Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Round 2!

Tibur: akár már most is vihetem, vagy este 8 után?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
gyíí videózásra lehet csatlakoznék.
mit kõ hozni? :)

Dalmának sok sok boldogot ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Személy szerint nem láttam a Roamot, így ha Zsolo azért azt is elhozná, és átmásolhatnám, vagy valahogy egy csendes sarokban megnézhetném, az nagyon szép dolog lenne! Egyelõre nem tudok mit adni cserébe, de ha lesz, adok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugrálni akarok!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A Roamot már láttam. :D
De olyan legyen, amiben van floateres Kona!!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A pörgõsebb! :D

Shoshi: thx! ;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Melyik film legyen?

dalma

dalma

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Bulldogot a neved napjára, Dalma!

Basszus! Tényleg! Dalmának boldog névnapot!

És basszsus, reggel még eszemben volt, de BOLDOG NÉVNAPOD DALMA!!!

Köszönöm szépen!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bulldogot a neved napjára, Dalma!

Este meg ja. Simán. Ventillátort vigyek? :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Többiek egy esti vidijózásra? Úgy 20:30-21:00 körül, csajokkal, bandával...

És Ügyes voltál Kokk! Már intézem a képeket!

Basszus! Tényleg! Dalmának boldog névnapot!

Juhhééé! Megjött a régi Dirt:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
ÉS a ma este még nekem is jó, mert csak hajnalban indulunk... ;)

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, aki kint volt! Jó dolog REPÜLNIIIIIIIIII!!!! :D

Tibur: akár már most is, vagy este 8 után? És elõre is kössz!

És basszsus, reggel még eszemben volt, de BOLDOG NÉVNAPOD DALMA!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Mindenki:
Arra gondoltam, hogy mivel nem nagyon van mtb-m a héten, ezért csinálhatunk olyat, hogy ti rájdoltok, émmeg/mimeg fotózgatok/tunk, mert úgysem bírom ki bütykös kerekek nélkül.
Meg olyat is csinálhatunk, hogy videózunk nálunk valamelyik nap, ha Zsolo hajlandó levetíteni az új filmjeit! Csak idõben szóljatok, mert melózunk, és akkor haza kell jönnünk!

Számunkra bármire csak a ma este a jó, 20:00 után Pld egy fotelben ülõs videózást tolhatnánk.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
PALACSINTÁS JÓREGGELT!!!

Köszönjük a sütés/fõzést

SHOSH--tegnap jól elvittem az újságot--sorry, maj ma valahogy

Ugrálóknak jó ugrálást!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt csintalanok!

Kokka:
Lassan hívlak!

Mindenki:
Arra gondoltam, hogy mivel nem nagyon van mtb-m a héten, ezért csinálhatunk olyat, hogy ti rájdoltok, émmeg/mimeg fotózgatok/tunk, mert úgysem bírom ki bütykös kerekek nélkül.
Meg olyat is csinálhatunk, hogy videózunk nálunk valamelyik nap, ha Zsolo hajlandó levetíteni az új filmjeit! Csak idõben szóljatok, mert melózunk, és akkor haza kell jönnünk!

Szép nagyot!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Királyság volt az este! ;) Kössz a vendéglátást és a rendíthetetlen lelkesedést a sütés iránt... :)

Most pedig ugrálás!!!

Aztán biztosítás kötés, vásárlás és irány, mert várnak a sellõlányok...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Remélem nem kell mégegyszer elmondanom, hogy: Útálok korán kelni!
Pedig az este tökjó volt...csak nem kávéztam be eléggé, és hamar elfogyott az energia. Aztán csak lestem, hogy mennyire dinamikusan alakuló szabályrendszere van az únó-nak...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

a nagyobb autógyárak az autóiknak kb. 60-70%-át szerelik diezellel, fõleg a középkategóriás autókban (passat, laguna, vectra stb) de most már egyre több kisebb autókban is a diezel (golf, astra) sõt ott a WV 1.4 PDTDI, Renault 1.5 DCI, amivel a polok, clio-k elég jól mennek. és az új diezelek majdnem mindenben verik a benzineseket. egy 2.0 16V benzinmotor olyan 150-160 ló körüli. egy diezel is ennyi és nagyobb a nyomatéka, kevesebbet eszik. és a gyárak a legtöbb pénzt a diezel motorjaik fejlsztésébe ölik, mert az a jövõ.

Latod mindezekert irtam, hogy ez szubjektiv velemeny volt. Ismerem a tenyeket, de en vagyok az aki ennek tudataban is BENZINesre eskuszom. Izlesek es pofonok vagy ilyesmi. :)
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
a nagyobb autógyárak az autóiknak kb. 60-70%-át szerelik diezellel, fõleg a középkategóriás autókban (passat, laguna, vectra stb) de most már egyre több kisebb autókban is a diezel (golf, astra) sõt ott a WV 1.4 PDTDI, Renault 1.5 DCI, amivel a polok, clio-k elég jól mennek. és az új diezelek majdnem mindenben verik a benzineseket. egy 2.0 16V benzinmotor olyan 150-160 ló körüli. egy diezel is ennyi és nagyobb a nyomatéka, kevesebbet eszik. és a gyárak a legtöbb pénzt a diezel motorjaik fejlsztésébe ölik, mert az a jövõ.

fotozáshoz meg én sem értek, de nem is szólok bele.

Kõszegre nem akar jönni vki? én jövõ péntektõl szerdáig leszek ott. és érdemes eljönni, mer baroni jókat lehet bringázni. már egyeztettem a kõszegi bringásokkal :)
szálláslehetõségek:http://www.gyongyvir...hu/index_hu.php

http://www.iranymagy...g_west/I030014/

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Szep jo estet mindenkinek!
Megint itt vagyok beleszovegelni...

Dizel autot vegyen aki akar. Szubjektiv velemenyem szerint dizelmotort hajoba+vonatba :)

Nem nagyon vagom a fotozast, de ilyen 400 ISO erzekeny filmeket csak belteri, mutermi fotozasokra hasznalnak, de vagjatok agyon ha fszagot irok.

Azert latom megy az elet itt a forumon megint, mert nem hetvege van, csak ez lehet a megfejtes...

Mar nagyon varom, hogy megint a Mecsekben tekerhessek, szerintem az egyik legjobb hely Mo-n... mindjart szabi es -->Malev
Sei, soku Si.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

...érdekes beírás a fenntebbi fórumra..: "Foci VB-t is elveszetették, autókat se tudnak gyártani... Viva la revolucion!!

naaa...
régen még tudtak.. :bell:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda