Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most miért nem kapálunk? A zöccségeket meg kell kapálni, mert különben nem lesznek szépek. Ájájj...
Én nem hozok, mert most ebben a nagy melegben tüzel. Jó melege lehet, mert egész éjjel vonyít...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ja ott Teca mondjuk 18:00-kor. Tommy nem kapálunk! Hülye vagy:-))
KI hoz kutyót? (én is a nagyobbikat)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Holnap reggel kapálunk? Mert akkor kell vinni aztat is... Csak baltát, meg bozótvágó kést akartam vinni ilyesmi felszerelésként. Bár még egy metszõollót is berakhatok.

Ja, és annyit megbeszéltünk, hogy 6kor indulunk, de honnan? Ti a városból? Mert mondjuk nekem elég nagy hülyeség lenne bemenni, hogy visszajöjjek. Majd megvárlak titeket Tecánál egy sör mellett ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...mindenki elhúz a redvába, mi meg kapálhatjuk a pályát! :-)))(részegen, napszemcsibe, persze--kutyákkal)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Na lelépek én is ezzel a bekeverõs, nõi tulajdonsággal nagy mértékben rendelkezõ, pocskolni nem akaró,de aztán mégisKokkkal, balatonra suhanó bebaszós buliba vagy mi! Kiváncsi leszek. Üvegrumok,strandcucc,napszemcsi, ez a hétvége mottója,ja na meg wcpapír!!
Nektek meg jó fenn alvást, aztán jó pályanézést fakkenek!!
NA písz

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na morning!

Tennap leszórtuk a parkettát. Ez is egy egxzxxakt tuddomány...

Meg van új radijjátor is a fürdõben, de a PÉTÁVos arcok nem tudtak szalagot szerezni. Legalább is ipari mennyiségben nem.

Most meg elmegyek a városba, mert utána jajj, lesz kkánikula, kiszárad a balaton, a mantõk 30%-kal többet járnak, az idõsek húzódjanak be, a gépek felmelegszenek, és jajjj, jön a világvége! Jajajajajajajajjj!

Píxxx out. Hétfõn majd jövés. Asszem.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó reggelt buzik!
Én munkabuzinak érzem magam. Fél9kor már itt voltam.
6kor felkeltem, nem tudtam aludni, elmentem a Tescoba sörért (estére), meg kutyakajáért. És most itt vagyok, és nézek ki bután a fejembõl, mert annyi feladatom van, azt se tudom mibe kapjak bele...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Most rohangálok egyet, aztán nyomás Balcsira, aztán onnan rögtön Pest! Nem tudom mikor érek haza, szal mindenkinek minden jót!

Tibur: ha belefér, el tudod hozni a csapágyakat? Mert valószínûleg hétfõn nem érek haza... De még telefon, vagy valahogy kontaktolunk! Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Jóreggelt RIDEREK!!

ZAP--nem vált be a sörösdoboz?

LL--kötegelõ(5mm széles)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na én Kõszeg action :rocketman

csáááá

:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem az volt a kérdés, hogy szar-e, meg, hogy hogyan lehet átalakítani, hanem, hogy van-e valakinek ilyen és oda tudja-e adni!
Egyébként igen, olyan, mint a képen.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

ilyen-e:
Feltöltött kép

ja de van ilyenem
de 800froint egy aheadre átalakító

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az szar. Mert régi és tuti szar! :D

nekem aquafresh elektronyos fogpolírozóm van és faszás. De a humánerõforrás a nyerõ! Ez tuti. Mert.

Holnap Balcsi. Aztán onnan Pest. aztán Pécs és megint PEst. Közben sunyiban fölteleportálom az összes bringám... :D

És elcsesztem az elmaileket, amit a katonabogarakra küldtem, az törlendõ, mert sajna nem oda akartam... Sorry...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Nem Aheades, hanem régi szabvány, diós. 22.2mm-es. Nem ráfog a villanyakra, hanem belemegy és ott feszíti be marát egy dió.

ilyen-e:
Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

vadda fák?

Nem Aheades, hanem régi szabvány, diós. 22.2mm-es. Nem ráfog a villanyakra, hanem belemegy és ott feszíti be marát egy dió.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nm is tudom teszkóba asszem 20asával vannak csomzva és 150forint körül emlékszem

ez mi?
nem lehet hogy tudok nektek segíteni ebben?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Nincs valakinek egy 22.2-es diós stucnija? Lehetõleg minnél rövidebb...

vadda fák?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem csak mákos van. A diós sajnos elfogyott. ;)

Jövõ héten még kidolgozom magam, mint állat, aztán csajommal megyünk nyaralni egyet Siófokra :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nincs valakinek egy 22.2-es diós stucnija? Lehetõleg minnél rövidebb...

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Háhháá! Fiki-fákkenek, szalagra nagyon nagy esélyünk van,hogy lesz,majd holnbap derül ki hogy mennyi van;Vízmûves, de sztem tökegymindegy hogy milyen! Agregátor az sajnos bérléssel lesz megoldható!!:( Na megyek szarok, me rosszul vagyok!