Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. July 31. - 12:29
Zapat: én nem értettem, de érdekel, szal fejtsd ki nyugodtan!
Én baszarás mód örültem a tegnapnak. Pedig kicsit odavoltam, de nem számít(ott)...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. July 31. - 12:18
Igen, nézz körül kicsit.
Kokka:
Ezt én mutattam:D!
Márió:
Igen, azt én sem értettem már eccer. Hogy mit akarhat az ilyen:D!?!?!?!!? Írj neki!
Hát nem tudom...egyedülálló meg minden...
Pesti dock os picsa..
inkább lepucolom a tárcsákat
peace
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. July 31. - 12:03
Kokka:
Ezt én mutattam:D!
Márió:
Igen, azt én sem értettem már eccer. Hogy mit akarhat az ilyen:D!?!?!?!!? Írj neki!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. July 31. - 12:00
Örülök azért, hogy lejött amit szerettem volna mondani.
Aktuális civil
Posted 2006. July 31. - 11:29
Nem ezt mutattad a múltkor is?!
Sztem én délután kinézek Pollackra... Idén még nem is voltam.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. July 31. - 11:28
Most ezt kurvára nem értem mire szól....
Én az ÉN véleményemet mondtam, ami ugyanúgy egy nézõpont, ami ugyanúgy lehet, hogy más, mint másé.
De nézzetek már körül kicsit!
Azt hiszem az enyém is az. Sohasem zavart, ha valaki más utakon járt.
Kokk meg jót akart. Egy közös tekerést, sztem nem akart ugráltatni senkit, meg hasonultatni, vagy mit. Csak azt akarta, ami volt is, hogy közösen mennyünk és mindenki vigyorogjon. És jó volt. Nincs ebben semmi ellenségkép... Nem kell keresni:D.
Strand nem lesz ma. Márió megint valami girhes szõke bárkurva:D?
Posted 2006. July 31. - 11:14
öööö iwiw Pintér Réka(Béku) Budapest...kicsit zavarba jöttem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. July 31. - 11:09
Posted 2006. July 31. - 10:52
Posted 2006. July 31. - 10:31
Az ilyen örökérvényû egyházi kinyilatkoztatásoktól meg feláll a hátamon a szõr... Nem lehet, hogy létezik más nézõpont, vagy más út is? Na mindegy.
Most ezt kurvára nem értem mire szól....
Én az ÉN véleményemet mondtam, ami ugyanúgy egy nézõpont, ami ugyanúgy lehet, hogy más, mint másé.
De nézzetek már körül kicsit!
Aktuális civil
Posted 2006. July 31. - 09:21
Wuff: fent voltam Pesten és akartalak hívni sörözni, meg tartozást rendezni, de...
Posted 2006. July 31. - 09:17
Posted 2006. July 31. - 09:17
Posted 2006. July 31. - 09:11
a post-olást nem tudom megígérni, mert már kinéztem múltkor is egy internet kávézót
de azért igyekszem visszafogni magam.
Na, ti meg menjetek Orfûre!
Posted 2006. July 31. - 08:59
És a pimp-pince sajna elmarad, de az uránvárosi kérót is össze lehetne hozni valami faszásra... Az már tuti, hogy a bárpult támfalelemekbõl lesz! De majd még sok okosság kell oda.
Posted 2006. July 31. - 08:47
Király volt a rájd. Volt flow, meg tempó, nagyon faszás volt! Még pár érdekes szitu is akadt:D! YZ0 meg isten, úgy tûnik én is egész jó erõben voltam, és minden ott és úgy mûködött ahogy kellett!
Tomyéknak nagyon jó nyaralást! Aztán nem ám onnét is post-olsz, mert elverlek:D!
Indul a sokadik lakásprojekt hullám, most már tényleg a vége felé!
Kokka:
Pedig azthittem megcsináljuk a pimp-pincét is!
Az ilyen örökérvényû egyházi kinyilatkoztatásoktól meg feláll a hátamon a szõr... Nem lehet, hogy létezik más nézõpont, vagy más út is? Na mindegy.
Mindenkinek szép napot és jó pihegést, gondolom ma nem lesz rájd!
Posted 2006. July 31. - 08:47
Igazság szerint pénzem nincs rá. De szept. elején jön zsé, úgyhogy egy 661 Fullface-t (Full Comp) és egy normális sípcsontévdõt bevállalok.
Szép napot mindenkinek!
Posted 2006. July 30. - 23:47
Posted 2006. July 30. - 22:34
A képek, amik kialakulnak, pedig valami miatt alakulnak úgy, mi tehetünk róla, mindenért ami körülöttünk történik, azért mi vagyunk a felelõsek, és ezt mondom magamnak is.
Ez ilyen jogász halandzsa?
Posted 2006. July 30. - 22:33
ezzel assszem nem lenne gond
http://images.google...u:official&sa=N
szal törik ez is csak nem mindegy hogy 4autóval ütközik miután igy néz ki vagy egy táblaát visz el