Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy a lepucolt tárcsákkal dobáld meg?! :D

Zapat: én nem értettem, de érdekel, szal fejtsd ki nyugodtan!

Én baszarás mód örültem a tegnapnak. Pedig kicsit odavoltam, de nem számít(ott)... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Igen, nézz körül kicsit.

Kokka:
Ezt én mutattam:D!

Márió:
Igen, azt én sem értettem már eccer. Hogy mit akarhat az ilyen:D!?!?!?!!? Írj neki!

Hát nem tudom...egyedülálló meg minden...
Pesti dock os picsa..
inkább lepucolom a tárcsákat :D

peace

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igen, nézz körül kicsit.

Kokka:
Ezt én mutattam:D!

Márió:
Igen, azt én sem értettem már eccer. Hogy mit akarhat az ilyen:D!?!?!?!!? Írj neki!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát ha ez ellenségképkeresés.... :(
Örülök azért, hogy lejött amit szerettem volna mondani.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
S: ;) a legpontosabban!

Nem ezt mutattad a múltkor is?! :)

Sztem én délután kinézek Pollackra... Idén még nem is voltam.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Most ezt kurvára nem értem mire szól....
Én az ÉN véleményemet mondtam, ami ugyanúgy egy nézõpont, ami ugyanúgy lehet, hogy más, mint másé.
De nézzetek már körül kicsit!

Azt hiszem az enyém is az. Sohasem zavart, ha valaki más utakon járt.

Kokk meg jót akart. Egy közös tekerést, sztem nem akart ugráltatni senkit, meg hasonultatni, vagy mit. Csak azt akarta, ami volt is, hogy közösen mennyünk és mindenki vigyorogjon. És jó volt. Nincs ebben semmi ellenségkép... Nem kell keresni:D.

Strand nem lesz ma. Márió megint valami girhes szõke bárkurva:D?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
strandra?
öööö iwiw Pintér Réka(Béku) Budapest...kicsit zavarba jöttem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó reggelt! Sikerült felébrednem, voltam moziban tekerés helyett, jó volt. Ma remélem összejön a tekerés is.
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Körbenéztem. Kupi van a szobámban. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Az ilyen örökérvényû egyházi kinyilatkoztatásoktól meg feláll a hátamon a szõr... Nem lehet, hogy létezik más nézõpont, vagy más út is? Na mindegy.

Most ezt kurvára nem értem mire szól....
Én az ÉN véleményemet mondtam, ami ugyanúgy egy nézõpont, ami ugyanúgy lehet, hogy más, mint másé.
De nézzetek már körül kicsit!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, Tomi, egy rövidet megyek szívesen, de Orfût tuti nem! :D

Wuff: fent voltam Pesten és akartalak hívni sörözni, meg tartozást rendezni, de...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ma is vazze:D?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk, múlt héten kerestél, de nyaraltam épp küffõdön, nem akartam felvenni :) Mit szerettél volna?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
na, indulunk. asszem
a post-olást nem tudom megígérni, mert már kinéztem múltkor is egy internet kávézót :D
de azért igyekszem visszafogni magam.
Na, ti meg menjetek Orfûre!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egy rövid lazát akár ma is szívesen tekerek!

És a pimp-pince sajna elmarad, de az uránvárosi kérót is össze lehetne hozni valami faszásra... :D Az már tuti, hogy a bárpult támfalelemekbõl lesz! ;) De majd még sok okosság kell oda.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na jó reggelt!

Király volt a rájd. Volt flow, meg tempó, nagyon faszás volt! Még pár érdekes szitu is akadt:D! YZ0 meg isten, úgy tûnik én is egész jó erõben voltam, és minden ott és úgy mûködött ahogy kellett!

Tomyéknak nagyon jó nyaralást! Aztán nem ám onnét is post-olsz, mert elverlek:D!

Indul a sokadik lakásprojekt hullám, most már tényleg a vége felé!

Kokka:
Pedig azthittem megcsináljuk a pimp-pincét is!

Az ilyen örökérvényû egyházi kinyilatkoztatásoktól meg feláll a hátamon a szõr... Nem lehet, hogy létezik más nézõpont, vagy más út is? Na mindegy.

Mindenkinek szép napot és jó pihegést, gondolom ma nem lesz rájd!

Radig

Radig

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Hali!
Igazság szerint pénzem nincs rá. De szept. elején jön zsé, úgyhogy egy 661 Fullface-t (Full Comp) és egy normális sípcsontévdõt bevállalok.
Szép napot mindenkinek!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Erre onnan jöttél rá, hogy nem volt benne hengerfejrõl szó? :P :D

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Szóval nem az összekovácsolás ellen vagyok, ez remélem egyértelmû. Csak érdekes, hogy elkezdtek külön utakon járni és hirtelen eszedbe jut valami, akkor mindenki rögtön hasonuljon hozzá.
A képek, amik kialakulnak, pedig valami miatt alakulnak úgy, mi tehetünk róla, mindenért ami körülöttünk történik, azért mi vagyunk a felelõsek, és ezt mondom magamnak is.

Ez ilyen jogász halandzsa?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.tsikot.com/files/Hummer.jpg
ezzel assszem nem lenne gond
http://images.google...u:official&sa=N
szal törik ez is csak nem mindegy hogy 4autóval ütközik miután igy néz ki vagy egy táblaát visz el