most már 100, hogy én vagyok a világ legrosszabb napozója, Atusnak kössz a fuvart, Vikicsaládnak a szállást

és Shoshinak gratula az emberfeletti teljesítményért!!! Hihetetlen volt végignézni... ;)

(És bár foci, azért örülök, hogy az olaszok nyertek...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóhogy nyert...bár most csak nem a izó val volt :D

no mi volt ezen a döntõn...
egész megszerettem a focit,de hogy a Zidane mért fejelte le az az olaszt...

jah eddig úgy tûnik hogy a ram volt...legalálbbis mikor kiszedtem azonal hejre jött minden,meg a memtest sem mond semmi hibát a maradékra,viszont most kéne bele ram.
érdemes ddr2 venni,ha a többi nem az?ugye még mindig áll hogy a leglasabb elem sebességén fut az "egész"

a KTK-FÉK az mi egész pontosan?Van onnan valmi Fiatal Értelmiségi Klub kártyám...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor a RAM volt?

Egyébként nem vagyok már rák, nem ég abszolút, jól bebarnult. :D Viszont izomlázam az egész testemben van a kicseszett hullámkaticázástól. :D

Sajna, hogy nem sikerült összehozni találkát nagyon senkivel.. Majd legközelebb!
Shosh: nyertél?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Nemtom tudod-e, de azok örökgaranciások. Csak valahogy vissza kell juttatni a gyártóhoz, vagy ilyesmi, és kapsz másikat...

Fáj a jobb kezem, oldalam, tiszta izomlázas vagyok a labdázástól :D

Ja, és hajnali 4kor még fogolódtam, nem bírtam elaludni. Vicces dolog ez a kávé...

hm..
én is úgy tudtam,most utána is néztem és valóban...
de hogy hogy lehet ezt viszajutattni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

nem kell valakinek egy kingstone 256os modul?
megvan a ludas..

Nemtom tudod-e, de azok örökgaranciások. Csak valahogy vissza kell juttatni a gyártóhoz, vagy ilyesmi, és kapsz másikat...

Fáj a jobb kezem, oldalam, tiszta izomlázas vagyok a labdázástól :D

Ja, és hajnali 4kor még fogolódtam, nem bírtam elaludni. Vicces dolog ez a kávé...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na csõ itthon rákok!!!

Láttunk hazafelé Mohács irányába tartó outis bolyt...

nem kell valakinek egy kingstone 256os modul?
megvan a ludas..

iljicsröl valaki tud valamit?él még?
kicsit unom a várakozást

este meccs lessz!!

a pékcsajprojekt abba maradt esztétikai okobol,bár tv bemondnó még lehet belõle :D

moszkvics,ha jársz erre,akkor a privire válaszolj!még réégbebben küdtem

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó volt ez a Siófok túra.
Zap az most Rák. Meg kicsit mindenki.
Én meg zombi lettem. Ébren tart a kávé :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Villány jó volt, mocsok keveset aludtam, de most újult erõvel behányok pár pólót és nyomás Balcsira!!!! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Majd hívlak, ha elindultam otthonról. Onnantól kb. 10 perc.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, Tiburon 6kor fog indulni. Hát azért nekem a 8 is elég lesz úgy érzem...
na, akkor alvás Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Na hello néggerek!! Most megyek, nagyon megnézem a Ponyvaregyént, mégha fél órája is megy! Ezek szerint mindenkinek megvan rá az esély,hogy fasza hétvégéje legyen! Akkor hát nincs más hátra,mint elõre!!:)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Most megyek haza most hívj 10perc--

Korán reggel, de még nekünk is meg kell beszélni...

na üdv

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na figyelem!
Holnap asszem inkább mi is a Balatont vennénk irányba.
Tibee mikor indultok? Meg hova? Nem baj ha mi is megyünk? ;)
Na de majd mindjá telefonálok is... de nem veszi fel. áh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
SHOOSH--a dopinngszerek!!! bazeg nehogy elfelejsd elvinni, a végén megint második leszel :-)))

ÚSSZZÁL--BRINGÁZZ-FUSSÁLLLL!!! HAAIJTSÁÁÁ!!!

jó pancsikálást