Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. July 10. - 10:13
Dalmáékról én sem tudok semmit.
Sikerült kontaktot találnom a Környezetvédelmi Felügyelõséghez. Aszonták nem lesz gáz a versenyengedéllyel, lesznek feltételek, általános feltételek, de csak a megszokottak. Viszont van eljárási díj, ami 25 000 Ft. Addig nincs engedély, amíg ezt be nem csengetjük.
Sztem lassan érdemes lenne összeülni, és szponzorok után kajtatni...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. July 10. - 09:27
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. July 10. - 09:18
SHOSH--és a doppingszponzoroknak nem köszönöd meg? --Meghallottam, hogy milyen távokat teljesítettél és mibõl és ledöbbentem elég rendesen(nekem 3 nap kellene ehhez hehehe) GRATULA!!!!!
Ne vegyetek autót , csak gond van vele és viszi a pénzt.(aksirotty)
Üdv itthon a RUGÓSTAGOPULOSZNAK!
Posted 2006. July 10. - 08:20
Kinem szarja le, hogy megfejelte:D.
Kurva jó volt minden, pénteken csak pilledés, szombaton strandolás, meg iszonyat naplementében vacsorálás, 8 méterre a víztõl! Jó volt, hogy Öcsémék is voltak végre!
Verseny nagyon faszás volt, az elsõ felében végig röhögtem, meg bolondkodtam. Futás második felében kalapáccsal tarkón vertek. Onnét túlélés. A futás kicsit szarul volt szervezve, a többi tutti volt. Úszás ment a legjobban, bringát nem nyomtam, a futás meg nem volt naggyon nagyon szar:D! Végülis nyertem, mert végig akartam csinálni, és az simán ment. És csak 11 perccel maradtam le a második célomról, ami kicsit erõs célkitûzés volt. Ha nincs 40 fok, akkor megvan az is.
Mi lett volna, ha edzek is rá rendesen. Nemcsak 10szer megyek el úszni négy év után, meg nem csak heti egyszer futok...
Asszem mostanság nem basztatok senkit sem, hogy jöjjön bringázni. A golyóim le vannak könnyítve, kicsit hiányzik róluk a bürke. Tegnap csak terpeszben tudtam járni. Ma már fasza, de olyan izomlázam van, hogy nyújtott lábbal megyek le a lépcsõn:D!
Most pihi. Hétvége felé mehetünk pár lájtosat!
Köszönöm mindenkinek a szrukolást, elsõsorban a Menedzseremnek, Napkinnak és a másnapos Kolyoknek, Huginak, Cseri családnak, Szalavári Robiéknak, és mindenkinek!
Na szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. July 09. - 23:53
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. July 09. - 23:48
Hát vehetsz DDR2-t, de elõtte jól élezd meg a késed, mert be kell faragni a sima DDR foglalatba. Bár a nagykalapáccsal is sikerülhet. Esetleg direktbe forraszd össze az érintkezõket. Utána már csak BIOS-t kell frissítened valami DDR2-es lap cuccával. Ha így összegányoltál mindent, akkor vegyél egy másik alaplapot, memóriát, stb...érdemes ddr2 venni,ha a többi nem az?ugye még mindig áll hogy a leglasabb elem sebességén fut az "egész"
Ja, és a Passat 6 személy számára is kényelmes!
A hullámkatica meg a jövõ sportja!
Posted 2006. July 09. - 23:43
és Shoshinak gratula az emberfeletti teljesítményért!!! Hihetetlen volt végignézni...
(És bár foci, azért örülök, hogy az olaszok nyertek...)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. July 09. - 23:38
no mi volt ezen a döntõn...
egész megszerettem a focit,de hogy a Zidane mért fejelte le az az olaszt...
jah eddig úgy tûnik hogy a ram volt...legalálbbis mikor kiszedtem azonal hejre jött minden,meg a memtest sem mond semmi hibát a maradékra,viszont most kéne bele ram.
érdemes ddr2 venni,ha a többi nem az?ugye még mindig áll hogy a leglasabb elem sebességén fut az "egész"
a KTK-FÉK az mi egész pontosan?Van onnan valmi Fiatal Értelmiségi Klub kártyám...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. July 09. - 17:06
Egyébként nem vagyok már rák, nem ég abszolút, jól bebarnult. Viszont izomlázam az egész testemben van a kicseszett hullámkaticázástól.
Sajna, hogy nem sikerült összehozni találkát nagyon senkivel.. Majd legközelebb!
Shosh: nyertél?
Aktuális civil
Posted 2006. July 09. - 16:58
Nemtom tudod-e, de azok örökgaranciások. Csak valahogy vissza kell juttatni a gyártóhoz, vagy ilyesmi, és kapsz másikat...
Fáj a jobb kezem, oldalam, tiszta izomlázas vagyok a labdázástól
Ja, és hajnali 4kor még fogolódtam, nem bírtam elaludni. Vicces dolog ez a kávé...
hm..
én is úgy tudtam,most utána is néztem és valóban...
de hogy hogy lehet ezt viszajutattni...
Posted 2006. July 09. - 14:50
Nemtom tudod-e, de azok örökgaranciások. Csak valahogy vissza kell juttatni a gyártóhoz, vagy ilyesmi, és kapsz másikat...nem kell valakinek egy kingstone 256os modul?
megvan a ludas..
Fáj a jobb kezem, oldalam, tiszta izomlázas vagyok a labdázástól
Ja, és hajnali 4kor még fogolódtam, nem bírtam elaludni. Vicces dolog ez a kávé...
Posted 2006. July 09. - 14:32
Láttunk hazafelé Mohács irányába tartó outis bolyt...
nem kell valakinek egy kingstone 256os modul?
megvan a ludas..
iljicsröl valaki tud valamit?él még?
kicsit unom a várakozást
este meccs lessz!!
a pékcsajprojekt abba maradt esztétikai okobol,bár tv bemondnó még lehet belõle
moszkvics,ha jársz erre,akkor a privire válaszolj!még réégbebben küdtem
Posted 2006. July 09. - 01:16
Zap az most Rák. Meg kicsit mindenki.
Én meg zombi lettem. Ébren tart a kávé
Posted 2006. July 08. - 11:04
Posted 2006. July 08. - 06:55
Majd hívlak, ha elindultam otthonról. Onnantól kb. 10 perc.
Posted 2006. July 07. - 23:23
na, akkor alvás
Posted 2006. July 07. - 21:41
Posted 2006. July 07. - 16:49
Korán reggel, de még nekünk is meg kell beszélni...
na üdv
Posted 2006. July 07. - 16:11
Holnap asszem inkább mi is a Balatont vennénk irányba.
Tibee mikor indultok? Meg hova? Nem baj ha mi is megyünk?
Na de majd mindjá telefonálok is... de nem veszi fel. áh.
Posted 2006. July 07. - 15:29
ÚSSZZÁL--BRINGÁZZ-FUSSÁLLLL!!! HAAIJTSÁÁÁ!!!
jó pancsikálást