Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Egyébként hihetetlen mennyi durva baleset van. Én félek az utakon már, de komolyan. Minden napra jut egy ilyen....
Mondjuk ezzel a Kiával max 70-nel, ezeken az utakon meg tényleg max. 90-nel szabadna menni.

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, hogy ne maradjon senkiben tüske, azér válaszolok, mert látom ez nagyrészt nekem szólt. Bár örültem volna, ha felhozod.
Szóval nem az összekovácsolás ellen vagyok, ez remélem egyértelmû. Csak érdekes, hogy elkezdtek külön utakon járni és hirtelen eszedbe jut valami, akkor mindenki rögtön hasonuljon hozzá.
A képek, amik kialakulnak, pedig valami miatt alakulnak úgy, mi tehetünk róla, mindenért ami körülöttünk történik, azért mi vagyunk a felelõsek, és ezt mondom magamnak is.

Na. Utálok írni. Fõleg 2 sornál többet ide. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ezt jól széjjelszedték. Mondjuk számomra meglepõ, hogy a BMW is mennyire összetört...
Szóval ez szar.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Most semmi érvelés... Hullaság van. De azért jó volt! ;) Mindenkinek köszönöm az ellátásokat! Víz, energiacsoki, sör, zsíroskenyér, ...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát basszátok meg. Igaz, hogy kurvára sajnálom, hogy most sem tudtam veletek menni, de leszarom, mert jövõ héten NYARALÁS!
papucsban bringázás spd pedállal
hullámkaticázás
semmittevés
borozás, sörözés
felnõtt programok :D
áh, de jó lesz...

Kuszi: induljunk mááááár!!!!!!!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
EEEZEZEZEZEZGECCIII JÓÓÓ VOLT!!!!!
igaz borultam egy kcsit,elszámoltam egy kanyart,de jó hogy ez a angy védõt izaddtam eddig,mert most jól jött:D
isteni volt ez!!!

figy ha ezen múlik van védõcuccom eladó ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Bár Zapat, én azért vetettem fel, hogy tényleg együtt menjünk. Az, hogy te napok óta kitaláltál valamit, de senkinek nem szólsz nem ér fel azzal, hogy megpróbáltam tenni egy közös tekerés érdekében... ;) Sztem. De ne értsd félre, abszolút nem zavar, ha Tubestõl valaki csapat egyet, vagy túrázik tovább, csak el kellett mondanom, hogy ne bökje a csõröm!

Böki a csõröd, mi kisbuzi... Szerelmes vagy, vagy mi van?

Azért annyira nem volt rossz Orfûre menni, ugye?

Aktuális civil

Radig

Radig

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Nem sértõdtem meg. Csak nem volt jó kedvem. Azért nem jártam eddig erre, mert nem nagyon tudtam nethez jutni, mivel dolgoztam, suliba jártam(kóter). Az új ember télleg nem mindíg jó, de az csak valamilyen szintû ismerettség után derül ki úgyis, hogy jó-e vagy nem:) Lehet jó barát, és rossz ellenség. Én szeretnék inkább barát lenni, de majd kiderül milyen benyomást keltek. Szívesen mennék, csak az a gond, hogy nincs még normális védõcuccom, úgyhogy arra még gyûjtök, ezért megyek csak könnyû terepre, és esetleg fittizni:Ð Remélem mostanában majd tudok errefele járni, és akkor esetleg meg tudom ismerni a banda egy részét. Na majd kiderül. Jó tekerést, ha kinn vagytok.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Feltöltött kép NAGYONFASZAFeltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, végeztem... Készülõdöm és megyek. Mondtam, hogy a fél 5 ló jó. Kicsit körülményesek vagytok, de mégha ilyen gázosan is, örülök, hogy összejött a csapat. Aztán legalább egy kicsit megyünk együtt és mindenki mehet tovább arra, amerre szeretne. Bár Zapat, én azért vetettem fel, hogy tényleg együtt menjünk. Az, hogy te napok óta kitaláltál valamit, de senkinek nem szólsz nem ér fel azzal, hogy megpróbáltam tenni egy közös tekerés érdekében... ;) Sztem. De ne értsd félre, abszolút nem zavar, ha Tubestõl valaki csapat egyet, vagy túrázik tovább, csak el kellett mondanom, hogy ne bökje a csõröm! Lefelé úgysem tudunk dumálni, meg az csak pár perc, de örülök, hogy nem léptél el 4-kor! És ezentúl mindent el fogok mondani, hogy ne alakuljanak ki olyan képek, amiknek nem kell kialakulniuk! :D Vazz, mi a szart ettem?! Hehehe...

Na, még 19 perc! Sietés! Ott várok mindenkit...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
FÉL 5 LÓÓÓÓFeltöltött kép senki többet harmadszor? durr-durr-durr

kösz ravasz

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor fél5 ló.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

no Shsohiék jönnek félre...
mikor utoljára idenéztem az volt még a fix...

döntsuk már el h mi legyen

ha jó fél5 mindenkinek akkor legyen már az!

Akkor én is fél 5 és hova? NAPKIN ALBERT KOKK?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no Shsohiék jönnek félre...
mikor utoljára idenéztem az volt még a fix...

döntsuk már el h mi legyen

ha jó fél5 mindenkinek akkor legyen már az!

mármint én hoszút megyek...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Akkor legyen az, hogy feltoljuk a "PÁLYÁN" nézelõdve és arra hátul lemegyünk Orfûre...he? Vagy fordítva és lefele nézelõdve...

Csak mindehhez az 5ös indulás késõn van....

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
De jól lesz nektek...
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Akkor legyen az, hogy feltoljuk a "PÁLYÁN" nézelõdve és arra hátul lemegyünk Orfûre...he? Vagy fordítva és lefele nézelõdve...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én spec. Jakab-hegy, vagy Orfû, ahogy napok óta tervezem...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
hova? merre? kivel?

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts