Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
SZASZ M.KI!

Próbáljátok ki fórum nélkül! Sokkal jobb--nem idegeskedsz, nem maradsz le semmirõl, stb...
Na jóéjjt to all.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hova lépsz és kivel és mikor jössz?! :D Lesz mit enned és hol aludnod?!?!?! Ajjjajjj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Elõször is:
Atust nem bántani! Szegénynek csak most van szabadsága... :) Ilyenkor 0 agykapacitással relaxál... - JA.

Másodszor:

Köszi a visszaszólást... - Sajnálom, úgyanis alvás után hajlamos vagyok dolgokról teljesen megfelejtkezni!

Kokkk: te is bejöhettél volna, mondtuk hogy hova, minek, azt hogy mikor visszont nem! Na mindegy nem sok mindenrõl maradtál le!

Én holnap lelépek,hogy ne tudjak ilyen fennforgásokat okozni kicsiny köreinkben! Majd jövök és akkor nem menekültök Vazzék! Na csács

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hova? Visszaolvastam, de nem igazán értem... Strandra? De hát én is írtam, meg ha dumáltatok is róla... Akkor miért nem jöttél? Na mindegy, legközelebb kontaktolj velem is! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Atust nem bántani! Szegénynek csak most van szabadsága... :) Ilyenkor 0 agykapacitással relaxál...

Aha, értem. Lélegezni tud önállóan vagy walkmant hallgat ("kiii, beee, kiii, beee").
Szivesen mentem volna :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Atust nem bántani! Szegénynek csak most van szabadsága... :) Ilyenkor 0 agykapacitással relaxál...

Márió: da ha mindenki írja, hogy megy, akkor még hány visszaigazolást akarsz?! :D Aludni aludhatnál most is...

Zsolo: tényleg, beszámolót pls! Semmit sem nem tudunk...

És boccs, hogy ma este nem mentem, aki várt rám, de mivel nincs telóm, nem bírtam hívni és nem volt kledvem boj/lyongani, meg keresgélni titeket... :(

Ja és erõs anyázás közepette vagyok épp... Hehehe... Illetve ejjj!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ja értem(csak azt hittem hogy a laptoppal félreéerettük egymást)

Amúgy mien volt??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

zsolo,ez rám vonatkozik?

Nem, annak akitõl hívást vártál, ugyanis nekem is megigérte :/

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

S: teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D Grat, vazz! Ugye a 2 fõ az rád és rám értendõ?! ;)

Nem teljesen! De még ki sem bontottuk a borítékot, de már volt egy helyed a szállóban, meg persze Napkinnak is. Csak ugye ebben a borítékban nem az volt, mint az enyimben. Szóval most anyázhatod a Schladming-Rohrmoos Tourismusverbandot:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Attus,azt mondtad még szólsz,meg írtam is.. de mindegy,mert aludtam egy jót délután.

zsolo,ez rám vonatkozik?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Márinyó a belassultság megtestesítõje! Feltöltött kép

Köszi a visszaszólást...

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Márinyó a belassultság megtestesítõje! Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Strand volt, mert mi nem csak pofázunk róla, hanem el is megyünk.

A telefonom meghalt, mert beleugrott a vízbe velem együtt.

S: teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D Grat, vazz! Ugye a 2 fõ az rád és rám értendõ?! ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Van még. Aszittem te is vagy...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
beszaarás.....

assszem ezentúl bedobálom én is a külömbözõ kuponokat....

strandal mi van/volt?

kokkkancs nyereg még eladó?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Éjjjen! Éjjjen! Éjjjen! "Vikkanty" nyert egy belépõt Schladmingba a világkupára:D:D:DHHH!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Köcce, köcce:D!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ne állítsd fel a Shosh hátán a szõrt ilyen egyházi kinyilatkoztatásokkal! :D

Egyébként gratula, pozitív programozás jóság...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
vazzzee!!!!gratula!!!!!!!!!
húúúú beszarás

strength throught unity unity throught faith

;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igazad van Márinyó:D!

Ésésésésésésésésés:
NYERTEEEM! NYERTEEEEM! NYERTEEEEM!

Baszki, hogy ez mi! Éppen ma kerestem szállást Schladmingba, erre Apukám behoz egy nagy borítékot, ami Schladmingból jött! Kibontom. Livignoban kitöltöttünk Vikivel a Schladmingos standnál egy-egy szelvényt, csak úgy, és most kaptam levelet, hogy nyertem két éjszakát két fõnek reggelivel a világkupa idejére! Ami persze csak akkor fehasználható! Királysááááág:DH:DHH!

Ezt a levelet bekereteztetem vazze... Mûködik a pozitív programozás!!!

Érdekesek tudnak lenni a dolgok nagyon...