Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaaaa... :D Az nem segítség volt, hanem munka! És fél kóla volt az ára... :) Hehehehe... De bármikor! Nehogy már egy ilyen miatt kelljen újra becaplatnod. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Én kössz a kólát és nem segítettem semmit, de szívesen! :D

Kóla rendben, és segítettél: vigyáztál a kis YZ0 harcosra, amíg a kis felpolcolt libával egyezkedtem különbözõ árfolyamokról:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Olvass vissza, Te... Te... Izé!!! Nem írkálok sok hülyeséget! ;)

viszont csapattunk egy rohadtat!!! Mindenki bánhatja aki nem jött... Úgy érzem magam a kisgéppel, mintha turmixgép lennék. Ma tuti összeszedem a nagy dögöt... :)

Én kössz a kólát és nem segítettem semmit, de szívesen! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Pedig ez nagyon nagyon jó volt...
És Kokknak kössz a segítséget! És a kóla az életet mentett!

Holnap Peti-s találkozó elõtti tekerés? 18:00???

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Woha! Akko' együtt megyünk broda', má' ha össze nem veszünk megin' Chicagoban! :D Garfield múltkor mondta, hogy itt volt a csaj, meg Pesten buliztatok vagy ilyesmi.. és hogy lehet menni majd hozzájuk, úgyhogy eztet nem felejtem! Akkor majd ezt pontosítsuk. Már össze is állítottam az erre vonatkozó kalkulációs excel fájlomat :D

Egyébként meg köszönöm az érdeklõdést, de vitorláztam a Balatonon, feküdtem a tengerparton, meg sok is mostanság a munka, ja, Boomerang még mindig.. meg hát nem is tudom követni, hogy Kokk épp hogy aludt, vagy mit evett reggel, így hamar elvesztem a fonalat a fórumkövetésben :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem a 13 korai kicsit, én olyan 15-tõl mennék, szerintem Tibiékhez csatlakozok. És akkor 19-re haptákba tudom magam vágni.

AW: én jövó szeptemberre hivatalos vagyok egy san franciscói házibulira, oda megyünk mindenképp!
Egyébként mizu veled? Régen jártál errefelé.... Multik csderélgetõdnek a segged alatt, vagy még bumerángozol?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, te a jövõ nyári tervekben beleveszed az újabb road tripet? Mert nekem az elsõ három helyen az szerepel, de most már egészen biztosan megyek! Ha törik, ha szakad...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Én meg nagy vigyorral megyek megvenni a bukót felpróbálom erre nagy rám :rocketman .Vagyis enm tom mi lesz talán megpróbálok rendelni s-eset de az nem jött be az országba állítólag...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nen megyünk tekercselni egyet? Mingyá esik, oszt akkó úccse megyünk...

Kokka, Márinyó, Zap, Tibi, Lehel???

Nincs ma meleg sem...

Márió:
Jah, már láttam a kis dinnyeáruslányt!

Nah. Tibi és Lehel mennek délután valamikor. Shoshi és Kokk megy 13:00-kor. Szeretettel várunk minden érdeklõdõt, nem hosszú, valami rövid:D! Kokknál találka 13:00-kor.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Estét még nem tudom. Mennék mindkettõre, de lehet, hogy egyik sem jön össze... :P

Vazz, azt egyszer én is szeretném végiggyalogolni! Tengeren már voltam, de nem élveztem annyira. Uncsi az a döglés. Ezentúl aktívkodós nyaralásokat szervezek magamnak! ;) MAjd ha visszajön, kifaggatom és jövõre lehet, hogy benevezek. Vagy 2 év múlva, vagy több, de gyszer tuti...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ma 19:00 körül a Fogasnál, aki akar jöjjön, megyünk egy jóóót!

Atis eltávozott közülünk egy hónapra, a Camino-n trappol. Csak ilyen plusz info, hogy ki milyen nyaralást tervezett.. én tenger mellett döglést, õ 700 km gyaloglást :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Ma 19:00 - 20:00 körül megyünk Orfûre esti fürdõzésre ... még 1 hely van az autóban.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
NAgyon köszi,cserébe egy "közönségkedvencet"
http://www.iwiw.hu/p...&userID=8707897

ha kavar a cdvel akkor átveszem aztá átviszem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Megyek balcsizni szar idõben, jó lesz! Úgy terveztem 2napra,de sztem már holnap itthon leszek,ha igaz amit az idõjárásról zagyválnak! Na mindegy, addig se itthon esz a rossebbFeltöltött kép!
Na jó strandolást meg minden jót! Ha Ufo kever a cd-vel, irányítsátok bátyjámhoz! Elõre kösz!
Na helo

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Máriónak reggelire:
http://www.iwiw.hu/p...&userID=9140995

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
gyóreggelt

eléggé jó idõ lessz ma is szerintem..

ááh mért kell windowst aktiválni...

nekem sincs tiszta bringás cuccom,csak a téliek,sõt még a bringát sem mostam le ..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

Semmi sem megy eccerûen.

Bringáscuccom a mosógépben, mert elfelejtettem este kiteregetni. Meg kell xáradnia.

Szép napot!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem megyünk valamit? :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
basszus aludtam délután,erre most nem vagyok álmos...

önéletrajzot kéne írnom,ugyan nincs mit belevenni,de az a minta ami a 03as officeban van az kb használható?

Ufoék kérdezik hogy holnap 2körül pollákstrand??

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Hova? Visszaolvastam, de nem igazán értem... Strandra? De hát én is írtam, meg ha dumáltatok is róla... Akkor miért nem jöttél? Na mindegy, legközelebb kontaktolj velem is! ;)

Nem mindig a fórumozás az elsõdleges megoldásra váró feladat nálam, Napkinnal váltottunk pár mondatot, szóba került a menés, de autóm nem volt.
Délután meg tologattam a dolgaimat, hogy mindjárt menés :(